icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

denisenko
15. feb 2012

@leninka75 starostlivá.....sa čudujem, že neprišla vtedy, ked som to sypala dolu....že to urobí ona... 😅 😅 😅 😅 😅

denisenko
15. feb 2012

@aninka29 dokedy máš manžu doma?...a čo ten chudák smajlík pri tom segedíne???? 😀

letty86
15. feb 2012

ahojteeeeee 😵 😵 😵
vy ste toho popísali, idem si vás čítať, ale nič sa nepýtať, kedže mi nikto nič nepovie 😀 😀 : 😀 😀

aninka29
15. feb 2012

@denisenko do utorka 😉
@letty86 ahoj...ani ja nie som v obraze.....tak len sem tam niečo popíšem 😀

jacka
15. feb 2012

odchádzam.....neskor dorobím ešte tých pár kusov...Peťko mi zdrhol von.....len v papučkách...hlavne že si dal čiapku na hlavu.......tak som ho poobliekala musím za ním...

@denisenko u vás idu sladkosti na dračku 😀 😀 .......nevadí...ved to je najlepšie čo pre nich robíme 😉 😉

denisenko
15. feb 2012

@letty86 vitaj........... 🙂

denisenko
15. feb 2012

@jacka veru na dračku....po dobe spotreby do koša..... 😀 😀 😀 😀

denisenko
15. feb 2012

@jacka zlatý je...čiapka musí byť, ked je taká zima....... 😉 aj ja pomaly pojdem vykopať tunel do školky....ak už niekto predo mnou neprekopal...... 😀 😀 😀

denisenko
15. feb 2012

@aninka29 že si není v obraze? ani ja väčšinou nebývam.....ale ešte ma zato nikto nevyhrešil..... 😉

denisenko
15. feb 2012

lúčim sa.....neviem, kedy ma zas to moje zlobríča pustí ku klávesnici.... 😀

letty86
15. feb 2012

my sa dnes chystáme na karneval do centra, tak som zvedavá, ako si to užije Maťko
lúčim sa aj ja,idem za babolou

leninka75
15. feb 2012

@jacka ..to akože s tebou mne bavi svět 😀 😀 😀..ja mám jen bačkúrky 😀 😀 😀 😀...
@letty86 ..si sa tu veľmi nezdržala ☹

denisenko
15. feb 2012

@letty86 prídeš a odídeš....dnes aká stručná....dobre sa zabavte...a nezabudni hodiť nejaké fotos.... 🙂

denisenko
15. feb 2012

@leninka75 mna to tiež napadlo, bačkúrky sú...už len čiapka bola doležitá..... 😀 my už sme zo školky doma....normálne sa niekto nad nami zlutoval a výnimočne odhrnuli aj túto poslednú cestu...... 😠 😠 😠 a Denisko sa hned poobliekal a že on ide von...lebo dnes neboli, ked tak fujačilo, že pani učitelka povedala, že sa tam nedá ani dýchať..... 😀 😀 😀 😀 😀 a my už máme aj fotky zo včerajšieho karnevalu....len mi to nejde dať sem... 😠

leninka75
15. feb 2012

@denisenko ..rovnaké myšlienky, no teda teda .......ja tu práve lámem lilušu, že poďme trošku von..no máš ju vidieť 😝 ...rozvalená pred telkou a fľaša v puse 😠 😠 😖 😖 😝 😝 .......

...práve som čítala na zozname, že žilinou a blavou sa prehnala búrka s bleskami 😝

leninka75
15. feb 2012

..som dostala chuť na čaj s citrónom....

denisenko
15. feb 2012

@leninka75 čo.....??? búrka???? 😕 😕 😕 😕 ...fľaša...čo si jej do nej dala???? 😀 Denisko zas nechce ísť dovnútra, už som ho volala......prekopáva cestu ku krmitku pre vtáčiky..... 😀

leninka75
15. feb 2012

@denisenko ...čaj s citrónom a rumom 😀 😀 😀 ........jeej nech príde aj ku nám 🙂 🙂

leninka75
15. feb 2012

..som sa zasa pučila na svokrovcoch....nabehli na ten sneh s lopatami, to by bolo OK, ale na hlavy si nacapili čiapky čo nosili chalani, muž so švagrom, ako decká 😅 😅 😅 😅 ..no bomba pohľad na nich..záhradní trpaslíci sa môžu schovať 😀 😀 😀 😀

denisenko
15. feb 2012

@leninka75 .... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...pošli im Lillku, nech im robí Snehulienku..... 😀 😀 😀 jaj, to moje dieťa nechce ísť dovnútra...asi je fakt celé po tatinkovi.....ja zimu možem...len z okna.... 😀

leninka75
15. feb 2012

@denisenko .....to by bola fest jedovatá snehulienka 😝 😝 😝 😀 😀 ..na tú by ani otrávené jablko nefungovalo, skôr by to jablko vzdalo 😀 😀 😀 ...ja s tou zimou rovnako 😝 😝

leninka75
15. feb 2012

..fíha zrazu ma volá von...ale mne s auž taaaaaak nechce 😝 😝

denisenko
15. feb 2012

a Denisko sa rozhodol, že sa niekam prekope.... 😀 😀 😀 😀 😀

denisenko
15. feb 2012

no idem ja....cenculik je už vnútri.....mamí, ja chcem hrať monstertruck..... 🙂 aspon niečo porobím 😀 😀 😀 😀

jacka
15. feb 2012

@denisenko a kamže sa chcel prekopať.... 😀 😀

aj moji su ešte vonku...............celýýýýýýýýýýýý mokrýýýýýýýýý...... 😝 ......či zasnežený.....a dik za vietor 😝 😝

denisenko
15. feb 2012
denisenko
15. feb 2012

@jacka ani mi nehovor aký prišiel..... 😠 len som sa čudovala, že viac snehu na čiapke a v bunde ako na snehulkách 😀 😀 😀 ...ako to robia..... 😀 😀 😀 😀

utka
15. feb 2012

Ahojte...konečne som dočítala...uffff...
Nooo, veru, bola u nás búrka. Zrazu sa zotmelo, začalo pršať...potom normálne, že hromy-blesky a taká fujavica sa schytila, že som si myslela, že je to koniec sveta 😝 . A na koniec vykuklo slniečko.
@aninka, ja dávam Vikimu kvapky B-komplex. Mám pocit, že papá lepšie. Ja som ako dieťa chodila na injekcie B12, ale mne sa zdá, že to nepomáhalo. Pomohlo mi, až keď mi vybrali krčné mandle...To som mala 9 rokov. Vtedy som vážila iba 24kg. A to bolo chyba tie mandle. Síce som už nebývala chorá, ale som sa tak rozjedla ☹...
U nás už skoro ani nie je sneh. Ja už chcem jar!!!

denisenko
15. feb 2012

@utka aj ja som dávala Niskovi B-komplex.....kvoli tým aftám....a lepšie jedol.... 😉 😉 inak, niekedy mu kupujem cukríky hroznový cukor......to je tuším tiež B vitamín..... 😉 ale pichať injekčne.....brrrrr..... 😕

utka
15. feb 2012

@denisenko asi tak 😉