Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka moj kon niekedy normálne odmieta ísť..... 😝 neboli sme u psycho, chceli sme minulý rok, ale bol chorý...a kvoli niečomu inému, nie kvoli škole..... 😉 teraz robili tie všeobecné testy pri nástupe a neviem o tom, žeby chlapcov označili za horších...od nich z triedy idú všetci okrem jedného..... 😵
@denisenko tak toto ja už nechápem........či to len tu sú vadný dr,?....aj logopedička je divná....aj psychologička........to nevravím že školy tu volaju......nie podla názvu ulice...ale že ja dám dieťa na jednotu a ja na sedmičku......dalšia že na trojku...tak .....nechápem......celé je to tu divné......
takže to nie je v mojom prijímači 😀 😀 😀 😀 😀
baby ja vôbec neviem o čom rozprávate 😝 aké číslovanie..jednotka,päťka,sedmička 😕
ahojte!!!..boli sme dnes na kontrole..taká som bola nas...á...deti budím pred šiestou aby sme boli prví ako minule, lebo muž sa ponáhľal do roboty..prídem ek dr. a už 3 zapísaní pred nami ale čakáreň prázdna.....nakoniec to bolo tak, že babky čo robia v nemocke si prišli zapísať vnúčence už okolo 5:30 😠 😠 😠 😠 .......muž zúril.....našťastie Lolka robila v čakárni bordel, tak nás zobrali trošku skôr 😀 ......

@aninka29 ja mám rýchlejšie....klobásku..... 😀