Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
dobré ránko 🙂 ....chjoj zase dnes krásne svieti slniečko 😎 .....aj by som mala dobrú náladu,keby ma nebolel zub.....teda diera po zube 😀 😝 ...Simonka dnes mala hroznú noc ☹ strašne ju dusilo,ani spinkať sa jej nedalo,aj teplotu mala ☹ ........
včera som objednala deťom ten supermarket...už mi aj písali,že ho posielajú 😵 🙂 ...takže dnes sa nudiť nebudem...môžem v detskej znovu robiť inventúru,a vyhadzovať,triediť 😝 .....a usporiadať hračky,aby sa im tam ten obchodík vošiel........a týmto som skončila.....najskôr dostanú nejakú hračku na narodeniny
Ahojte.
Mne je dnes nejako divne. Cítim sa strašne unavene. Bojím sa, aby to neboli doštičky ☹...A to musím ísť urobiť ryžový nakyp...
uf, baby ...mna tak bolia klby..už tretí den......normálne rozmýšlam nad tým, že súrne potrebujem ortopeda...ale v tomto stave so mnou aj tak nič nemožu robiť......sakra....... 😔
@utka ☹ snáď to bude dobré.....@denisenko neostáva ti nič iné,iba vydržať 😔 ....baby relaxujte,oddychujte 😔
ja idem tiež relaxovať 😝 ...deti naobedované,pekne si ležia v obyvke pri rozprávke...Simka je už v stave zaspávania...uvidím,možno spánok zmohne aj Sabku..........koláč upečený,už ho len polejem čokoládou ....detská sčasti vygenerálkovaná...ostal mi už iba jeden box...aaaaaaaaaaaale kašlem naňho 😝

@aninka29 zavolám, zavolám....pomožete mi oči vytláčať..... 😀 😀 😀 😀 ale meno ste si vymymsleli peknéééééé....šikovné babule ste, čo už.... 😉