icon

Fotky starších detí ako 15 rokov

titkovamiriam
7. feb 2012

Dnes mi boli vymazane z albumu fotky starších detí.To ako deti sú len do určitého veku?Ja mám deti na celý život!!!!!!!Fotky neboli niako zvlastne s kamaratmi,v škole a so psom.To keď prídu deti do určitého veku už sem nepatria?Alebo ich sem môžem dať len keď budú s Marekom?

Strana
z2
kaya60
7. feb 2012

mam presne taku istu skusenost, mala som album zo synovej stuzkovej, bol tu pol roka, nikomu nevadil a zrazu sa musel zmazat....18 rocne deti nie su uz nase deti? Kto urcuje tu hranicu pokial mozu byt fotky a od akeho veku uz nie? Preco to potom nie je v podmienkach?

ukana
7. feb 2012

@titkovamiriam no ja len čakám, čo ti admini odpíšu, mne to príde ako diskriminácia, hlavne že kočík z desiatich pohladov a albumy plné blbostí môžu byť, ale dieťa nie... 😠 😠 😠 😠 ved dieťa je naše aj dospelé, a ak fotka nie je nijak pohoršujúca, tak kde je problém? Moj syn má skoro deväť, tiež už nie je miminko, ale má svoje záluby, ktoré by som si rada dala do jeho albumu, takže je tam nejaký limit? ked sa začne holiť, už nemá právo byť v albume?? 😀 😀 😀

titkovamiriam
autor
7. feb 2012

@ukana hm neviem boli to Michalove fotky s kamaratmi ,v klube,v skole...bez alkoholove,uplne nevinne-asi je to mozno preto že je tu už aj niekolko matiek v ich veku 😀 a melu sa tu už generacie 😀 mne je jedno co ma kto v albume,milion testov ,kocikov a podobných hovadiniek-mozno mi vadia trosku fotky postahovane z netu a nie realne vecicky co si niekto kupi,niekedy mi to skor pripada predhananie sa kolko toho kto nakupi-no budiš...uz som mala rozne dovody preco som tu niaku fotku nemohla mat,ale dnes ma to trosku nastvalo že moje deti uz niesu vhodne do albumov o detoch -pre mna budu deti aj o 40 rokov a keby tu mala album moja mamina a dala si tam fotku mna ako dietata-vzdy som jej dieta 😀 😀 😀 😀 Inak nastvalo to aj samotneho Michala tak aby mi spravil radost nafotil sa nech si dam fotky na FBked sa nim chcem chvalit 😀 😀 😀 😀 ,keby som tu nemala tolko zaujimavzch tem a kamosiek aj by som to tu opustila no stranka sa mi paci 😉

ukana
7. feb 2012

@titkovamiriam ja som ich stihla pozriet, normálne fotky to boli, pekné, 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 pozdrav Michala, že fešák je 😀

titkovamiriam
autor
7. feb 2012

@ukana 😉

elise
7. feb 2012

@titkovamiriam bože mirka to ti stopli? admini by sa mali vyjadriť k tomu ved nie je zakázane chodiť na tuto stránku aj starším maminkám to asi ked deti su stredoškoláci máme opustiť tieto stránky?

kaya60
8. feb 2012

@titkovamiriam ja chodim na tuto stranku kvoli mojej za chvilocku rocnej vnucke, tak ma bavia hlavne fotky malinkych deticiek, rozne temy, vsetko, ale tak popri tom vsetkom som si spravila album aj synovej stuzkovej, same slusne fotky, samozrejme, ved tam nic ine ani nebolo, a spravila som ten album hlavne pre dceru, ktora zije v zahranici a nemohla byt na bratovej stuzkovej, aby sa potesila aspon takto...chcela som jej ukazat ako bola vyzdobena sala a pod...to vsetko mi stopli ☹

traktor
8. feb 2012

@martinjasen @hirjak môzte sa prosim vyjadrit k teme ako to je?ci su take fotky povolene , alebo nie.dakujem

martinjasen
8. feb 2012

@titkovamiriam
@traktor
@kaya60
@ukana

Dotyka sa to tak albumov ako aj veci v bazari. Modrykonik je stranka o detoch a ak mame urcit presnu hranicu, tak je to vek deti - 15 rokov. Ak by sme to uvolnili uplne, stranka by uplne zmenila svoje vyznam. Nasa predstava je, ze stranka ma sluzit pre cielovu skupinu: ludia, ktori sa snazia o deti, su tehotne, maju male deti. Problemy tykajuce sa tinedzerov, alebo dospelych "deti" je uplne ine zalezitost.

titkovamiriam
autor
8. feb 2012

@martinjasen dakujem za odpoved,nikdy som s fotkami starsich deti problem nemala,preto ta diskusia.Beriem to na vedomie a s radostami a starostami starsich deti sem uz nebudem verejne davat.

