Ahojte dajte tipy na gély na pranie s ktorými ste naozaj spokojné hlavne na biele prádlo ktoré aj naozaj operie a aj farebné. Niektoré sú hrozné, operiem a fľaky zostávajú a to nie sú ani žiadne výrazné tmavé fľaky 😒 dajte tipy aj na aviváž ktorá prádlo prevonia, napr ja keď dávam momentálne Silan, absolútne nevonia či dám menej či viac. Ďakujem.
V Rakúsku kupujem prášok alebo gél Ariel. Som spokojná, operuje to fľaky, neťahá farby, biela je biela. Avivaz nepoužívam vôbec.
...roky rokuce som používala prach na pranie Bonux a dcerka ma presvedčila na kapsule Persil...su úžasné.....odvtedy nič iné nepoužívam...a netreba ani avivaž, čo pradlo tak krásne vonia....
Periem v Coccolino a tiež aj avivaz mám a super 🙂
Mám odskúšané 70% z rakúska značiek. Ale musím povedať že najlepšie je česká značka JELEN a pre deti JELÍNEK. Je to z mydla EKO a naozaj perie a voni úžasne. A Avivaž FROSCH
@lenuliatko84 Kupuj FROSCH a nemusíš riešiť či je nezdravé
prečo je téma o pracích práškoch anonymná? to je také intímne? 😲
Mne casto po vyprati pradlo nevonalo,resp.smrdelo. pracku som viackrat cistila s octom,savom na 90ke,nepomohlo. Tak som zacala davat dvojitu davku prachu a dvojitu davku avivaze coccolino happy yelow...krasne a dlho vonia
@jaya7 avivaze nemam rada a frosch pouzivam na celu domacnost,ale tieto pracie gely mam rada a ostanem pri nich.
Kupujem podľa toho čo je v akcí v 101 drogerí 😁, aviváž striedam stále Silan alebo Cocolino a nikdy mi nič veru nesmrdelo ,všetko pekne vonia.
baby skúste olejceky vonavy domov garantujem ze uz avivaze nekupite
persil a cocolino, ale teraz mam doma, co mi asi dva mesiace dozadu kupil kamoskin muz avivaz v Nemecku a som pozerala, ze je ovela hustejsia ako ta, co som si kupila tu, tak mam pocit, ze si aj gel zacnem davat tak kupovat
@sonkamirka len dvojita davka prachu aj avivaze je nesetrna k prirode, pokozke, zdraviu aj k penazenke.
ja používam roky pracie prostriedky z Eurony.. super na fľaky, biele vyperie do biela.. fakt odporúčam
Naše prášky už nekupujem..Na biele kupujem Ariel v Rakúsku. Prádlo je bielunke a odperie škvrny aj pri 30 a krásne voni..Aviváž nepoužívam vôbec..Jednak mi smrdia a za druhé znášajú a zasmraduju práčku a to platí aj o gelovych praskoch.
Perwoll refresh a dezinfekcia na pradlo
Ariel na biele a persil na farebne.avivaz nepouzivam,je nezdrava.vsetko je krasne oprate