icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
25. feb 2012

@denisenko ...hocikedy..... 😵 .............len neviem kto je ten druhý.....či myslíš maličkého v brušku?...robí disco...?

denisenko
25. feb 2012

@jacka jaj...ta moja hlava zábudlivá...som ti zabudla napísať...denisko šiel na návštevu, ku kamarátovi...a prišli k nám potom obaja... 😠 😠 😠 😠 ponahánali kocúra, narobili bordel a hotovo.... 😀 😀 😀 😀 😀

leninka75
25. feb 2012

🙂 😝

denisenko
25. feb 2012

@leninka75 čo tak stručne???

utka
25. feb 2012

@leninka75 hmmm...???

leninka75
25. feb 2012

🙂 že na počasie a..... "totok" 😝 na lilušu

leninka75
25. feb 2012

..a viac dnes nezvládnem lebo som KO...dobrú noc!!

@utka ..vlastne, neviem ako zajtra stihnem, ale Vikinkovi prajem hlavne pevné zdravíčko a posielame velikánsku pusinku!! 😵

.....tak a teraz fakt dobrú!! 😔

utka
25. feb 2012

@leninka75 veľmi pekne ďakujemeeeee... 🙂

denisenko
25. feb 2012

@leninka75 ..dobrú noc.... 😵

utka
25. feb 2012

@leninka75 som to prečítala Vikimu, tak sa zaksichtil, že veď ma ani nepozná... 😉

utka
25. feb 2012

My sa chystáme pozerrať Harryho Pottera. ja síce nie, ja to nemusím. Dúfam, že sa Vikimu nebudú blbosti snívať kvôli tomu.

utka
25. feb 2012

@jacka Maťkovi už vypadol ten zúbok, čo sa mu kýval? Vikimu ešte stále nie a už mu za ním rastie nový....neviem, či to nechať tak, nech mu vypadne sám, alebo ísť k zubárke, nech mu ho vytrhne 😕

denisenko
25. feb 2012

@utka bude ako žralok... 😵 to asi musí ísť von, aby mu ten nový nevyrástol krivo..... 😕

utka
25. feb 2012

@denisenko však sme sa smiali, že bude ako žralok, dva rady zubov. Ale ten nový rastie nejako krivo ☹...asi s tým pôjdeme

denisenko
25. feb 2012

@utka radšej chod.....potom bude mať s tým problémy.... 🙄 ...si neviem predstaviť, že by sme mali tolko zubov kolko žralok...a hlavne by sa kazili..... 😝 😝 😝 😝

denisenko
25. feb 2012

zahajujem večierku...bolí ma zadok od sedenia...dobrú noc 😵

utka
25. feb 2012

@denisenko tak to ani ja...auuuu...
Dobrú noc.

jacka
26. feb 2012

ahojte.............
@utka velmi sa kýve....už len čakám kedy pojde von...ale nevidela som nič pod ním...radšej chod k zubárke......

jacka
26. feb 2012

@denisenko .......si mala veselo..... 😵 ...aspon sa mal s kým pohrať 🙂

jacka
26. feb 2012

@utka Vikimu všetko najlepšie.....aby ho už konečne choroby obchádzali 🙂 😵

jacka
26. feb 2012

keby som tak mala arabelin prsten...aby som nemusela dnes variť 😝 😝

aninka29
26. feb 2012

ahojte
@utka Vikimu prajem všeeeetko len to najlepšie k meninám,hlavne zdravíčko 😵 😵 😵 😵 😵

denisenko
26. feb 2012

ahojte... 🙂 to bola noc....som od polnoci bojovala s upchatým nosom...... 😝 😝 😝 😝
@aninka29 všetúčko len to najsamlepšie k narodeninám...kolko? 19?????? 😵 😵 😵 😵 😵
@utka Vikimu sladký božtek na noštek, nech sa len tie choroby držia čo najdalej od neho.... 😵
@jacka ja nemám Arabelin prsten...ale navarené v chladničke tiež može byť...... 😀 😀 😀 dneska urobím len Niskovi palacinky..... 😵

akože včera bola jar a dnes....zas prídu *Vianoce????....snežíííííííííííííííííííííííííí 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

aninka29
26. feb 2012

@denisenko ďakujem krásne 😵 😵 😵 😵 ...no jasné krásnych 19 😀

utka
26. feb 2012

@aninka29 všetko najlepšie k narodeninkám, hlavne veľa zdravíčka, lásky a rodosti z báb...
A Viktorko Vám všetkým veľmi pekne ďakuje a pozdravuje Vás 🙂

jacka
26. feb 2012

aninka....všetko najlepšie........ku krásnym narodeninám...nech ti detičky robia radosť 😵 😵

jacka
26. feb 2012

@aninka29 aká si ty mladica ..... 😵 ......pošli aj mne.....sladkých 19.,..... 😵 😵

jacka
26. feb 2012

@utka ---- 😵

jacka
26. feb 2012

@denisenko si mala rýchli obed.... 😵 .....často robíš palacinky..mnam...

denisenko
26. feb 2012

@jacka palacinky som nerobila...len na večeru špecialitu tirolskú..."schmarn"... 😀 jedna velká hrubá vajková palacinka, potrhaná, s práškovým cukrom posypaná..... 😀 😀 😀 😀 😀