Foto z Iphone na Icloude

mamamasama
13. máj 2021

Mam Iphone, ktory uz nikdy viac nechcem. Bol asi 3 krat v servise a momentalne spadol a displaj je uplne rozbity. Chcem si kupit novy, ale uz nie Iphone. Co vsak s fotografiami na Icloude? Rada by som k nim mala pristup aj nadalej. Je to mozne?

ivka225
13. máj 2021

Prihlas sa na nejakom Macu svojim iCloud heslom, stiahni si fotky, daj si ich na kluc ... A v com si mala problem s iPhonom? U nas v rodine mame vsetci uz roky (aj Macbooky a iMac) a plna spokojnost.

mamamasama
autor
13. máj 2021

najprv mi odislo tlačidlo domov, potom mi totalne zhorela batéria a potom mi nefungovalo nabíjanie... teraz do toho display... manzel ma telefon, ktory ma bateriu pri plnom používaní na 6-7 dni a je nerozbitny, tak chcem ten

sapetka
13. máj 2021

@mamamasama 6-7dni baterka pri pouzivami telefonu? To musi byt zazrak aka znacka? Ja mal iphone a som tiez spoko..

ivka225
13. máj 2021

@mamamasama Tak to su fakt neprijemnosti, ale zrejme si mala smolu na vadny kus ... toto iPhony nezvyknu robit. A tych 6-7 dni pri plnom pouzivani sa mi tiez zda akosi vela. Ale good luck s Androidom ... mna z neho triafal slak.

liljana
14. máj 2021

Ved icloud zostava aj potom, ak sa neprihlasujes nan z iphonu a vies sa nan prihlasit z laptopu. Ale aj tak si zalohuj fotky, aby nahodou nezmenili pravidla pouzivania, ze ak sa priklad 5 rokov neprihlasis z iphonu na icloud, tak uzivatelovi zmazu konto.
https://www.icloud.com

mamamasama
autor
14. máj 2021

@ivka225 manzel ma Blackview BV9500 .. ma to bateriu 10 000mAh... kludne pogoogli 🙂 a vdaka ... potrebujem ozaj kvalitný telefon a Iphone ma fakt sklamal...
@liljana a dakujem.. platim si konto na icloude, lebo tych fotiek je fakt obrovske mnozstvo a nerada by som o ne prisla..

liljana
14. máj 2021

@mamamasama Kup alebo zded po niekom stary shitovy iphone, obcas sa prihlas na net a je to v pohode. Ale ak si platis icloud ako sluzbu, tak ta nikto mazat nebude. Len ti tam nebudu pribudat dalsie fotky.
To ze je lepsie tam nenechavat nebezpecne (nahe) fotky asi vies, kazdu chvilu im to hacknu hackeri.

mamamasama
autor
14. máj 2021

@liljana pravdaze 🙂 ... ziadne nahotinky... len denne 30 fotiek mojho syna 🤭🤭😅 a dakujem za tip...🥰