icon

Futbalový tréner a učiteľ z malej obce roky sexuálne zneužíval chlapcov

20. dec 2025

Ahojte, dnes som citala clanok o trenerovi a ucitelovi, ktori zneuzival deti. V clanku sa nepise, kde k tomu doslo a mna to uplne paralyzovalo. Mam troch chlapcov, dvaja hraju futbal vo vedlajsej dedine. Mam zimomriavky po celom tele, ze by sa to mohlo stat aj im. Dostal 9 rokov basy!!! Zachytili ste tento pripad, prip. viete viac?

https://dennikn.sk/5031511/futbalovy-trener-a-u...

martinmmartin
20. dec 2025

Do kostola chodite?

minenkaa
20. dec 2025
@martinmmartin

Do kostola chodite?

@martinmmartin dobree🤣🤣🤣

autor
20. dec 2025
@martinmmartin

Do kostola chodite?

@martinmmartin nie, nechodime, ani deti nie su pokrstene 😉

martinmmartin
20. dec 2025

Zneuzivat budu iba dieta co si mysli ze to je normalne alebo co ma smrtelny strach rozpravat s rodicmi.
S druhym ti nepomozem a proti prvemu bojuje spolocnost sexualnou vychovou v predskolskom veku. Kde sa decka naucia co si k nim ani vlastny rodic dovolit nemoze a ako a kde to maju reportovat.

Mali uz sexualnu vychovu? Ak nie tak je tam zadelano na obrovsky puser

autor
20. dec 2025
@martinmmartin

Zneuzivat budu iba dieta co si mysli ze to je normalne alebo co ma smrtelny strach rozpravat s rodicmi.
S druhym ti nepomozem a proti prvemu bojuje spolocnost sexualnou vychovou v predskolskom veku. Kde sa decka naucia co si k nim ani vlastny rodic dovolit nemoze a ako a kde to maju reportovat.

Mali uz sexualnu vychovu? Ak nie tak je tam zadelano na obrovsky puser

@martinmmartin deti v skole nemaju sexualnu vychovu, ale my sa s nimi bavime, ze sa ich nikto nemoze dotykat, ze pohlavne organy su ich sukromie… odmalicka ako sa chlapci spolu kupali, prezliekali a fascinovali ich udy navzajom 🙂 to sa bavime o veku 3-4roky odkedy im to hovorime. Ale aj tak. Ako je ten pachatel vykresleny, kazdy mu veril, nikto by to nanho nepovedal… Cital si clanok? Strasne! Ved ja viem ze take veci sa deju, ale sedi na 9 rokov? Chudata deti, bohvie co s nimi robil 😒😒😒

martinmmartin
20. dec 2025
@anonym_autor

@martinmmartin deti v skole nemaju sexualnu vychovu, ale my sa s nimi bavime, ze sa ich nikto nemoze dotykat, ze pohlavne organy su ich sukromie… odmalicka ako sa chlapci spolu kupali, prezliekali a fascinovali ich udy navzajom 🙂 to sa bavime o veku 3-4roky odkedy im to hovorime. Ale aj tak. Ako je ten pachatel vykresleny, kazdy mu veril, nikto by to nanho nepovedal… Cital si clanok? Strasne! Ved ja viem ze take veci sa deju, ale sedi na 9 rokov? Chudata deti, bohvie co s nimi robil 😒😒😒

@anonym_autor No ked vase dostali sexualnu vychovu (aspon doma) a nemaju blok s vami rozpravat a vedia co je ok a co nie tak sa ich spytaj ze ci sa sprchuju s trenerom a pod.... nie v zlom a panike ale len tak tiez nemusis robit bubaka tam kde nieje.
A drtiva vacsina zneuzivani sa deje v ramci rodin ktore to tutlaju (co by si o nas ludia pomysleli) takze statistika je na tvojej strane
A ty mi nepripadas ako niekto kto by take nieco aktivne dokazal tutlat

autor
20. dec 2025
@martinmmartin

@anonym_autor No ked vase dostali sexualnu vychovu (aspon doma) a nemaju blok s vami rozpravat a vedia co je ok a co nie tak sa ich spytaj ze ci sa sprchuju s trenerom a pod.... nie v zlom a panike ale len tak tiez nemusis robit bubaka tam kde nieje.
A drtiva vacsina zneuzivani sa deje v ramci rodin ktore to tutlaju (co by si o nas ludia pomysleli) takze statistika je na tvojej strane
A ty mi nepripadas ako niekto kto by take nieco aktivne dokazal tutlat

