Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
dobré ránko.... 🙂 zas sme sa vyspali-......kecali s tatinkom do polnoci a od 4-tej rána Nisko v posteli..... 😠 čo už.... 🙂 a ráno.....mamí, ja nejdem do školky, mna bolí bruško..... 😠 😠 😠 ale pekne šiel...dostal homeo...zaberú vždy aj mne aj jemu....spapal suchý rožtek s čajom a mohol ísť.....do 12-tej vydrží..... 😉
@aninka29 veru tatinkujeme.... 😉 😉 😉 😉 😉 😉 a vy už ste zbalení? idete dneska, či?
@jacka ja som ti mala čudný sen ráno.....asi drobček dosť kopal, alebo čo...lebo sa mi snívalo, že vystrčil nad pupkom ručičku a podal mi ju......taká bábikovska...... 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte!!!.........
@denisenko..drobček sa už zoznamuje, slušák malý pekne ručičku podá 😵 😵 😵...len si užite s mužíčkom kým je nisko v škôlke 🙂..a už aj od toho PC, heš...nieže by sme ťa tu radi nemali, ale máš ho doma na chvíľku....
@jacka ..a ty si sa ako vyspinkala???? 😉
@jacka dali sme ho do školky, ved len do obeda...tatinko potrebuje aj tak vyložiť auto, doniesol zas kopu somarín od každého brata....čo sa dalo a zmestilo..... 😠 už som mu vravela, že by mal vyberať poplatok za prepravu a dovoz batožiny..... 😠 😠 😠 ...vojna národov...to ti verím....... 😔 počkaj, nás to čaká v lete.....tiež budeme isto každý na inej strane 😠 😠 😠 😠 😠
@leninka75 len ten drobček bol ako bábika...úplne bárbiovská ručička...ale včera som sa hrala s tou maličkou polročnou slečnou, a tá mi chytala prsty...tak asi preto potom také sny..... 🙂 🙂 🙂 ...jasné...Diego je tu...som ho pár týždnov nevidela, máme tu len kocúra od starkej...a včera som bola v šoku, že nejako podrástol.... 😉 😉 😉 😉 zimná srsť robí svoje..... 😀 😀 😀
@jacka ..lolka nové?....fuha ťažká otázka..........možno rozprávanie, stále sa zlepšuje......dedo je dodo......hotovo je hoto.....papučky a paplón sú papa........druhý je dzzzzzz 😀 ...........kolo mlynské som ju naučila tancovať.......a keď ma napadne ešte ti poviem 😉 ....len ďalšie zuby jej akosi nechcú von ....stále má 6
@leninka75 možno.....lebo sme sa večer pohádali.....Peťko do večere nalial čaj.......tak som mu dala pusu na dobru noc.....bez postískania.....a bez ruky....tak sa rozplakal.....asi to bola viac menej vina....... 😝 .........už som si dala aj cukrík na hrdlo....aj kvapky do nosa.....ešte aj muž ráno plakal že umiera.......Peťko zas soplíkuje....nejdem ani von sním...až ked pojdeme pre Maťka..............................ááááááááále inak sa mám dobre.............
@jacka ja dneska nevarím nič....polievka zo včera a druhé, kto čo chce.... 😀 Denisko ma v školke strapačky s kapustou, tak som mu vybavovala ráno, že on kapustu jesť isto nebude...tak mu asi dajú čisté, omastené..... 😉 ....muž ti ochorel, ked umiera?????...nech rýchlo napíše závet...... 😀 😀 😀 😀 😀 to len trochu čierneho humoru.....
@leninka75 šikulka malá.... 😀 😀 ..no, by sme sa mohli staviť, uvidím, ako budeme s časom.... 😉
@jacka ..do Považskej chcem isť kuknúť porodnicu..... 😉
ach jáj, včera som mala naperno, tak som aj svoje tehu stavy rozdýchala...ale dnes som už zas telefonovala s WC misou.....asi predsa len pojdem k tej doktorke...... 😔 😔 😔 😔
@jacka ..ako dobre 😠 😠 😠 ☹ ☹ ☹ 😝 😝 😝 ...tak??? 😀 ...aj také dni sú 😝 ....keď pri tých deťoch nikdy nevieš čo bude 😝 ......či smiech či plač........nemáš citróny?......to je tiež taká prvá pomoc pri začínajúcej chorobe, vytlačiť a šťavu vypiť.......ja som navarila brokolicovú polievku, a ešte urobím cestoviny lilke samotné a mne a lolke so syrom a brokolicou a ešte mám od včera placky s mäskom.......máš nápad čo variť?.....

🙂 😵 😉 😀
dnes už nikto?????