Gél na pranie verzus klasický prášok

havedka
15. mar 2014

V poslenom case kupujem gel rex na pranie,aky mate nazor na tieto gely,su lepsie ako prasok?

ivet1371
15. mar 2014

ja kupujem len ariel ale je dobre striedat prašok a gel

zita19
15. mar 2014

@havedka Ja periem roky len v geloch. Lejem to rovno do bubna na pradlo (aspon sa to nesplachne z nasypky rovno do cerpadla) a nemam ziadny problem. Dokonca ked potrebujem nejaku zaschnutu spinu oprat natriem gel priamo na nu. Obsah ucinnych latok v prasku aj v gele je rovnaky u jednej znacky. Rex je dobry prasok. Pouzivam bud Rex alebo Bonux na biele. Na farebne pouzivam DentMink z DM. Ked natrafim na dobru akciu tak kupim aj Ariel alebo Persil na biele, ale nie je to pravidlo. Skoda, ze strasne tazko dosta Tide gel. Ten je vyborny na biele.

syrik
16. mar 2014

Ja sa prikláňam ku gélom, ale na biele používam prach.Zvlášť pre deti ľudí s citlivou pokožkou je gél určite lepší,lebo neostáva na prádle, ľahšie sa placha. Ale čítala som, že zanasa práčku A časom spôsobuje zápach V práčke, no nestalo sa mi ešte... Ale pre toto je vraj dobre to striedať.

yvett78
3. feb 2023

@havedka ja nepouzivam nic z drogerie, iba 100% prirodne platky.Chceli sme sa vyvarovat v buducnosti roznym ochoreniam, ved to nosime denne, tak som zvolila tuto cestu a super.Pradlo je makke a ciste.