icon

Gromová sa rozviedla. Čo to znamená pre rodinu?

11. apr 2024

Som v šoku ja som ich mala za takú ideálnu rodinku.Ved tá najmenšia má len 5 r.A ten jej chlap vyzerá, že má deti v striedavej starostlivosti, lebo je s nimi veľmi často a tiež si založil blog na IG.Sranda ešte si budú konkurovať.Stredny vek robí divy aj pri ľuďoch s 5 deťmi.Raz som od nej kúpila strikovanu hračku za nekresťanské peniaze a bola poškodená a nechcela mi ju vyreklamovat.Mne sa hned zdalo zvláštne, že si zmenila názov na IG.Ale parené buchty robím len z recepty od nej🙂)podobne ma šokovali problémy a rozvod Kralikovej tej cukrárky či slávni, starí, mladí každý má nejaký problém smutne.

onedaynick
12. apr 2024

Kazdy druhy/treti par sa rozvadza. Gromova netusim, kto je.

michellemary
12. apr 2024

K tomu, čo píše kočka vyššie, dodávam, že v poslednom čase už je jedno, či je manželstvo civilné, alebo cirkevné, tá rozvodovosť je tam rovnaká, kedysi cirkevné manželstvá skôr vydržali...

katkaseiner
12. apr 2024

Ja som si to tiež vsimla len pred par dnami, aj som sa tu chcela spytat ale nepytala som sa. Tiez som ostala prekvapena, tiez mi prisli ako ideal rodinka, hoci muz sa casto neukazoval. Len teraz sa zrazu objavil tento novy, plus hned pusa na fotke. No nic, laska kvitne v kazdom veku.Je a aj vyzera velmi mladucko, plus je velmi pekna, tak sa necudujem ze sa niekto novy nasiel. Len ma teda prekvapila rozchodom/rozvodom.