Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
http://varecha.pravda.sk/recepty/tvarohovy-krem...
našla som takýto koláčik...dufam že sa podarí aj z bezl. múky 😅
@jacka ešte nemožem ísť......musí sa najskor Nisko dať dokopy a až potom..... 😀 😀 😀 😀 v lete máme na pláne ísť za tatinkom, a ak bude všetko v poriadku, hádam ostaneme všetci tam..... 😵 moje zbožné želanie...... 😵 😵 😵 😵 už mi chýba, že mi nemá kto chrápať za ušami...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@jacka možno preto horšie spávam...... 😀 😀 😀 😀 😀 veru, už som sa rozhodla, že vyliečime Niska, potom ho asi ešte nechám týžden doma, aby mi zas niečo nedoniesol zo školky....potom príde tatinko na ..asi 9 dní, a ja možem kludne ísť do porodnice..... 😀 perfektný plán, že????? 😀 😀 😀 😀 😀
idem ich volať dnu.........sa zas napočúvam 😠
detičky sa pekne hrajú...ja som si požehlila......zachvilu sa pojdu kúpať a spinkať...... 🙂 ...celkom sa aj teším 😉
@jacka my sme sa už okúpali.....dostal Ibalgin, zas skončil v záchode...už mu to nebudem dávať, robí mu viac zle, ako dobre..... 😝 😝 😝 😝 takže vlažná vana, panadol a šup do postele....ale ho triaslo, a celé ramienka má bordové flaky.....nie som si istá, ale zrejme bude na ten brufen alergický..... 😝 😝 😝 😝 tak sa budem modliť, aby ráno vstal a nič mu už nebolo... 😖 😖 😖 😖 😖
no fajn, Denisko zaspal na polceste z postele..... 😀 😀 😀 😀 ale vyzerá to tak, že vlažný kúpeľ zabral..čelo ma chladné...... 😉 😉 😉
bola som ho skontrolovať.....chudatko moje...strašne nepokojne spí....rozhadzuje rukami, krúti hlavičkou.....vrtí sa v posteli......dúfam, že sa mu len niečo sníva....... 😔 😔 😔 😔 😔 😔
Ahojte.
Tak moj hrdina vydržal v kľude ležkať na magnetickej rezonancii. Ale bol to teda riadny hluk. Nešťastie ma nechali pri ňom. On síce mal sluchátka s hudbou, ale aj tak to vraj dosť počul. Lenže ja som sluchátka nemala 😝 .
@denisenko držím päste, nech ja Nisko OK. Ja som Vikiho sprchovala vlažnou vodou teraz v nemocnici,ˇveľmi mu to robilo dobre...
dobré ránko..... 🙂
...tak sme sa zas vyspali...... 😝 horúčky klesli, ale od včera grcáme...zo všetkého, aj z hltu vody...od4-tej sme presťahovaní na WC..... 😝 😝 😝 😝 😝 😝
ahojte!!!.....
@utka..viki je chlapík, že to tak fajn zvládol 🙂 🙂
@jacka...kedy ideš naten koláčik?..dnes?...
@denisenko..no super!! ☹...čo sa ešte na vás nalepí?? 😠 ☹
...a hádajte čo mi máááááááme?????? 😝 😝 😝 ..............................angínu, jupííííííí ☹ ☹ ☹ 😝 😝 😝 😝 ....
@denisenko...nestretli sa tie bacily niekde na polceste a nerozhodli si z nás urobiť dobrý deň?.....že najskôr nisko má bacilaka a lilka grckanie a potom si podali ruky a že výmenááááááá......grc do rajca a bacilko do PB 😝 😝 😝
........však včera Lilka prišla zo škôlky, a zaspala...už to mi bolo čudné.....skúsim čelo a hotová piecka, namerala som 39,1....tak šup panadol..meriam každú hodinu a že stále 39,1...až po 3 hodinách to kleslo na 37,5, ale Lilke bolo na vracanie, bolelo ju bruško a aj hlava niekde v zadu...to som sa naľakala a poslala som ju s mužom na pohotovosť.......a tam, že začínajúca angína 😝 .....v utorok kontrola u našej Dr. .....a predpokladám, že do škôlky pôjde až po veľkej noci...moje nervy!!! 😝

@jacka 😀 😀 😀 😀 😀 istto by si ich nenechala zamrznúť..... 😀 😀 😀 😀 😀 veru, krásne jarné dni, škoda len, že nemožem ísť už kočíkovať...iba ak nejakého macka..... 😀