icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
5. apr 2012

@leninka75 nevieš čo je s deni???......

@leninka75 krása..... poteší 😠 😠 😠 .............aj si mu niečo povedala....ja už by som asi vybuchla 😝 ........................nie nemaju prázdniny 🙂 .....chcela by som pre neho prišla ako pre posledného........ale nehrozí.... 😉 .......................žijú...

@aninka29 pekne ☹

jacka
5. apr 2012

tu je už asi víkend...alebo čo......ideme sa nachystať ...............nejak sa tu zatiahlo......dúfam že nezmokneme 😝

ešte prídem..... 😀 😀

jacka
5. apr 2012

no paráda...už prší 😝 😝 😝

jacka
5. apr 2012

nie.....leje 😝 😝

jacka
5. apr 2012

a je po...... 😀 😀

aninka29
5. apr 2012

@jacka aj u nás je už po 🙂 ...len dokedy 😝

aninka29
5. apr 2012

@leninka75 starší ludia musia robiť prieky.....to by nebolo ono 😝 😠 😠 😠 ...ja to mám taky tak...akurát,že je to môj ocino....ale ked naňho pekne zhúknem tak hned skončí 😀 ...akurát na diliho suseda zhúknuť nemôžem...a ten robí prieky nonstop 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

leninka75
5. apr 2012

..jasné, že som mu debilovi povedala..a odpoveď ?!!..uškrnul sa a pokrčil plecami 😠..to keď som videla, radšej som išla preč, lebo to by som už do neho niečo praštila 😠 😠 😝 😝

leninka75
5. apr 2012

..no pekne, dážď na východe a v strede 😝 ...takže môžeme čakať aj my 😝 😝

@jacka..v nemocke asi nemá nič nové 😀......zajtra by mali byť doma 😵

..pôjdem ešte rýchlo von..pa

utka
5. apr 2012

Ahojte...veru sa nám pokazilo počasie.Hmmm...

leninka75
6. apr 2012

ahojte!!!..a to čo tu sú už sviatky??? 😨 😀

leninka75
6. apr 2012

...ja neviem či je to tým počasím, ale deti sú dnes už od rána také, žeby som ich najradšej predala 😝 😝 😝 😝...........

leninka75
6. apr 2012

....písala som deni, takže už balí a poobede ju tu máme 😵 😵 😵 😵 😵 😵

aninka29
6. apr 2012

ahojte 🙂 u nás je typické aprílové počasie 😝 😝 chvílu slnko,chvílu dážd a chvílu vietor 😝 😝 😝

prajem Vám krásne prežitie Veľkonočných sviatkov....dievčatám veľa vody,chlapcom veľa čokoládových a peniažkových výslužiek a chlapom samoška veľa vodky..alebo hrušky,alebo hocičoho 😀 😵 😵 😵 😵

aninka29
6. apr 2012

@leninka75 tešíííííme 😵 😵

leninka75
6. apr 2012

@aninka29 ..ahoj! 😉 ..už máte doma tatina?...

aninka29
6. apr 2012

@leninka75 ahoj 🙂 tatino príde až niekedy v noci

letty86
6. apr 2012

ahojte 😉
aj ja vam prajem kráááásne velkonočné sviatky v kruhu rodinky, pekne si ich užite 😵 😵 😵 😵

leninka75
6. apr 2012

.....idem na tie marlenkovské pláty..držte palce....

denisenko
6. apr 2012

bambule, ja len takto v skratke...už sme doma, huráááááá...Simonko je krásny, moc sa nevyspíme, lebo robí zásadne nočné žury..... 😀 porod bol celkom fajn, hlavne rýchlo a personál pomáhal..... 😉 ešte napíšem, teraz idem obedovať..niečo lepšie ako nemocničnú stravu..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

leninka75
6. apr 2012

@denisenko ..no vitaj čerstvá duo - mamča!!! 😵 😵 😵 .......je nááádherný!!!.... 😵 😵 😵 😵 ........takže nočné žúrky pokračujú ☹ 😉 ..ale však ty ho naučíš po kostole hvízdať 😀 😀 .......dobre sa napapkaj a uži si aj tú kávičku 😵 😵 😵 .......

jacka
6. apr 2012

@denisenko ahooooooj.................ten je prekrásny..... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 cmuky.....cmuky.......len sa napapaj a daj vedieť......čo a ako a prečo a tak 🙂

jacka
6. apr 2012

ahojte.....

@leninka75 ako sa ti pieklo?....... 🙂 .......aj ja mávam také stavy.........hlavne ked sú neznesitelné 😝 ......my sme boli na nákupe.......tam sme nahali majlant......ale čo aj to treba..... 😉 ..stále neviem čo mám navariť na obed .......ale ved hladom neumrieme............................a ja neviem čo mi je stále by som spala....a spala..........včera sme tu mali búrky.....asi tri...aj s krúopami......nešiel ani prúd..... 😝

jacka
6. apr 2012

@letty86 aj vám krásne sviatky.....

aj všetkým herečkám ......aj vela vody 🙂 🙂 🙂 🙂 ...hercom vela vajíčok a euráčikov 🙂 🙂 🙂

utka
6. apr 2012

Ahojte..Krásnu Veľkú noc prajeme aj my.
@denisenko vitaj,Simonko je krásny...Tfuj-tfuj...
@jacka aj tu boli 3 burky...to bude asi tým,že sme od seba 2km 😀

leninka75
6. apr 2012

no čavte, čavte jacka, utka 🙂

@jacka ..vieš ako sa mi pieklo??? ..na p..d 😠 😠 😖 😖 ......hnusné cesto, furt sa trhalo 😝 😝 😝 ........o tých búrkach u vás som veru počula v telke, som si hneď na teba spomenula.......a čo ste nakupovali??....potraviny??.....my sme mali rybky, však je pôst....

leninka75
6. apr 2012

@jacka ..nebude tá spavosť počasím??:...neboj ťa chlapi o chvíľku preberú 😀 😀 😀 😀

leninka75
6. apr 2012

no nič lúčim sa..prajem krásne sviatky, veľa vodičky, aby sme bolo celý rok zdravé......šibačom veľa vajíčok 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ...eurá neprajem lebo to sa mi nepáči 😉 ......paaaaaaaaaa

utka
6. apr 2012

Viki si už visibal 40€,ja to celkom aj uznávam...aspoň mu za to kúpime niečo rozumné,čo bude ako školák potrebovať...On aj tak vezme cokiny a prasule dá vždy nám...

letty86
6. apr 2012

@denisenko vitaj, dvojmama 😉
Simonko je taaaaaaky krásny 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