@martinmmartin ano, racionalne si to viem vyhodnotit 🤣 ale emocie ma niekedy prevalcuju, tak ako aj pri tomto clanku. Normalne som mala miernu uzkost, lebo tam bolo tolko podobnosti z nasho zivota… a mozno prave taketo komentare ma upokoja, dakujem. Totiz, nasi chlapci su dost “zakriknuti”, co povie autorita, to urobia hned.. doma nie, ale skola, skolka 🤣 Ucime ich aby nemali tajomstva, ze nam mozu cokolvek povedat, ale aj tak o skole a kruzkoch vela nehovoria.

enmery
20. dec 2025

@anonym_autor Nechcem Ti brat ilúzie, on dostal AŽ 9 rokov. Väčšina takýchto páchateľov na SK je nepotrestaných a môžu ďalej pracovať s deťmi. Takže len si budovať vztah s dieťaťom, aby vedelo, že Ti môže čokoľvek na svete povedať a spoločne vsetko vyriešite.
A hlavne Ti prajem, nech nič také nikdy riešiť nemusíš. ❤️

autor
20. dec 2025
@enmery

@anonym_autor Nechcem Ti brat ilúzie, on dostal AŽ 9 rokov. Väčšina takýchto páchateľov na SK je nepotrestaných a môžu ďalej pracovať s deťmi. Takže len si budovať vztah s dieťaťom, aby vedelo, že Ti môže čokoľvek na svete povedať a spoločne vsetko vyriešite.
A hlavne Ti prajem, nech nič také nikdy riešiť nemusíš. ❤️

@enmery dakujem velmi pekne ❤️ ja si praveze uvedomujem, ze je to na slovenske pomery vysoky trest. Knazi odchadzaju s podmienkami… Na jednej strane super, na druhej strane ma to praveze preto soklo, ze co strasne im musel robit, ked to slovenske sudy takto vyhodnotili. Chvalabohu za to! Kiez by viacere obete nasli silu udat pachatelov. Je mi z toho na grc a zaroven mam v sebe stipku zvedavosti, ze o aku dedinu ide.

barka1
Včera o 07:18

@anonym_autor k sexuálnemu zneužívaniu deti vo velkej vacsine docháza zo strany blízkych ludi - rodina, učitelia, veduci kruzkov, taborov, atd.
A často je to osoba, o ktorej by to nikdy nikto nepovedal.

anonym_3a3013
Včera o 12:40

Môj muž spomína na telocvikára na prelome 80 a 90 rokov, že keď zabudli úbor museli cvičiť v spodkocg alebo im kontroloval či pod červenýni trenkami niečo majú atd. N

anna777115
Včera o 13:08
@anonym_3a3013

Môj muž spomína na telocvikára na prelome 80 a 90 rokov, že keď zabudli úbor museli cvičiť v spodkocg alebo im kontroloval či pod červenýni trenkami niečo majú atd. N

@anonym_3a3013 Však v tych rokoch,bol aj ubor, ako spodne pradlo.

autor
Včera o 18:33
@barka1

@anonym_autor k sexuálnemu zneužívaniu deti vo velkej vacsine docháza zo strany blízkych ludi - rodina, učitelia, veduci kruzkov, taborov, atd.
A často je to osoba, o ktorej by to nikdy nikto nepovedal.

@barka1 ano, je to desive 🥹 presne vedia, ako si tie male deti ziskat aby im doverovali