icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

letty86
6. feb 2012

@denisenko 😀 😀 😀 😀

leninka75
6. feb 2012

@denisenko ..je pekná!!.....a je dizainovo taká, že ak ju hneď prvý rok nezničí, tak ju môže mať v pohode ja keď bude starší 🙂 ...ja si pamätám, že minulý rok v tescu mali v auguste výpredaj tašiek a skoro sme kúpili lebo liluši sa samoška páčila taká princeznová a bola zlacnená z najakých cca 60E na 23...tak som si vtedy povedala, že tašku asi kúpime až v auguste, ale uvidím......

denisenko
6. feb 2012

@leninka75 @letty86 ...aj ja som sa informoval..u sestry....a tiež len Topgal.....tá, čo si skúšal Denisko, je akože od tretej triedy, ale ked jemu sa tie prváčikovské nepáčili...... 😖 a hlavne.....neboli zelenéééééé

denisenko
6. feb 2012

@leninka75 inak my sme túto pozerali v žiline v Casalii pri vlakovej stanici...a tam stála 49E.... 😠

leninka75
6. feb 2012

no super tak pokukám topgal čo majú pre baby 😵 😵

@utka.......koľko je už viki doma?....

@letty86 ..myslíš, žeby z mandarínky??......ja som Lolke dávala mandarínku tak, že som ošúpala aj tú tenučkú šupku a dávala som jej len dužinu a celkom jej chutilo 🙂

letty86
6. feb 2012

@denisenko tak ja už asi ostanem pri topgal, lebo čím viac skúmam, tým sa viac zamotám a neviem sa rozhodnúť 😀
@leninka75 viem, že sú tie batohy rozdelené aj podla toho, do akého ročníka dieťa chodí...sú tam tasky od prvého ročníka...potom pre deti od tretieho, štvrtého..

leninka75
6. feb 2012

@denisenko ...to sú nenormálne ceny čo sa týka detských vecí!!! 😠 ......šak ja si kabelku takú drahú nekúpim 😀 😀 😀

letty86
6. feb 2012

@leninka75 neviem, či z mandarínky, už ju cuckal 😀 aj predtým a nič...ale nič také nepapal, tak netuším

leninka75
6. feb 2012

mne sa páči táto 😵 http://www.topgal.sk/tasky-a-batohy/skolske-tas... lilušu by porazilo z tých farieb 😝 😀 😀

leninka75
6. feb 2012

@letty86 ..maťko ti dobre papá ovocie?.....lebo tá moja opička podľa nálady..... 😠

leninka75
6. feb 2012

@denisenko ..ešte som chcela tebe bolo teraz len tak jednorázovo zle, či máš stále žalúdok na figu?

letty86
6. feb 2012

mne skor také niečo

leninka75
6. feb 2012

@letty86 ..hej hej tá sa aj mne páčila 😵 😵 😵 😵 😵............ja tipujem, že lilka bude potrebovať ružovo-fialovú kombináciu 😝

letty86
6. feb 2012
leninka75
6. feb 2012

muž mi hovoril, že jeho kolegu dcéra je druháčka v ZA a je nešťastná lebo rodičia jej odmietli kúpiť novú školskú tašku keď išla do druhej triedy a väčšina jej spolužiakov má nové tašky 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 ......nechápem to, veď to nie je lacná záležitosť!!!

letty86
6. feb 2012

@leninka75 😀 😀 tak to aj vikinka...ružová a fialová sú jej farby 😵 😵 😵 a fičí na disney princezničkách...už vyhlásila, že chce taký perečník a tašku...perečník som taký videla, ale ten topgal také motívy nemá
najradšej má bananik, ale spapá aj jablčko a hrušku

leninka75
6. feb 2012

@letty86 ...noooooooooooooooooo.... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ...to sa už blíži k lilkinmu vkusu..len ešte by tam mal byť na zipse nejaký, najlepšie poriadne veľký "šutrák" 😀 😀 😀 😀 😀 😀

letty86
6. feb 2012

@leninka75 nové tašky do druhého ročníka 😕 😕 😕 to je trošken prehnané... tie deti sú také náročné
@denisenko ja by som si vybrala zelenú tašku 😉 nisko je moj zabiačik zelený

leninka75
6. feb 2012

@letty86 ...veru veru!!!......

leninka75
6. feb 2012

http://www.loria.sk/skolsketasky/eshop/1-1-AKTO... ma zaujalo, že je to celkom fajn set a nie veľmi drahý..ale dizainovo, nič moc....

letty86
6. feb 2012

@leninka75 to zapínanie s červeným sklíčkom sme mali aj my ako deti, že? taká retro taška

denisenko
6. feb 2012

@leninka75 presne túto tam majú...my sme ju pozerali kvoli farbe....ale to je pre dievčatko...tak nič.... 😉 peknáá 🙂 ....to mi z ničoho nič príde zle, ale strááášne a potom je zas celý den dobre..... ☹ divné.... 😠
@letty86 pekné sú obidve.....jáj,veru ja si tiež takú drahú kabelku nekúpim..... 😝

denisenko
6. feb 2012

@letty86 vidím, že vy by ste si sadli.....ja som včera robila švagrovi virtuálnu prehliadku bytu...kedže máme notebook a dlhý netový kábel, tak sme zablúdili do každej izby aby videl, ako to vyzerá....a sa smial....Nisko má v izbe ešte aj fotorámik zelený....... 😀 😀 😀

denisenko
6. feb 2012

tuším sa ešte navyberáme...... 😀

letty86
6. feb 2012

@denisenko veru, navyberáme 😀
idem, žienky 😉 malinký vstal, velký vysáva, tak hádam aj ja priložím ruku k dielu 🙂 🙂
neskor prídem...píste tak, aby som stíhala čítať

denisenko
6. feb 2012

A toto im máme kúpiť: peračník
vodové farby
štetec plochý
plniace pero
pohárik na vodu
mäkká guma
3 vrecká (TV,VV,Prezuvky)
prezuvky
nožnice s tupým koncom
teplákova súpravy, cvičky, ponožky, tričko
uteráčik+mydlo
toaletný papier
pastelky 12ks, voskovky 8ks, plastelína 10ks a lepidlo

to je vraj od rodičov všetko 😕 😕 😕

leninka75
6. feb 2012

@letty86 ...postaraj sa o detičky a príď 🙂

@denisenko...ešte u vás nebol keď si robila prehliadku?... 😉...nám ešte kázali aj botasky na von 😝 ..........veru sa navyberáme 😝 .......liluša už vypytuje obed..sa mi to zdá skoro 😕

leninka75
6. feb 2012

kôň mi ide nejako pomaly 😠

denisenko
6. feb 2012

@leninka75 skoro na obed????? ja už som po...... 😀 pre istotu.... 😀 😀 😀 😀 😀 treba dobehnúť, ked mi je fajn.... 😀 😀 😀 😀