icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

denisenko
5. feb 2012

@utka nezmrzli sme..... 😉 joj, ako fajn....ja som bola dve hodiny v bufete a malý sa lyžoval.....malý vlek nešiel, tak zlyžovali aj stredný..... 🙂 ale zlatý...obluky robiť, to netreba, najlepšie strmákom dolu napriamo a tesne pri maminej nohe zabrzdiť...šikulka moja..... 😀 a ked som sa ho pýtala, či mu nie je zima...že nieeee..on by ešte ostal..... 😀 😀

denisenko
5. feb 2012

@jacka to kto išiel na potok???? velký alebo malý????? sakra..... 😖 ..aby ti ešte neochoreli.... 😝 😝 😝

dala som ešte Niska na hodinku pospať......som zvedavá, zas ho budem budiť, tak bude do mna hádzať vankúše.... 😀 😀 😀 😀 😀

denisenko
5. feb 2012

@denisenko hmmm....zdochol pes???? 😀 😀 😀 😀 tak idem po dvoch hodinách budiť moje dieťa a on sa na mna oboril, že čo ho nenechám, ved spí len 5 minút.....vtipálek..... 😀 😀 som ho nahnala do vane, nech sa aj ja dostanem k počítaču......sme traja a máme dva....mááááálo..... 😀 😀 😀

denisenko
5. feb 2012

som sa dopracovala......posielam si správy sama sebe..... 😠 😠 😠

jacka
5. feb 2012

kuk..

jacka
5. feb 2012

@denisenko 😀 😀

jacka
5. feb 2012

@denisenko šiel s mužom..takže všetky tri deti ...............maličký sa okupal...... ☹ ,....no dúfam že nebude 😔 😔 😔

jacka
5. feb 2012

@denisenko Nisko je prefektný......... 😵 ...dobré hlášky ...to kde berie 😉
a teraz ako zo spaním?....zaspí aj večer 🙂

utka
5. feb 2012

@jacka tak super šikovný manželík...
@denisenko tak to lyžovanie ho muselo riadne unaviť...

denisenko
5. feb 2012

@jacka tri deti.....aké výstižné.... 😀 inak, som nad tým rozmýšlala...tak mate asi fakt teplejšie, ked bol taký slabý lad..... 😒 som kupala Deniska a kukám,že už sa mi začal zaokruhlovať...... 😵 😵 😵 😵 😵 ...
@jacka ...nechcem provokovať.....už spí.... 😵 😵 😵 😵 ..on dospáva celý školkársky týžden cez víkend ...ale ráno vždy vstáva okolo pol šiestej..... 😠
@utka to neviem, on sa nesťažuje na únavu, len na to, že ked ho prezujem do snehul má otlačené pätičky z lyžiarok.....nie sú malé, len ho otláčajú...predsa len je to tvrdý plast.....asi budem musieť kúpiť nejaké iné 😔

denisenko
5. feb 2012

maminky, lúčim sa.... 🙂 úplnou náhodou som sa dostala na taký príspevok, až mi slzy vybehli...... 😔 😔 😔 vyšiel Denisko z postele, že mami, čo tam čítaš????...radšej to vypni, aj televízor a chod spinkať..... 😔 ...niekedy má viac rozumu ako jeho mama... 😉 tak poslúchnem dobrú radu...dobrú nocku...... 😵

utka
5. feb 2012

@denisenko ja som to myslela tak s tou únavou, že sa mu nechcelo vstávať. Nečítaj somarinky...
Dobrú noc!

denisenko
5. feb 2012

@utka ...veru, už nebudem.... 😉 pekné sny..... 😵

jacka
6. feb 2012

ahojte.....

@denisenko -----...Nisko nemá chybu...ako ťa pekne sfúkol 😵 😵
ja ten lad nechápem....deti sa dam korčulovali....prešli celý potok.....a Peťka sa tam vymočil.........potom tam ostal ešte muž s Maťkom a prišli.....suchý.............................ty máš zázračné dieťa ked ti takto pekne spinká....príde zo školy a pojde rovno do hajan 😵

jacka
6. feb 2012

@utka ved to kde sa deti vyberu bez dozoru 😝 😠 ........ 😀

jacka
6. feb 2012

paráda...som bola vonku je tam -18........už mi to lezie hore krkom .............. 😝 😝 😝 dúfam že aspon slniečko vyjde 😎 😎

