icon

Geissenovci

nicicka
28. apr 2023

No len tak pre srandu...akurát beží časť ze tam jedna ich známa ma úplne chudunky pas a obrie prsia. Vraj jej vyoperovali v USA rebrá a posunuli žalúdok do pŕs. Čiže všetko co zje jej ide rovnomerne do jedného aj druhého prsníka. Počuli ste o tom? Som zvedavá ci to dorazí aj k nám. Zas bude nové merítko "krasy"🤣🤣🤣

terezka1947
28. apr 2023

@nicicka ja dúfam,že Slovenky začnú viac investovať do vzdelania.

stanulienkat
28. apr 2023

Akurát som to asi na tri minúty prepla.Škoda, že sa este nedá transplantovať mozog.

nicicka
autor
28. apr 2023

@terezka1947 bodaj by 👍

adulka182
28. apr 2023

ja cudujem ze sa neprelomi v pase :D

maranta_leuconeura
28. apr 2023

@nicicka jedine ze by jej zaludok vybrali a dali mimo hrudneho kosa priamo do prs 🤦 preboha neverte vsetkemu

simona20201309
28. apr 2023

@nicicka prečo by to malo byt merítko krásy? Aj pery si ženy napichavaju ako kačky a ani náhodou to nie je meritko krásy. Skôr by som to nazvala, nová uchylka, diagnóza,...?

adulka182
28. apr 2023

@simona20201309 asi to autorka myslela tak, ze tie co sa pretekaju, ktora si da vacsie, si myslia ze to je krasne...ale fakt ze nie je

wishes
28. apr 2023

uz len toto nam chyba 😂

simona20201309
28. apr 2023

@adulka182 no ved presne ako tie s kacacimi perami. Ja som to pochopila 😀

deti95060810
28. apr 2023

už Cher mala vyoperované rebro , aby mala užší pás... a mala spravené už veľmi veľmi dávno...

h2
28. apr 2023

@stanulienkat Ten by si mohli dať presunúť do riti.

dskjhfdlkdjhl
28. apr 2023

Mozno jej vyoperovali aj mozog a strcili tam zaludok😉

liusa82
28. apr 2023

ja som ich volakedy rada pozerávala ešte tie staršie časti ked tie ich decká boli malé.Ale potom ma to už nejak prestalo baviť.A teraz, čo budú dávať tie epizody ako boli na slovensku tak to už vôbec nebudem pozerať.Ako nechápem, načo ich sem Sulík vôbec aj zavolal.Akurát tak mali sr na smiech si myslím

richie233
Odpoveď bola odstránená
richie233
Odpoveď bola odstránená
nepic
28. apr 2023

@terezka1947
Neviem či to je vždy výhra. Manželka sa snažila a študovala,má Mgr titul, stálo to aj dosť veľa peňazí a ja som skončil trojročný učnák,ako 17 ročný som začal pracovať,ale celý čas zarobím min raz toľko ako manželka. A za 30 rokov to už je celkom rozdiel, či??

terezka1947
28. apr 2023

@nepic to je práve nešťastie Slovenska.
Vzdelanie sa necení.
Žene sa viac oplatí vyzerať ako vedieť.
A potom vznikajú témy,kde sa žalúdok voperuje do prsníkov😃

bloger
28. apr 2023

Ako sa to u nás hovorí, že do jednej nohy a ešte do druhej. A tam do jednej kozy a ešte do druhej.

tiana080
28. apr 2023

@nicicka 😂 ja sa ospravedlňujem, ale takto som sa dlhšie nepobavila 😆 pri predstave že "zemiakový šalátik do pravého a do ľavého rezeň"... 😂😂😂

lalu_sk111
28. apr 2023

ja si myslím, že minimálne v cicinách má určite silikón a nie žalúdok.. :D o tom ostatnom neviem... Naša plastická chirurgia nie je pozadu. Je to odbor, kde si lekári môžu dovoliť ísť s dobou takže keď sa začnú nosiť žalúdky v ceckách, bude to aj tu. <3