martinjasen
8. feb 2012

@titkovamiriam Ak najdes ludi, ktori sa chcu na tuto temu rozpravat zvaz sukromnu skupinu, v pripade albumov mozes podobne albumy zverejnit pre priatelov.

titkovamiriam
autor
8. feb 2012

@martinjasen jasne ja uz som v sukromnej skupine 😉 dakujem

maznacik007
8. feb 2012

@martinjasen cize ak spravne chapem tak potom temy ktore sa zaoberaju detmi nad 15 sa tu zrusia?
https://www.modrykonik.sk/forum/pubertak/mam-doma-pubertaka-je-nas-tu-viac/
a podobne je ich tu viac....

neviem ako mne to pride teda divne ze sa takto vyclenuju tieto deti a to ze su deti nielen z pohladu rodicov ale aj z pohladu zakona je jasne...

toto je stranka pre rodicov a nechapem preco by sa o starsich detoch tu nemohlo diskutovat alebo si ich nedavat do albumu sak predsa aj oni patria do rodiny...

ja by som sa nad tym este zamyslela absolutne nemam pocit ze by sa to tu zahlcovalo problemami s pubertiakmi ale zasa preco sa ma zena o jednom dietati ist bavit na ine forum lebo ma nad 15 nast a o druhom sa ostane bavit na tomto... mne to prijde chore... a isto tu nie som sama s tymto nazorom

to potom zruste temy o vyrobkoch ktore zeny tu robia ako su torty, fotenie, hackovanie strikovanie... ved to tiez neni priamo o otehotneni a o malych detoch....

baby2
8. feb 2012

🤐 som v soku, chapem ze zakladatelia mkonika nechceli docielit facebook , ale som na konikovi denodenne a akoze ked mi dorastu deti 🙂 tak dovi ? zvlastne, mozem mat 2 deti 5 a 15 rokov a tema co navarit, zbijat teplotu kam plavat....sa tyka celej rodiny...... hmhm ...takze nie ste PRO RODINNY ste len PRO TEHOTNY ..ale tehulkam raz vyrastu deti ..... a k vam si za ten cas vypestuju vztah ....

martinjasen
8. feb 2012

@maznacik007 Nevymazali sme v tejto veci ziadne fotky, ani temy. Nejde o to, zeby sme mali nieco proti detom nad 15 rokov, ide skor o zameranie nasej stranky. A nasa stranka je zamerana na cielovu skupinu, ktoru som popisal. Ak nebudeme smerovat ludi, aby to respektovali bude to v buducnosti znamenat rozpad kontextu stranky. Modrykonik vznikol ako reakcia na to, ze na mojasvadba.sk sa zacali nevesty rozpravat o svojich detoch a stranka o svadbach tak zacala stracat svoj kontext, preto bola vytvorena nova stranka pre mamicky. Dovod pre sme spustili modrastrecha.sk je ten isty. Chceme aby sa stranky drzali k teme. Mozno v buducnosti budeme zvazovat stranky, ktore sa venuju detom nad 15 rokov a dospelym detom, ale aktualne nemame na to zdroje.
Tu nie je umysel diskriminovat niekoho, ale udrzat zmysluplnost toho co sme vytvorili.

Albumy hackovanie, strikovanie, hobby...je presne ten isty problem. Nie je to kontext stranky, lebo na to by bola potrebna tiez nova stranka, ktora by sa venovala vlastnej tvorbe ludi, ich hobby, zrucnostiam, rucnym pracam. Chapeme, ze je to sucast zivota mnohych mamiciek, preto sme upravili v tejto veci pravidla, aby mohli zverejnovat svoju pracu, alebo iba v kontexte nasej stranky, takze maju to byt rucne prace venovane detom, torty iba pre deti...

Verim, ze sa chapeme.

anieli_1
8. feb 2012

ja mam sice zatial male deti ale to akoze ked vyrastu si budem musiet hladat inu stranku kde sa podelim o fotky s detmi a podobne??lebo len tak sa prihlasit a citat temy ktore uz nebudu tak aktualne ako pocikanie prikrmy a podobne..............aj ked tu budu baby s ktorymi si pisem a mame rovnako stare deti ale tak s nimi mozem pokecat aj cez fb.........ja viem ze snaziliek a tehuliek bude pribudat takze uzivatelou nestratia ale je to podla mna diskriminacia 😠

maznacik007
8. feb 2012

@martinjasen ja neviem kde je pravda min. dve uzivatelky napisali ze ste im vymazali fotky resp. cely album kde mali fotky deti co mali nad 15 tu v tejto teme myslim...

ako ked zasadovy tak zasadovy... ci nie... a ked merat tak jednym metrom vsetkym...

