Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@letty86 tak my ešte program na letné prázdniny nemáme...ale to je aj tak fuk...ostaneme pokope.... 😀 ja som dneska vravela učke, že ho teda ten jeden den nechám doma....ved mne je tlo jedno, ja som aj tak nezamestnaná...tak na mna gulila oči......že vy ste doma??????? 😀 😀 😀 kukám na nu, a kto by ma teraz zamestnal, ked o dva týždne pomaly idem na materskú???????,si mala vidieť oči.... 😀 😀 😀 😀
@letty86 my sme sa o tom bavili so švagrinou,či dať,alebo nedať,tým,že idú len tu nedaleko,tak malého dá....ved ak niečo,tak môže okamžite vyraziť za ním......ja osobne si neviem predstaviť odlúčiť sa od nej....bola by som jedna kôpka nervov 😒..mala by som hrozný strach...ale zase na druhej strane aj ja som chodievala od malinka po všelijakých táboroch a školách v prírode.......a určite som sa tam veľa naučila 🙂 ...takže si myslím,že pre tie detičky je to len dobré,naučia sa byť viac samostatní 🙂 ..ale aj tak neviem,či by som pustila 😒 ...nepustí ma strach 😔
Ja sa dnes idem večer trošku odreagovať von. Dúfam, že mi to pomôže.
@letty86 to určite áno,tie zážitky tam sú krásne..určite bude na seba pyšná,že všetko zvládla samučká 🙂 ono..ked si to tak predstavujem,tak vlastne počas dňa budú mať stále nejaký program /tak ako v škôlke/...a večer to bude pre nich zábava zaspávať všetci pri sebe 😵 ...........
ten strach zo strany nás rodičov tam bude stále...je jedno či majú 5 rokov,alebo 15.................musíme ich nechať žiť,že 😵 🙂
takže ako čítam,čo píšem...tak budem musieť Simi pustiť aj ja 😔 🙂
dobré ráno 🙂
budííííííček crrrrrrrrrrn-crrrrrrrrrrn-crrrrrrrrrn 😀
dobré ráno!!!
@utka....tak sú to kiahne či nie?..
haló......kde ste všetky?:. 😕
ahojte.... 🙂
@aninka29 že budíček.....to by si mala mať doma mojho drobča, ten mi zas spravil budíček o pol šiestej..... 😝 som zvedavá ako zvládne celý den, už pred osmou bol KO 😠 😀 ....no nič, ved hádam ta voda na plavárni ho preberie..... 😀 😀 😀 😀
@leninka75 tuuuu...bola som na nákup a dať preladiť satelit, lebo sama si na to netrufam....... 😀 a teraz hor sa najesť...niečo dobré si musím ukuchtiť...... 😉 som zistila, že za 3 týždne som horko ťažko pribrala kilo......a po dvoch dnoch je z neho polovica dolu..... 😖 😠 😠 😠 ...tak vy si pekne ostávate doma.....ako vám je fajn.... 🙂
boože,to je hnus počasie u nás.....sneží,fúka severák 😝
trošku som poupratovala,periem...idem navariť ...a potom si so Sabkou pôjdeme trošku vyčistiť auto .....aspoň to smetie pozbierať.....lebo zvnútra vyzerá ako smetiarske,všetko možné aj nemožné by ste tam našli 😝
@denisenko ........nepomýlila si sa, veď zhadzovať máš až po pôrode 😉 ........ale pri tvojich aktivitách sa nedivím :- ......vieš čo to že lilka bude doma ďalší týždeň to je ako za trest...už teraz nevie čo má robiť a neskutočne sa nudííííííí....už jej chýbajú kamošky.....ale nechávam ju doma lebo ešte sa mi nezdá úplne ok a nepotrebujem, aby o týždeň bola zasa chorá......
@leninka75 ved to to....ked oni sa doma nudia...... 😀 mne sa Denisko zdá nejaký...taký nijaký...ale merala som mu teplotu včera a aj dnes a nič...ani nekašle, ani nesoplí....len tak nejako unavene vyzerá.... 😠 možno aj preto, že je v školke, tam sa nevyspí a teraz začal aj ten plavecký, tak má toho dosť...aj dnes ideme a verím tomu že zajtra ani nevstane z postele...ani mu nebudem hovoriť že v sobotu má 2 hodiny lyžovania..... ☹
idem skúsiť zapnúť tu telku....či to vobec pojde..... 😀 😀 😀 😀 😀

@jacka sa fotím iba z takého uhla,kde to nie je vidieť 😀 ...dobre bolo...Simi potančila,ja som poklábosila,Sabka polietala a šli sme domov 🙂
@letty86 a kam idú detičky?...Zlatá Idka? 🙂