icon

Frustrujúci hon za Albi perom: Prečo sa nedarí?

11. júl 2024

Potrebujem sa len vyrozpravat.... Ja uz tomu vazne nechapem ako mozem taku smolu. Chcela som kupit albi pero na vyskusanie pre syna. Nasla som cez bazar za super cenu aj knihy k tomu. Oslovila som pani, tovar bol dostupny, ale pri pisani mailom jej nedochadzali moje spravy, tak sme to riesili asi 3 dni kym to odoslala. Chcela som to mat na dovolenku, ale nestihlo to prist, tak som cakala, ze ked sa vratim, tak budem mat v schranke listok, Zial ziaden neprisiel. Bol asom sa 2x pytat na poste a tam nic nemaju. Pisala som tej pani ci ma oklamala alebo to naozaj poslala a hovorila, ze to poslala. Bola sa aj ona pytat na poste, ale nic o tom nevedia. Toto bola z velkej casti aj moja chyba, lebo som to dala poslat obycajne a nie doporucene, cize ziadne cislo zasielky nemam. Dobre, poucila som sa. Tak som nasla tu na MK dalsiu vyhovujucu sadu za fajn cenu a blizko domova, ze by som si osobne vyzdvihla. PIsala som pani, ihned odpisala, ze to je dostupne. Ja cela stastna hned pisem kedy si mozem pre to prist a uz neodpisala. Cakam den, dva, tyzden a nic. Tak som sa jej opat ozvala ci to stale ma a ze by som si pre to rada prisla cim skor. Ihned odpisala, ze to stale ma, ale ze ide na dovolenku. Tak som sa jej ozvala po dovolenke a zase neodpisuje. PIsala som jej aj internu postu a nic. Ale inzerat je stale vyveseny, ale povedala som si, ze uz kaslem na nu. Dnes rano vyskocil dalsi super inzerat kusocek od nas, tak hned rano pisem, ze mam zaujem. Pani odpisala, ze chvilu pred tym to predala. Uz som zacinala byt z toho nestastna, vzdy ma niekto predbehol. A poobede na inej stanke som nasla albi pero za neskutocnu cenu aj s knihami, zrejme to niekto prave pridal, tak som ihned pisala. Tentokrat pan odpisal, ze to je volne, tak som hned odpisala, ze mam zaujem a kedy by som to vedela vyzdvihnut a pod. Neozyval sa, tak som skontrolovala inzerat, ceny za tovar o trochu narastli, tak som mu pisala co tie ceny, podla coho sa mam riadit, ked som mu pisala este pri nizsich. A on na to, ze uz si pre to prisiel niekto druhy... Tak a ja to uz vzdavam , asi to nemam teraz kupovat, lebo tolkoto prekazok hadam neni ani moznych. 😠😂🙈
Stalo sa niekedy aj vam nieco podobne? Nech sa tiez zasmejem :sweat_smile

Strana
z2
autor
13. júl 2024

tak zohnala som cez fb za ozaj lacno aj s knihou. bola som si pre to,aj som to vyskusala a vsetko ide ako ma. a ked to maly rozbije, tak mi to nebude luto, lebo ma to nevyslo 60 eur :D ale dakujem za rady, nabuduce si bude musiet davat vacsi pozor na podvodnikov 🙂

cacianka
13. júl 2024

@mikadooo asi tak, aj mna tak oklamala 1 baba z PN, iný tovar, potom som ju náhodou našla medzi podvodníkmi. Mala všetko. Hocijaký tovar.
Fotky stiahla, a buď ponúkala, alebo ak niekto hľadal tak poslala fotku, osobne sa nedalo...
PS. Renáta a už sú na ňu min.2 to, bola som 2x na polícii

Strana
z2