icon

Hádka pred polnocou

Včera o 23:39

Ahojte s mužom sme sa pohadali pred polnocou. Ani sme si nepripili spolu ani slovo nepovedali. Ešte sme aj u svokrovcov. Ozaj to je tak že ako na nový rok tak po celý rok ? 😀 Ja som bola celý čas sama v izbe s ročným dieťaťom.

anonym_d655a9
Včera o 23:44

@anonym_autor váš vek a dôvod hádky ?

autor
Včera o 23:48
@anonym_d655a9

@anonym_autor váš vek a dôvod hádky ?

@anonym_d655a9 ja mám 32 on 34. Ježiš dôvod ani nejdem písať, za mňa banalita ale vybuchla som naňho lebo bol na mňa nepríjemný dosť

motylik2559
Včera o 23:55

@anonym_autor Ahoj, tak ono sa to tak hovori, ze ako na novy tak po cely, ale moze aj nemusi to tak byt🙂Vsetko si vytvarame sami, nie povery😄 A zvlast, ked ste sa pohadali za blbost ako pises. Mozno by bolo lepsie keby si tu blbost uviedla, aby sa ti dalo lepsie poradit. No je smutne,ze ste si aspon nepopriali po polnoci. Mozno sa tak stane rano, drzim palce♥️ Asponze si bola s tym najmilsim a najmensim clenom rodiny🙂 A inak, prajem ti vsetko dobre do Noveho roku, najmä vela zdravicka, to je najhlavnejsie a lasky tiez🙂

lentakyterapeut
Včera o 23:58

Kym sa hadate a potom je sex ste ok ked sa prestanete hadat a nebude sex potom ste v haji

anonym_0eb0a6
Dnes o 00:00
@anonym_autor

@anonym_d655a9 ja mám 32 on 34. Ježiš dôvod ani nejdem písať, za mňa banalita ale vybuchla som naňho lebo bol na mňa nepríjemný dosť

@anonym_autor ste dosť starí na to ,aby ste obaja reagovali rozumnejšie. Za ďalšie ste u rodičov,oni si nezaslúžia,aby sa museli dívať na Vaše hádky. Zrejme Vás pozvali,spor si vybavte medzi sebou a rodičov ubezpečiť, že je všetko v poriadku. Starší ľudia su veľ.i citliví na nás deti. Prosím začnite prvý deň nového roku rozumne. Zuvit mate pred sebou príde mnoho blbych situácii, a vy sa ich musíte naučiť riešiť s pokojom A nadhľadom.

anonym_7884f0
Dnes o 00:34

@anonym_autor samozrejme, ze to tak nebude... To by takmer cely svet bol cely rok pod vplyvom alkoholu. A vstaval na obed 🙂

unbeholfen
Dnes o 01:37

Tak podla príslovia by si mala byť slobodnou mamičkou, keď si na nový rok bola sama v izbe s dieťaťom. Ale to sa len tak hovorí. Samozrejme tak bude, jak si to my nasmerujume. Nejaké veci sa nedajú ovplyvniť, ale takéto áno.