icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

denisenko
23. mar 2012

@letty86
@jacka
@leninka75 bambule, díky...ja viem, že asi všetky sme také...neradi vidíme naše detičky trpieť.... 😔 uložila som ho spinkať, tak hádam bude dobre...... 😕

letty86
23. mar 2012

@jacka mám 😉 ale urobila som chybu, že som o tom nehovorila a utiahla sa do seba....a vlastne zopár chýb...ale učíme sa....samozrejme, že sa to potom odrazilo na zdraví

letty86
23. mar 2012

neviem nájst mobil...vypla som zvonenie 😠 ked vstane matko, bude sa hrat, kto skor nájde mobil 😝

leninka75
23. mar 2012

@jacka..neodradila 😉 ..to by sme teraz nemohli jesť takmer nič ani karfiol, ani brokolicu, ani...... 🙂.......v pohode......

@denisenko...lilke tiež začína stúpať teplota ☹

@letty86...pekná hra, som zvedavá kto bude víťaz 🙂 🙂

jacka
23. mar 2012

@leninka75 ja sa snažím nekupovať pokial nie je sezona.......teraz len čo som kupila kariol ale ten sa volal nekup to 😝 .........................ako je Lilke?.....

@denisenko ako ste sa vyspinkali.....dúfam že klesla teplota ☹

@letty86 príjemné hladanie.-.....bez zvuku je to velmi ťažké....poznám... 😝

leninka75
23. mar 2012

@jacka .....stúpa teplota, tak je protivná 😝 😝 .....poznáš nie 😔 .......najradšej by som ušla a vrátila sa keď vyzdravie ☹

jacka
23. mar 2012

@leninka75 ................ ☹ ☹ ☹ ☹ aj spinkala?......alebo aspon si poležkala?.......juj ešte že nebudeš sama cez víkend ti muž pomože....

leninka75
23. mar 2012

@jacka .......Lilka cez deň spí len vtedy, keď jej teplota oči "zatlačí" 😠 ☹ ...teraz leží kuká rozprávky......možno to nebude až také hrozné, aj sa naobedovala...včera nechcela nič, skoro ani piť, som jej musel anasilu dávať ☹ .......len nech sa tvoji chlapci držia, lebo tieto choroby sú hrozná vec.....radšej by som to vzala na seba......

leninka75
23. mar 2012

@jacka ...kedy idete zajtra?.... 😝

leninka75
23. mar 2012

..nikde nikto...lúčim s aj ja..prajem všetkým pekný víkend........

@jacka..vydrž..a nezabudni červenú 😉

@denisenko..drž sa a viac optimizmu 🙂

@letty86...držím maťkovi palčeky, aby bol OK!!

..pa....majte sa

denisenko
23. mar 2012

@leninka75 tak ste parťáci aj v chorobe.... 😨 ste nás v tom nenechali samých..... 😀 ja som bola Niska odhlásiť zo školky, že ani budúci týžden nepríde, a učitelka, že či je to také vážne...no, vážne.....že či sa o seba nebojím.... 😠 😠 😠 😠
@jacka nevyspali sme sa...teda, trochu ležkal, ale asi pol hodinu, potom vstal a stav taký istý.....asi kvoli tej kole nemohol spinkať....tak som ho rýchlo strčila k svokre a šla do lekárne kúpiť čípky.....momentálne čípky zabrali, klop,klop,klop, na žaludok to nevplýva, takže sa mu podarilo zjesť aj rohlík...a lízatko 😠 tak som ho zas nadopovala homeo a od rána už negrckal...len sa sťažuje, že mu je zle, ale sa mu vyhrážam infuziami, tak predýchava...si myslím,že mu nie je dobre od hladu..... 😝 ..vy sa cez víkend poriadne držte, a nejedzte, čo neviete zloženie....pre istotu... 😉

denisenko
23. mar 2012

@leninka75 presne..keby sa dalo, tie choroby radšej beriem na seba, ako sa mám pozerať ako trpí on.... 😔

denisenko
23. mar 2012

hm...víkend v plnom prúde... 😀 😀 my sme mali fakt perný den...ale nakoniec to vyzerá dobre....Denisko je v posteli, spapal aj pol taniera kuracej polievky, a trochu kukuričných chrumiek....teplota sa drží pod 3á, dostal dalšiu čipku, tak hádam na noc vydrží.... 🙂 len ja už nevládzem, najskor som sa ponáhlala do lekárne, potom mi volali, že dovezú nábytok, tak ešte rýchlo do banky a teraz sa už bez bolesti ani nezohnem..... 😔 😔 😔 ...ale vydržíííííííím 😉
dobrú nocku.... 🙂

denisenko
23. mar 2012

hm...víkend v plnom prúde... 😀 😀 my sme mali fakt perný den...ale nakoniec to vyzerá dobre....Denisko je v posteli, spapal aj pol taniera kuracej polievky, a trochu kukuričných chrumiek....teplota sa drží pod 38, dostal dalšiu čipku, tak hádam na noc vydrží.... 🙂 len ja už nevládzem, najskor som sa ponáhlala do lekárne, potom mi volali, že dovezú nábytok, tak ešte rýchlo do banky a teraz sa už bez bolesti ani nezohnem..... 😔 😔 😔 ...ale vydržíííííííím 😉
dobrú nocku.... 🙂

utka
23. mar 2012

@denisenko máš to ozaj ťažké...len vydrz
Dobrú noc

leninka75
24. mar 2012

ahojte!!!.....okno na spálni umyté 😵 ..som zvedavá čo ešte stihnem pri tých mojich demolátoroch 😝 ......

