icon

Henna na vlasy

rebeka_02
24. feb 2018

Ahojte máte niekto skúsenosti s bezfarebnou hennou na vlasy?

Strana
z2
opica_skorica
24. feb 2018

@rebeka_02 Henna je super, používam ju roky a odporúčam 🙂

sticker
lili2015
Autor odpoveď zmazal
vevesh
24. feb 2018

@lili2015 ja s tym nikdy nemam problem a mam vlasy po pas- na hlave si zakrutim do drdola, poriadne foliu nato a hruby uterak, ziadne vlasy netrcia, takze nema co uschnut- normalne "citis na hlave teplo rozlievania sa henny" (pretoze henna ma intenzivnejsi ucinok za tepla). Niekedy, ked nestiham davat na hlavu teplu, tak si dam na hlavu pastu, zabalim do folie a asi tak 2-5 minut nahrievam fenom tak, aby bola tepla, a potom okamzite zabalit do uteraka- este mi nikdy henna nezaschla na hlave v zabale..

lili2015
Autor odpoveď zmazal
marcipanovatorta
24. feb 2018

Je tu niekto, kto bezšampónuje a zároveň farbí hennou?

lintu
24. feb 2018

@vevesh ďakujem, to som chcela počuť.... aj tá výdrž znie fajn.... oveľa lepšie ako pri klasických farbách.... môžeš mi prosím ťa prezradiť, akú značku henny používaš?

vevesh
24. feb 2018

@marcipanovatorta ano , ja 🙈

vevesh
24. feb 2018

@lintu aku zohnam😀 povacsine hladam v bio/veganskych/orientalnych obchodoch, v nemecku uz aj v dm je henna znacky logona a sante

lintu
24. feb 2018

@vevesh ok, dík za radu 🙂 minie sa farby a budú sa asi robiť pokusy 😀

marcipanovatorta
24. feb 2018

@vevesh funguje? Farbí? Alebo len na výživu? A čím umyvaš následne?

vevesh
24. feb 2018

@marcipanovatorta ano funguje,farbi a aj vyzivuje🙂- ja si umyvam vlasy den alebo iba par hodin pred tym, a ked mam mastne tak sodou, ked nie su mastne len vodou premyjem a henu zarabam nie s vodou, ale s roznymi prisadami a potom len poriadne vyplachnut (ziadne nasledne umyvanie nanovo..)

karamelkax
24. feb 2018

@lintu No ja som si dávala Hennu na moje začínajúce šediny a vôbec mi to nechytilo, mám tmavé vlasy a teda mi to dosť vidno, postupovala som presne podľa návodu a hlavne som to mala jak hlinu vo vlasoch a potom som to nevedela vymyt z vlasov, drobilo sa to a opadavalo zo mňa, neporiadok bol z toho po celej kúpeľni, ja neviem či bola pokazená tá henna alebo čo....

0silvia0
25. feb 2018

Treba pouzivat kvalitnu hennu. Ta z dmky je slabucka. Ja mam pol hlavy sedivej a mne henna vlasy prekryje. A to mam vlasy hrube ako droty. Ak chceme aby prekryla sediny treba aby cervena zlozka v henne bola zarobena s 90 stupnovou vodou. Ja pouzivam znacku khadi a objednavam z internetu.

majinka81
9. máj 2019

@0silvia0 Ahoj prosim ta,mam take medove vlasy,nieco ako rysava,aku farbu henna by som mohla pouzit?Nechcem ist moc do tmavej a medovu som nevidela.Vies mi nieco poradit?Dakujem

0silvia0
9. máj 2019

@majinka81 skus slnečná blond, je to novinka, nechaj na vlasoch aj 3 hodiny

majinka81
9. máj 2019

@0silvia0 super a to je khadi,je dobra?

0silvia0
9. máj 2019

@majinka81 používam len khadi, podľa mňa najlepšia, ale ja musím prekrývat šediny, musim používať červenú ako základ.., takže s týmito blond nemám až také skusenosti

majinka81
9. máj 2019

@0silvia0 No veru tiez mam obavy ako to chyti,a ta medena je aka?Mozno aj ta by bola ok.

ciernysokol
29. júl 2019

@0silvia0
Ahoj,prosim,nevies mi poradit?pouzivam hennu khadi popolavo hnedu.odtien je fajn,len farbim sive odrasty a tie chytaju na svetlejsie.ako na sedive vlasy,ked nechcem cervene odtiene?nafarbit dva krat?kratko po sebe?ci nepomoze?dakujem za radu

0silvia0
29. júl 2019

@ciernysokol a ako dlho si nechávaš hennu pôsobiť? Ja používam červené odtiene a aj tak mi chytajú šedivé vlasy svetlejšie ako nešedivé, takže ono sa s tým asi veľmi robiť nedá. Jedine predĺžiť dĺžku farbenia alebo farbiť dvojfázovo, ale to by som sa bála, keď nechceš ísť do červena. Dvojfázové farbenie je také, že najprv nafarbíš čistou červenou hennou vlasy, zmyješ a nafarbíš odtieňom, ktorý si si vybrala.

ciernysokol
30. júl 2019

@0silvia0
Hm.a ked nafarbim cervenou a potom popolavo hnedou,nebudu mat odtien do cervena?a nepomohlo by hnedou farbit este raz?nechavam zvycajne 3 hodiny.ak sa s tym neda nic robit,prezit sa to da,urcite je to lepsie ako klasicka farba,takze ina moznost velmi nie je

0silvia0
30. júl 2019

@ciernysokol ja som si robila dvojfázové farbenie len raz, pre mňa je to zbytočne dlhý proces, takže ja si farbím zmesou 2/3 čistá červená henna skombinovaná s 1/3 bledohnedá henna. Podľa mňa, keby si si urobila dvojfázové farbenie, vlasy by pravdepodobne červenkastý pododtieň plus by ti chytila tá popolavá natmavšie ako obvykle. Takže na tvojom mieste by som sa asi zmierila s tým, že tie šedivé vlasy sú jednoducho trocha bledšie. Mne by sa to nechcelo farbiť ešte raz, ale ak s tým nemáš problém, tak vyskúšaj. Ja si musím farbiť odrasty každý mesiac a už to je pre mňa záťaž, dokonca mi vlasy od henny stále tmavnú, ale nič lepšie som nenašla, tak hennu beriem aj s tými negatívami. Ale rada by som mala svetlejšie vlasy, ale ja mám hrubé vlasy, mne henna chytá strašne natmavo.

ciernysokol
30. júl 2019

@0silvia0
Ja farbim kazde tri tyzdne...rychlo mi rastu vlasy.farbenie ma nebavi,ale ako pises,henna je najlepsie,co poznam,tak sa asi zmierim.dakujem za rady..

Strana
z2