aj ked nechapem co je zle na par fotkach deti nad 15 ... viac mi vadi album kde je jeden kocik v dvadsiatich farebnych kombinaciach
ako nechapem preco to rozdelovat ved aj tie temy co su tu sa venuju starsim detom v kontexte rodiny... Potom by som si zmenila ale oznacenie stranky lebo stranka nie je pre rodinu

kaya60
8. feb 2012

@martinjasen je to ozaj chore, ked budem chciet dat synove fotky, musi mat na kolenach moju vnucku a potom tu uz moze byt 😠 ....v poriadku, ale zamysleli ste sa nad tym, ze z tych malinkych deti, ktore su tu teraz, za par rockov budu pubertaci a potom ich aj s mamickami poslete prec?

titkovamiriam
autor
8. feb 2012

Mne boli fotky vymazane!!!mala som album bloknutý -nevedela som preco tak som klikla na opravene,potom som mala album odblokovaný,v domnení že sa stala chyba,že si nieto nevšimol že mam tak velke deti, no bol uz bez samostatných fotiek starsich deti 😠

Nevadi uz ich sem nebudem davat,za par rokov si tu albumi so svojimi detickami mozno už aj daju moje deti 🙂
@anieli_1

@maznacik007
@kaya60

kaya60
8. feb 2012

presne ako pise @maznacik007, oznacenie stranky treba potom zmenit, nie je tostranka o rodine, do rodiny predsa patria vsetky deti, velke aj male 🙂

martinjasen
8. feb 2012

@kaya60 @maznacik007 Tento problem sa objavil hlavne v poslednom case, stranka ma 6 rokov a kedze bola pripravena predovsetkym pre tehulky a mamicky s malymi detmi nieje funkcionalita pripravena na tento problem. Pozri si forum, ake su tam kategorie? Coskoro budu nove a tiez velmi nepocitaju s touto problematikou. Lebo je okrajova, cim bude tato otazka vaznejsia budeme ju aj riesit. To ci to bude nova stranke je iba nejaka predstava, lebo neviem co to bude ked to bude. Zatial sme sa o tom este ani nerozpravali. Otazka je, ze mame stranku, ktore je uzko profilovana na tehulky a mamicky s malymi detmi, ako najst riesenie, aby obsiahla aj ostatne problemy a pritom nestratila svoje zameranie.
Chapem vase argumenty, su uplne na mieste, ale my zatial nemame na ne riesenia a kedze zatial je zameranie take ake je musime usmernovat to co sa na stranke vytvara ako sa da. Ak nemame vhodnu katagoriu, odporucam sukromnu skupinu. Ak albumy uz si mimo kontext, odporucam dat iba pre priatelov, kedze oni kontext mozu chapam.
Ak vznikne album, kde su dospely ludia na opekacke, ako ma niekto kto dotycnu nepozna vediet, ze to su jej dospele deti. Hned sa spyta, co to tu robi, ved toto je stranka o detoch. Toto je problem, ktory prv treba vyriesit!

Ak chcete, aby sa to riesilo, navrhujte riesenia a to take, aby boli vhodne pre vsetkych na stranke. Kazdy vidi iba svoj pohlad a mysli si, ze je ten najdolezitejsi. Kazdy je najdolezitejsi.

kaya60
8. feb 2012

@martinjasen v poriadku, pre mna je teda riesenie albumy len pre priatelov

kaja73
8. feb 2012

Cielom stranky je vybudovat najužitocnejsiu stranku pre mamicky a budce mamicky-nehovori sa tam nic o veku deti a potom by tu nemali byt ani oteckovia 😕

martinjasen
8. feb 2012

@kaja73 Vymysli vetu na jeden riadok a obsiahni v nom vsetky pravidla a fakticke informacie o stranke. Tvoj prispevok nema vypovednu hodnotu.

baby2
8. feb 2012

kedze je MK super 🙂 sa pytam
bazar / veci aj pre pubertakov / tricko m, kabelka, cimzy, korcule
hracky / lego , knihy, all vek .....
forum / mamicka sa rozvadza, mamicka sa citi sama , mamicka vari , chce inspiaciu ....
fotoblog / chlapcek 5 rokov na surodencovi 15 rokov ....
preco by to nefungovalo hodit do fora novu skupinu / tinedzer ? hned za skupinou skolkari a skolaci 🙂

martinjasen
8. feb 2012

@baby2 V ramci fora v tomto smere vam vyjdeme v ustrety. Budu tam nasledovne kategorie:

https://skitch.com/martinjasen/g9af3/forum-o-by...

zuzanocka
8. feb 2012

to vážne toto? 😅

kaya60
8. feb 2012

@martinjasen to je super, dakujem za nase velke deti🙂 Este mam dotaz do akeho veku tu mozu mat fotku mamicky, lebo napr. ja uz asi musim moju dat do zberu 😀

baby2
8. feb 2012

dakujeme ze si nas vypocul a zaradil pubertiakov.... sak su to len velke deti 😀

titkovamiriam
autor
8. feb 2012

@martinjasen
zatial mi to nejde otvorit ale dík-kde je vôla je aj cesta 🙂

Strana
z2