Grebastica - Chorvátsko
Chcem sa spýtať na dovolenku v Chorvátsku Grebastica boli ste niekto?prípadne nejaké lacne ubytko niekde dik
@kape v sibeniku sa parkovanie plati,myslim ze 5 kn za hodinu,ale si na parkovisku v centre.Da sa parkovat aj na sidlisku zdarma ale potom treba ist peso do mesta cca 2 km.A kupanie odporucam 3 km od sibenika stredisko solaris.
@kapurka270 - dakujem za info, dnes sme si pozreli carovny Primosten, Sibenik a Krka nas teda este len cakaju 🙂
myslím, že radšej obetovať pol dňa dovolenky na prehliadku parku - neriešila by som to cestou domov.
V Šibeniku tiež odporúčam parkovať na parkovisku pri tržnici - odtiaľ je to cez tržnicu - resp. okolo nej blízko priamo do centra. Parkovisko je hneď pri autobusovej stanici vpravo.
Medúzy ??? To sa tam kde vzalo ??? Za 10 rokov som tam nevidela ani jednu.
V Šibeniku sa neokúpate - špinavé more - domáci odtiaľ chodia do okolitých dedín - aj do Grebaštice.
Solaris je hotelový komplex, takže je to možné využiť alebo skúste pláž v Primoštene - určite ste ju videli pri prehliadke mesta.
@kapurka270 Bolo ale vobec to nevadilo a tie plaze no kraaasa skusim dat fotky

v tejto konverzácii som sa už celkom stratila 👍👍
kde sú tie krásne pláže ??? 🙂🙂🙂
noooo, tie domy na pláži ma hneď upútali. to je ubytovanie pre mňa !!! 🙂
Máte kontakty prosím, ktoré môžete odporučiť a posunúť ?
Aká je to destinácia - malá, kľudná ? Je tam kam ísť - nemyslím okolie, ale konkrétne v mieste pobytu. Ďakujem
prosim ma niekto z vas skusenost s obchodom cerstveho masa- hovadzie, jahnacie, morcacie priamo v Grebastici? dakujem
tržnica v Šibeniku - paráda aj na ryby - rybarnica nemá chybu - trošku pozor na chobotnice aby neboli mrazené.
Kuracina v Grebaštici bez problémov. rovnako vajíčka v obchode.
Iné mäso som nekupovala.

@clubka - dakujeme 🙂
Nakoniec mame ine ubytko apartman tinka z www.hrvatska.sk Je to take skromnejsie za 275 Eur, ale polohou lepsie co sa tyka zmrzliny, obchodu aj lepsia plaz.
Ked to porovnam s minulym rokom v Sv. FIlip I Jakov, tam sme mali uzasne ubytovanie za tie iste peniaze, vacsi priestor novsie a s vyhladom na more, ale to bolo minuly rok a ine miesto.
Ale je nam dobre, je tu teplo, vcera more pre nas po Grecku chladnejsie dnes uz lepsie, teplejsia bola voda. NO co sme prekvapeni je tu vela meduz, vela v nasom ponimani znamena ze sme ich uz videli asi 10 ks dokopy, ale tie su velke ako tanier. Nastastie nestretli sme sa zatial s nimi v tych castiach plaze , ktora je vyznacena bojkami. Ale pri prechadzke ci clnkovani sme ich videli.
To som prekvapena, zatial nasa rodina v Chorvatsku taketo skusenosti nemala. Ci uz sestra alebo rodicia, alebo my,
Chceme sa ist pozriet do Sibenika. Je tam vhodne ist sa aj kupat, ci len si pozriet mesto ? A co sa tyka parkovania tam viete poradit. Tu sme prekvapeni, ze sa neplati za parkovanie, v SV. Filip I JAkov, ci v BAske ked sme my boli sa vsade platilo. A este mame v plane Krka narodny park, rozmyslala som nad tym, ze cestou domov.