Genetika - Americké námestie v Bratislave. Neviete číslo?

grelu
24. sep 2009

Ahojte, neviete mi poradit tc na genetiku na Americkom nám. (posielaju tam napr. z Antolskej). Potrebovala by som sa objednat na konzultáciu...diky

vinejka
25. sep 2009

Ahoj,
tc je 02/529 68 855

jankohrasko
25. sep 2009

http://www.gynaex.sk/sk/contact.html

ale musis byt ich pacientka, inak sa s Tebou nebudu ani bavit

diapozitiv01
25. sep 2009

Ahojte,
ja som tiez zhanala kontakty na genetiku.
Som z Trnavy a u nas nieje ziadna genetika. SKusila som aj tuto genetiku, po telefone som dopadle celkom dobre. Vysvetlujem aka je situacia, tetula ze nech poslem doporucenku od gyndosa a pitevnu spravu /nakolko nas prvorodeny syncek zomrel 4 dni po porode na vrodeny vyvojovu chybu srdiecka/ na ich adresu a ze nas objednaju.
Dalsia moznost je aj na Kramaroch, tam je tiez genetika.

diapozitiv01
25. sep 2009

Akurat som pozerala ten link co dala jankohrasko, to je klasicka gynekologicka ambulancia, asi to neni presne ta genetika,

jankohrasko
25. sep 2009

mne povedali, ze genetiku robia aj v Gynaex, ale Centrum lekárskej genetiky FNsP Bratislava je urcite spravne 😀 😀 😀

lesztike
25. sep 2009

Ahoj Grelu, je to tak, ako to písala diapozitív. Ja som bola osobne odniesť doporučenku od gynekológa, ale môžeš to aj poštou. Adresa je Americké nám. 3, 813 69 BA. Nezabudni uviesť aj vašu adresu, lebo vás budú písomne infomovať o termíne. Ja som tam pre istotu doplnila aj tel. číslo.

diapozitiv01
25. sep 2009

Lesztike, a za ako dlho vas objednali? Uz ste aj boli na vysetreni? ak ano kolko trvali vysledky?

grelu
autor
25. sep 2009

diky baby...ja som tam bola, ked mi vysli pozitivne AFP testy...stacilo mi tam len zavolat a hned mi dali aj termin...myslite, ze pri takejto genetickej konzultacii je iny postup?

odporucanie od gynekologa mam

lesztike
25. sep 2009

ja si myslím, že iný je postup, ak sa jedná o tehotné, lebo ony potrebujú mať výsledky rýchlejšie. Ja som tam bola minulý týždeň, ešte mi nedošla odpoveď. Mám pocit, že to trvá aj 3 týždne.

diapozitiv01
25. sep 2009

Aj mne nejako tak povedali, ale naprd je ze cakas aj mesiac kym ta objednaju, potom ti zoberu krv, vypytuju sa na rodinu, potom cakas na vysledky mozno aj 2-3 mesiace,,, celym tym cakanim musime podstupit a moze to trvat skoro aj pol roka....

grelu
autor
25. sep 2009

nj...preto by som to chcela vybavit co najskor, kedze sa dlho caka na vysledky

lesztike
25. sep 2009

Ahoj diapozitiv, dnes sme dostali odpoveď, sme objednaní na 20.10. Keď budeme po, napíšem zážitky 😉

diapozitiv01
26. sep 2009

Lezstike,
tak to je fakt sila, mesiac trva kym ta objednaju, potom 2-3 mesiace cakas,,,
no som zvedava ako bude.
Ja tam tusim poslem aspon tu doporucneku od gyndosa a nalez o obhliadke mrtveho a ked potom im dolozim pitevnu spravu, ta bude az najskor v polovicke oktobra. Patolog tam Maximkovi nemohol najst jednu cievu ktora ide zo srdiecka, tak to nechal na primara patologie a ten zo 6 tyzdnov bol v praci iba 2. Ale prislubili mi ze tak v polovici oktobra by to malo byt.
Genetiku nam odporucili, preistotu aj ked vrodena srdcova chyba nebyva genetickeho povodu...
Drzim palceky

stuska1
21. máj 2020

tento tyzden som bola na genetike ( kvoli amniocenteze) na americkom namesti u pani doktorky Melisovej. Co sa tyka objednania volala som na telefonne cislo co som nasla na internete , hned mi to zobrali a objednali ma o 3 pracovne dni. Moj pohovor trval asi hodinu a v tom celom bolo zalozanie dokumentacie o mne a plus rozhovor s pani doktorkou. Neviem ci je to u kazdeho ale ja som nebola pripravena na hlbku otazok co sa pytaju. Pytali sa na mojich rodicov na ich surodencov na ich deti( mojich bratrancov/sesternice), a deti ich deti( deti mojich bratrancov a sesternice), ci ziju ktori ziju a na co zomreli a to iste sa pytali aj na mojho partnera. Taktiez chceli vediet odkial pochadzaju stari rodicia ci uz moji alebo mojho partnera.

maryk22
10. apr 2021

@stuska1 Ahoj, ja som bola včera, presne tak milión otázok na ktoré som tiež nevedela odpovedať, ja som volala o termín v januári po druhom potrate a dostala som termín teraz vlastne na 9.4. Výsledky budu az o 2,5 mesiaca. Tak som veľmi zvedavá dúfam že všetko dobre dopadne.