jacka
6. feb 2012

budíííííček........... 😀 😀

leninka75
6. feb 2012

ahojček!!!...........
@jacka ............si tu sama kuvikáš 😀 .......pridávam sa 🙂 ...............ráno som kukala iľka a že aj budúci týždeň tak kosno....brrrrrrr...už nech to skončí 😝

leninka75
6. feb 2012

včera sme kúpili našej skoro školáčke písací stôl..sme chceli aj stoličku....ale tie čo sa nám páčili stáli viac ako stôl 😅 ...a 130 e nie som ochotná vycapiť za stoličku 😝

utka
6. feb 2012

Dobré ránko!
Ešte si lebedíme v obyvačke pod paplónmi...Vikiho zase ráno bolelo kolienko ☹

jacka
6. feb 2012

@leninka75 a aký stolík ste kupili?.......
kuvikám.......a pojdeme sa poobliekať a trošku vymrznuť.........................to vážne...ešte buduci týdžden...a to takéto velké zimy,????......

@utka vám je dobre....... 🙂

leninka75
6. feb 2012

@utka ......ju zasa??!! ☹ ..............ako to vyzerá so škôlkou, kedy pôjde?...

@jacka ..taký len obyč..v jisku bol zlacnený na 75 e....ale páči sa mi, že na jednej strane má skrinku a na druhej šuplíky, takže to hádam bude slečne stačiť na všetky školské veci...keď bude zložený odfotím..........každý pondelok kukám iľka, že už konečne zahlási teploty nad nulou a on stále, že mrazy 😝 😝 😝 ..

denisenko
6. feb 2012

dobré ránko... 😉 my kuvikáme od pol šiestej...to je tak, ked pred deviatou večer sme už v posteli.... 🙂
@leninka75 aký stolík ste kúpili???? ved sa poriadne pochvál.... 😀 tie stoličky sú príšerne drahé....aj tie lacné....Deniskova vyšlo niečo okolo 5O...a teraz si predstavím dalších minimálne 50 len za školskú tašku...a tie zvyšné veci ...tak dokopy asi 100 😕 😕 😕 😕 ...pomooooooooc......... 😔
@utka ty si ešte na OČR?.....joj, niekedy by som si vymenila tých chalaniskov s tebou, nech si aj ja pospím aspon do siedmej..... 😠
@jacka slniečko už svieti....ale aj tu je kosááááá........Peťko ako? dobre?...mne sa zdá, že po včerajšom mrazení asi Nisko začne sopliť... 😠 😠 😠 nejako sa rozkýchal.....dala som mu ten physiomer, tak uvidím.... 😖
no žienky, ide sa aj niečo robiť....vygooglim ako najlepšie zavarať mäso a idem pomaly niečo manželíkovi chystať do zásoby......budem variť celý týžden..... 😔

jacka
6. feb 2012

@denisenko tu nesvieti..pošli..... 😎.............aj Maťko soplíkuje........len dúfam že nebdue chorý.....ved sú zimy ked to berie.... ☹ ...........Peťko dobre..klop klop....nech sa nič neprivolá
ideš mužovi variť?......

jacka
6. feb 2012

@leninka75 to je desné s tou zimou........všetkého vela škodí......tak rýchlo poskladajte...a šup foto 😵

jacka
6. feb 2012

@denisenko ja mám pocit že sa vyspíme len na dochodku..ak ho dožijeme

denisenko
6. feb 2012

baby, je normálne, že mi býva každý den zle ????teraz???...zas skončili ranajky ta tam..... 😔 😔 😔 😔

denisenko
6. feb 2012

@jacka dochodok????? to čo je????? 😎 ...slniečko ti pošlem, máme dosť...... 😵

leninka75
6. feb 2012

@denisenko ....vieš čo ja počítam, že to bude asi aj viac ako 100 E na výstroj do školy 😝 ..zabudla si na teplákovú súpravu, cvičky, botasky, prezúvky, farby a ešte kopec prkotín 😝 ..práve som kukala stoličky a veru máš pravdu, taká celkom schopná okolo 50E 😝 .....ale zasa lepšie ako 130 😠 ........

@jacka...dávaš niečo maťkovi do nosíka?.....ako sa včera podaril zajko?

leninka75
6. feb 2012

@jacka ..ty čo už snívaš o dôchodku?? 😅 😅 😅 .....veď my nebudeme vedieť čo to je, z roboty rovno ta tam 😝 😝

@denisenko..ja neviem, ale asi to nie je normálne ☹