icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

denisenko
25. jan 2012

@aninka29 ja mám rýchlejšie....klobásku..... 😀

utka
25. jan 2012

@jacka, to akože chalani sú horší ako baby???Tak to by som nepovedala...a mám aj živý príklad, takže tie psychošky sa asi fakt nudia...

jacka
25. jan 2012

@denisenko nechcel spať-...vymýšlal.....ale aspon sa vyvrieskal......a zaspal........síce nie som zástancom takéhoto uspávania......ale toto bola zlosť 😝 😝 😝 ................neviem čo mu dneska je

jacka
25. jan 2012

@utka aj mne to tak nejak vyšlo.....že chlapci akoby by boli o rok pozadu oproti babám..........a aký príklad máš?.....

denisenko
25. jan 2012

@jacka jaj, mamina....šak nemože byť každý den len dobrý....to mi vie aj Nisko povedať: mami, prepáč že som ťa celý den hneval, ale nemožem byť stále len dobrý..... 😀 😀

jacka
25. jan 2012

@denisenko 😀 😀 😀 ............zlatý je...hlavička riadna 😵 😵 ...................................no odbre ...dnes nemá svoj den....polepším sa 😉 😀 😀 😀

jacka
25. jan 2012

@denisenko a vy ste boli psychologičky......ale asi nie sa mi zdá,že?

jacka
25. jan 2012

aj váš kone je nejaký spomalený,,,,?????? 😠 😠 😠

aninka29
25. jan 2012

@jacka aj náš pejko dnes nejak nestíha 😀 😀 😀

denisenko
25. jan 2012

@jacka moj kon niekedy normálne odmieta ísť..... 😝 neboli sme u psycho, chceli sme minulý rok, ale bol chorý...a kvoli niečomu inému, nie kvoli škole..... 😉 teraz robili tie všeobecné testy pri nástupe a neviem o tom, žeby chlapcov označili za horších...od nich z triedy idú všetci okrem jedného..... 😵

jacka
25. jan 2012

@denisenko tak toto ja už nechápem........či to len tu sú vadný dr,?....aj logopedička je divná....aj psychologička........to nevravím že školy tu volaju......nie podla názvu ulice...ale že ja dám dieťa na jednotu a ja na sedmičku......dalšia že na trojku...tak .....nechápem......celé je to tu divné......
takže to nie je v mojom prijímači 😀 😀 😀 😀 😀

denisenko
25. jan 2012

@jacka myslím, že príjmač je ok.... 😉 kto tak volá školy???? my sme mali za mojich mladých čias tiež očíslované....ja som chodila najskor na jednotku a potom na 5-ku...bolo ich 7.....tak si to myslela???? 😕

aninka29
25. jan 2012

baby ja vôbec neviem o čom rozprávate 😝 aké číslovanie..jednotka,päťka,sedmička 😕

jacka
25. jan 2012

@denisenko nie......................nepovedia napr. ulicu že pojde na Jilemnického.....ale na jednotku......že školu nepomenuju podla názvu ulice...alebo bohvie po čom že ju označuju jednotku....sedmičku.....neviem kolko má ešte čísel........

jacka
25. jan 2012

@aninka29 to by si sa musela presťahovať do Zv....aby si to pochopila.....aj ked ja tu bývam len som sa vydala.... nechápem prečo to takto volaju.......................

aninka29
25. jan 2012

@jacka aha aha...a ja že som sprostá 😀

jacka
25. jan 2012

@aninka29 čo tým chceš povedať??? 😀 😀 😀 😀 😀

aninka29
25. jan 2012

@jacka chjuj,myslela som to tak,že mi to nepáli tak ako vám,ked neviem o čom je reč.....chápeš 🙂 ....sa ospravedlňujem,ak to vyznelo nejak inak 😵

aninka29
25. jan 2012

inak baby,deni za chvílu rodí.....ktorá bude ďalšia na rade..@jacka začíname ďalšie kolo?
a ešte niečo......toho stretka sa my dožijeme????hmmmmmmmm

jacka
25. jan 2012

@aninka29 ...chápem 😀 .......................... 🙂 .........ved ja som to len zo srandy napísala 😉

@aninka29 až po tebe....mesiac..o.k?....

jacka
25. jan 2012

čo je s leninkou??....dufam že nie je velmi chorá?

aninka29
25. jan 2012

@jacka si to vymeňme teraz...ty prvá a ja mesiac po tebe 😉 😀
leninka mala ísť dnes s kočkami na kontrolu,ak sa nemýlim

jacka
25. jan 2012

@aninka29 nooo to nieeeee.......čo ked ma necháš v štichu 😀 😀 😀

leninka75
25. jan 2012

ahojte!!!..boli sme dnes na kontrole..taká som bola nas...á...deti budím pred šiestou aby sme boli prví ako minule, lebo muž sa ponáhľal do roboty..prídem ek dr. a už 3 zapísaní pred nami ale čakáreň prázdna.....nakoniec to bolo tak, že babky čo robia v nemocke si prišli zapísať vnúčence už okolo 5:30 😠 😠 😠 😠 .......muž zúril.....našťastie Lolka robila v čakárni bordel, tak nás zobrali trošku skôr 😀 ......

jacka
25. jan 2012

@leninka75 a ako ste dopadli?

jacka
25. jan 2012

@leninka75 tak toto poteš hned z rána 😝

denisenko
25. jan 2012

@leninka75 veru, ako ste dopadli.....?bola som u svokry na kávu a @jacka ma obehla..... 😠 😠 😠 😀 to už aj u detskej máte také čakacie doby, že sa treba zapísať o pol noci????? 😕

leninka75
25. jan 2012

@denisenko ..blahoželám k ďalšiemu gentemanovi v rodine!! 😵 ...zo mňa bosorka nebude, ale neva mám iné kvality 😀 😀 😀 ...bosorky aj tak nikto nemá rád 😀 😀

leninka75
25. jan 2012

@denisenko @jacka ...podľa našej dr. to nie je zápal priedušiek 😅 ...len nastekané hlieny...ale atb nechala a o týždeň ďalšia kontrola, muž kolaboval 😀 .......no u tej našej je vždy najviac ľudí 😠 .........takže tam treba prísť skoro ráno alebo až pred koncom ambulancie 😝

jacka
25. jan 2012

@leninka75 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