.....noc bola des.....okolo jedenástej Lilka sálala, zasa 39,3 a vydržala tak až do tretej ráno, nepomohla ani vlažná sprcha, ani obklady ☹ ☹ ☹ .......počítam, že ešte dnes to môže byť kadejaké, ale zajtra už hádam atb zaberú tak ako majú.......

@denisenko........kde berieš silu na to všetko?? 😨..ale si statočná, vydrž!!!!......ako sa dnes máte?? ...inak vtipná učka 😠 ........to akože máš teraz dať niska preč???... 😖 .....

leninka75
24. mar 2012

..dnes nik?? 😕 😕 😕

letty86
24. mar 2012

ahojte 😉
@leninka75 ja som tu, nedobrovolne 😀 😀 😀 teda doma 😀 tatik je v robote a ja musím kysnút doma, sme si dali robiť do detskej skrinu, perinák, poličku a aj do kúpelky skrinku...včera to nestihol dokončiť, tak príde aj dnes...akosi meská 😖 ani von nemozem íst, tak čakaaam....ked sa mi bude chciet, tak sa potom pochválim, pofotím a ukážem 😅

letty86
24. mar 2012

@leninka75 ako lilka?lolka sa drží?
@denisenko vydrž a ohlás sa 😵

letty86
24. mar 2012

nechodí, stále nechodí 😝 a ani vy neurobíte kuk 😕 ide aj ja, pekný dník 😵

denisenko
24. mar 2012

ahojte....tu som.....na skok... 🙂 unas stav bez zmeny, teda okrem toho,že síce je Deniskovi zle, ale aspon nevracia....ale ten kašel......možeme sa nazvať "Kašli Duo"...jasné že obaja..... 😝 a chudatko tak sa nudí, z okna vidí susedovcov na dvore a on nemože...už my "navaril, piknik urobil", pozval všetkých mackov, potom sme porozoberali balíky, čo včera prišli, ale není šanca poskladať, vyvesil prádlo a boli sme v obchode kúpiť jogurty a farbu, chceme natrieť poličku.....a to som už naozaj nezvládala, prišli sme domov a musela som si ísť ľahnúť 😝 😝 😝 😝 teraz vystúpila horúčka, tak chrúme chrumky a pozerá DVD.
@letty86 šikovný manžel...určite pofoť...zvedavé sme... 😵
@leninka75 no neviem, kam ho mám akože dať....... 😀 😀 😀 vy ako? už dobre? 😕 my aspon zatial nevraciame, tak klop,klop,klop......ale druhé balenie Cocculine otvorené......neva, hlavne že pomože..... 😉
@jacka.....žiješ??? 😕 ja viem, neprídeš, ale aby si vedela že na teba myslíme..... 😉

denisenko
24. mar 2012

krásny den...ani sa nečudujem, že tu nikto nenapísal.... 🙂

utka
24. mar 2012

Ahojte...Naozaj bolo krásne.Skoro cely deň sme boli vonku...Viki jedol aj trochu zmrzky,dúfam,že som to nepo... Ked ešte kašle.Už spí,to je rekord.Asi sa chystá na zmenu casu 😉.Dobrú noc.

utka
25. mar 2012

Ahojte...dnes nikto ?

denisenko
25. mar 2012

@utka že nikto....my sme túúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú 😀 😀 😀 😀 😀 😀 stav nezlepšený, takže sedíme doma...... 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 ja som len zvedavá dokedy to takto bude trvať.....asi skočím na pohotovosť, lebo sa mi to vobec nepáči........ 😔

utka
25. mar 2012

@denisenko veru radšej chod...možno budu zase treba atb...Viki tiež sejme,ale iba ráno.Dúfam,že sirup rychlo zaberie.Nepoznas Erdomed?Už nech je koniec tých všetkých chorôb!

denisenko
25. mar 2012

@utka Erdomed???? nie, nepoznám..... 😕 som sa včera rozčulila večer, dnes ráno som homobliekla, že ked nemieni jesť, ideme do nemocky...tak ranajkoval....3/4 rohlíka a čaj....potom už nič.....ale zbadal mne na tanieri kurča s ryžou, tak dostal chuť.....ale len oči....zjedol asi 5 lyžíc ryže a 2 kuriatka.....a potom ešte som do neho dostala 3/4 taniera kuracej polievky s cestovinou.....tak celkom fajn....vyhrážky zaberajú.... 😔 len tá teplota, ale som mu pozerala hrdielko, tak nemá nič, len červené z kašla....ale sa mi zdá, že sa mu zapálila ta vychádzajúca 6-tka zub.....žeby tie teploty z toho????? 😕

utka
25. mar 2012

@denisenko to je dosť možné...nám povedala zubarka,že môže mať z toho teploty.My sme akurát na ceste domov.Viki zaspal.Ráno bol zase zavčasu hore.A potom si kvôli psovi udrel čelo o zarubnu...

denisenko
25. mar 2012

@utka och, aj to má rozbité? či len udrel? Denisko spal dneska od pol jednej do pol štvrtej...som ho musela ísť zobudiť...... 😀 ale vstal bez teploty, tak mu to prospelo....dúfam, že aspon do večera mu to vydrží.....klop,klop,klop 😅

utka
25. mar 2012

@denisenko má tam len hrču, aj keď som mu dala hneď na to studené....Asi bude modrina.
Tak nech vám ten bezteplotový stav vydrží 😉