icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

denisenko
22. mar 2012

@jacka 😀 😀 😀 😀 😀 istto by si ich nenechala zamrznúť..... 😀 😀 😀 😀 😀 veru, krásne jarné dni, škoda len, že nemožem ísť už kočíkovať...iba ak nejakého macka..... 😀

jacka
22. mar 2012

@denisenko že nieeeee............ha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉
neboj nič žiadny macko....zachvilu to bude Simonko.....hádam už takto o mesiac....................len som zvedavá s kým si tu budem kecať potom 😒

denisenko
22. mar 2012

@jacka ak bude taký spachtoško ako Nisko, tak so mnou...aj ti poleziem na nervy....... 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
22. mar 2012

http://varecha.pravda.sk/recepty/tvarohovy-krem...
našla som takýto koláčik...dufam že sa podarí aj z bezl. múky 😅

jacka
22. mar 2012

@denisenko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

denisenko
22. mar 2012

@jacka mnam....si ich rozmaznávaš..... 😵 😵 😵

jacka
22. mar 2012

@denisenko no som zvedavá..... 🙂 ....v tom prípade bodaj by spinkal...stále.....ale už by si aj mohla ísť rodiť nemyslíš? 🙂 🙂 ..................ozaj ako s mužom vy budete tu a on tam?.....či ako?

jacka
22. mar 2012

@denisenko to vieš....aj to posledné pre mojich bezlepkáčikov 😵 😵 😵

jacka
22. mar 2012

@denisenko to vieš...ideme k striguni...tak nech slintá 😀 😀 😀

denisenko
22. mar 2012

@jacka no bodaj by..... 😀 😀 😀 😀 😀 idete na celý víkend?

denisenko
22. mar 2012

@jacka ešte nemožem ísť......musí sa najskor Nisko dať dokopy a až potom..... 😀 😀 😀 😀 v lete máme na pláne ísť za tatinkom, a ak bude všetko v poriadku, hádam ostaneme všetci tam..... 😵 moje zbožné želanie...... 😵 😵 😵 😵 už mi chýba, že mi nemá kto chrápať za ušami...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
22. mar 2012

@denisenko jasné vyliečte sa počkajte na tatinka....potom možeš ísť......
a škola ako?....................ste už dlho od seba...aj si odvykneš od chrápkania...😉

denisenko
22. mar 2012

@jacka možno preto horšie spávam...... 😀 😀 😀 😀 😀 veru, už som sa rozhodla, že vyliečime Niska, potom ho asi ešte nechám týžden doma, aby mi zas niečo nedoniesol zo školky....potom príde tatinko na ..asi 9 dní, a ja možem kludne ísť do porodnice..... 😀 perfektný plán, že????? 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
22. mar 2012

@denisenko bodaj by ti vyšiel 🙂 😉 ...................ale vymyslene dobre... 😀 😀 ...teda premyslané

jacka
22. mar 2012

idem ich volať dnu.........sa zas napočúvam 😠

denisenko
22. mar 2012

@jacka no, na to že moje mozgové bunky už dávno nepracujú....celkom fajn výkon 😀 😀 😀 😀 😀 potom mi povedz, ako ti vyšiel ten koláč z bezlepkovej múky...som zvedavá..... 😵 😵 😵

jacka
22. mar 2012

@denisenko a čo moje bunky....tak dlho doma.....sa divím že som ešte ako tak normálna 😀 😀

aj ja som zvedavá 😕 😅

denisenko
22. mar 2012

@jacka 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
22. mar 2012

@denisenko však len sa smej.... 😉 😀 😀 😀 ......o tri roky sa budeme aj ja 😀 ...ak budeme spolu 😉

jacka
22. mar 2012

detičky sa pekne hrajú...ja som si požehlila......zachvilu sa pojdu kúpať a spinkať...... 🙂 ...celkom sa aj teším 😉

denisenko
22. mar 2012

@jacka my sme sa už okúpali.....dostal Ibalgin, zas skončil v záchode...už mu to nebudem dávať, robí mu viac zle, ako dobre..... 😝 😝 😝 😝 takže vlažná vana, panadol a šup do postele....ale ho triaslo, a celé ramienka má bordové flaky.....nie som si istá, ale zrejme bude na ten brufen alergický..... 😝 😝 😝 😝 tak sa budem modliť, aby ráno vstal a nič mu už nebolo... 😖 😖 😖 😖 😖

denisenko
22. mar 2012

no fajn, Denisko zaspal na polceste z postele..... 😀 😀 😀 😀 ale vyzerá to tak, že vlažný kúpeľ zabral..čelo ma chladné...... 😉 😉 😉

denisenko
22. mar 2012

bola som ho skontrolovať.....chudatko moje...strašne nepokojne spí....rozhadzuje rukami, krúti hlavičkou.....vrtí sa v posteli......dúfam, že sa mu len niečo sníva....... 😔 😔 😔 😔 😔 😔

utka
22. mar 2012

Ahojte.
Tak moj hrdina vydržal v kľude ležkať na magnetickej rezonancii. Ale bol to teda riadny hluk. Nešťastie ma nechali pri ňom. On síce mal sluchátka s hudbou, ale aj tak to vraj dosť počul. Lenže ja som sluchátka nemala 😝 .
@denisenko držím päste, nech ja Nisko OK. Ja som Vikiho sprchovala vlažnou vodou teraz v nemocnici,ˇveľmi mu to robilo dobre...

denisenko
22. mar 2012

@utka zrejme ta vlažná voda zabrala aj jemu.....zatial nie je horúci....klop,klop,klop...tak si idem lahnuť aj ja..... 🙂 Vikinko je poriadny frajer...ešte aby boli výsledky v poriadku a je to..... 🙂

dobrú nocku.... 😉

utka
22. mar 2012

@denisenko veru...Ďakujeme. Dobrú noc.

denisenko
23. mar 2012

dobré ránko..... 🙂
...tak sme sa zas vyspali...... 😝 horúčky klesli, ale od včera grcáme...zo všetkého, aj z hltu vody...od4-tej sme presťahovaní na WC..... 😝 😝 😝 😝 😝 😝

jacka
23. mar 2012

ahojte....

@denisenko pekne.........jedno lepšie ako druhé ☹ ☹

@utka 🙂 😵 .....

leninka75
23. mar 2012

ahojte!!!.....

@utka..viki je chlapík, že to tak fajn zvládol 🙂 🙂

@jacka...kedy ideš naten koláčik?..dnes?...

@denisenko..no super!! ☹...čo sa ešte na vás nalepí?? 😠 ☹

leninka75
23. mar 2012

...a hádajte čo mi máááááááme?????? 😝 😝 😝 ..............................angínu, jupííííííí ☹ ☹ ☹ 😝 😝 😝 😝 ....

@denisenko...nestretli sa tie bacily niekde na polceste a nerozhodli si z nás urobiť dobrý deň?.....že najskôr nisko má bacilaka a lilka grckanie a potom si podali ruky a že výmenááááááá......grc do rajca a bacilko do PB 😝 😝 😝

........však včera Lilka prišla zo škôlky, a zaspala...už to mi bolo čudné.....skúsim čelo a hotová piecka, namerala som 39,1....tak šup panadol..meriam každú hodinu a že stále 39,1...až po 3 hodinách to kleslo na 37,5, ale Lilke bolo na vracanie, bolelo ju bruško a aj hlava niekde v zadu...to som sa naľakala a poslala som ju s mužom na pohotovosť.......a tam, že začínajúca angína 😝 .....v utorok kontrola u našej Dr. .....a predpokladám, že do škôlky pôjde až po veľkej noci...moje nervy!!! 😝