Frázy starých mám
Moja mama keď príde pozrieť mojho syna nevie povedať jednu normálnu vetu. Ja už to nemôžem počúvať. To je dookola len ty si mamin cecek, taký veľký chlapec a place (syn ma 11m), babka bude smutná keď jej nedáš papa, babka bude plakať keď jej nedáš pusu, mama ta nechce ku mne pustiť (kojím), mama nedovolí sladke, ty máš take tučné nohy. Prisambohu ona vypúšťa tieto sr*cky jak na bežiacom pase, ona nie je schopná jednu normálnu vetu povedať. Aj u vás to tak je? Ja už som z nej na nervy.
@saraxyz ako to myslíš? A nejde len o mna ale aj o syna. Nechcem aby to počúval.
@saraxyz
🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@katkami123 nezazijes=nevieš. Ci mas nejaký iný problem s odpoveďou?
A bude to horšie 😂
@dominikamacakova myslíš?
Preeeesne to iste zažívam s mojou mamou…maly uz ma tri roky…tri roky opakujem nech to nehovorí, tri roky si neda povedat,..ale maly ju teraz uz sám zruší…ked ho zacne vydierať ale starká bude smutná ked ju nepostiskas tak jej povie ze teraz nema naladu alebo čas na to😅 ja mu stale hovorím ked nechces nerob to…a mame stale hovorím nech ho nevydiera a jej odpoved? Ved ja len hovorím…a knihy citát alebo nieco s dakou teóriou o vychove nehrozí…kazdy moj názor sprevádza prevrátenie jej oci…Ale maly ju ma strasne rad, aj ked povie ze mu vadí napríklad ze ho stale chce drzat za ruku alebo take…ked získa dieta vlastný rozum a dobre názory od teba tak to budes schopna prekusnut hadam
toto ťažko zmeniť. Ja mám svokru učiteľku a to tiež len, joj ty zbojník. Porosila som ju už dvakrát nech ho nenálepkuje a určite nie zbojníkom, nezbedníkom a huncútom. Aj tak to robí. A ešte začala so šikulkou sem a tam. Až mne je to nepríjemné. Poslala som jej článok o šikulkovaní...V čiernom svetri vyzeráš ako starý chlap. Nedali ti jesť, preto musíš obžúvať iné. Neplačeme a nebudeme predsa plakať (u svokry skrátka nemôže plakať). Nechoď dole zo žinenky (nemala čerstvo povysávané), nechytaj. No to ti teda dali tvoji rodičia vec na hryzenie (čistý sáčok). Vytrháva mu veci z rúk, o ktorých si myslí, že ich nemá dávať do úst. Dorazila nás, keď nám zakázala cestovať k prababke malého, lebo je ešte podľa nej malý a on to nezvládne. Pre istotu sa potom aj nanominovala do auta s nami. A u prababky nám zakázala ísť von, lebo je teplo....V šatke mu zničím chrbát, mám ho naučiť poriadne spať v kočíku (reval v kočíku ako tur), prečo ho tak často kojím a tak 🙂. A manžel nemá stáť medzi dverami s malým na rukách, lebo zárubňa :D.
@vreckovka2 moja mama to iste. Nielen ty zbojník ale aj ty vydriduch, zarevanec, porazí ma z teba a pod. A tiez NEMÔŽE pri nej plakať, ona to nedáva. Jej mama bola učiteľka v škôlke, tak či to nemá od nej.
veď sa s ňou stretávaj minimálne a keď začne s tými rečami, spakuj dieťa a povedz jej, že odídeš vždy, keď začne. Keď to zopakuješ päť krát, možno jej začne svitať
Moja svokra hovori že ty si taky ancikrist 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
@elizabet173 mama chodí ku nám každý deň, musí ho vidieť každý deň, inak by to neprežila.
najlepšie bolo, keď mu zbojník povedala u nás, hoci som ju prosila, a vravela jej , že nie je žiaden zbojník. A len som ukradomky počula ako hovorila mužovi, že však ona to nemyslí v zlom a nech sa nehnevá. Ale mne nepovedala nič...A to neplakanie u nich doma...to je des. Už ako 3mesačnému mu to vravela. Čo má to dieťa robiť?
ale prežila, ty si matka, ty určuješ pravidlá a tvojej mame nikto nedal právo sa takto správať len preto, že je tvoja mama. Sorry, ale moja svokra má takmer 80 ale takéto sprostosti z úst nikdy nevypustila
Inak som si myslela, že mi budete písať, že mi materstvo udiera na mozog a že to nemám tak prežívať a nemám byt taká citlivá na dieťa.
@saraxyz
Práve preto, že som zažila mám takúto odpoveď 😀
@miadi júúúj, si predstav jedna z prvých viet : baba je stará 🙂))
to znie super...inak, moja prvá súvislá veta bola : "ocko ohoľ "...mal občas strnisko 🙂
@vreckovka2 prosím Ťa, aký článok o šikulkovaní? To ma zaujalo...či som niečo nepochopila? 🙂
Maj gut, to je ako fakt na nervy. Obe nase babky našťastie toto nerobili,len svokra obcas na chlapciv, ze a povedzte vy mamke....😀 A ja odpovedam, áno, áno
@mariaveronikag mojej dcery prva veta bola milujem cecky 😆 bola dlho kojena .. a synova prva veta bola mami mi namalovala roar ( Dinosaur)
@mariaveronikag o tom, preco nie je uplne dobre chvalit deti sposobom "ty si teda sikulka". A ked ona mu 10 krat za 10 minut povedala sikulka, pricom mam odskusane od deti z prace, ze to ozaj uplne nerobi dobrotu, tak som to chcela aspon zmiernit.
@miadi to je supeeer....milujem cecky 🙂)

@vreckovka2 prosím Ťa, kde nájdem by som mohla nájsť ten článok? Uplne s tebou súhlasím
@mariejenka Ja som tak raz maleho skusala ked mal 2r ci vie ako vyznamovo ze kto je aky a povedal ze babina je stara tucna 😂a mala raz povedala ( baba fanušicka).ze babina nie je stara ze mà este mlade telo len stary mozok (64r) a babina potom kazdemu tu story pysno opakovala naopak ze mala povedala ze je stara no mà mlady mozok 🤣
To každý deň sa ku Vam mama dotrepe? A to nemá kamarátky a koníčky, len žije z toho ako ťa svojimi rečami vždy vytočí? No, v prvom rade by som jej otvorene povedala, že každodenne jej návštevy ti vadia. Ja si neviem predstaviť kohokoľvek každý jeden deň u mna doma, veď človek ma rôzne nálady, situácie, každý chce mat svoj kľud. A tvojmu mužovi to nevadí, mat svokru každý deň doma? A ešte s takymi rečami? Veď toto je na rozvod 😀😀😀. Povedať mame, ze ty si nezelas a nech to rešpektuje, keď nie, urobiť sa, ze nie som doma. Tam okrem jej rečí a toho, že robí z teba neschopnu matku a podkopáva tvoju výchovu a ide ona vychovávať a až po to, ze je u teba každý deň bude toho viacej chorého.

Zmen pohlad na maminu😉