Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
tu je už asi víkend...alebo čo......ideme sa nachystať ...............nejak sa tu zatiahlo......dúfam že nezmokneme 😝
ešte prídem..... 😀 😀
no paráda...už prší 😝 😝 😝
nie.....leje 😝 😝
a je po...... 😀 😀
..jasné, že som mu debilovi povedala..a odpoveď ?!!..uškrnul sa a pokrčil plecami 😠..to keď som videla, radšej som išla preč, lebo to by som už do neho niečo praštila 😠 😠 😝 😝
Ahojte...veru sa nám pokazilo počasie.Hmmm...
ahojte!!!..a to čo tu sú už sviatky??? 😨 😀
...ja neviem či je to tým počasím, ale deti sú dnes už od rána také, žeby som ich najradšej predala 😝 😝 😝 😝...........
....písala som deni, takže už balí a poobede ju tu máme 😵 😵 😵 😵 😵 😵
ahojte 🙂 u nás je typické aprílové počasie 😝 😝 chvílu slnko,chvílu dážd a chvílu vietor 😝 😝 😝
prajem Vám krásne prežitie Veľkonočných sviatkov....dievčatám veľa vody,chlapcom veľa čokoládových a peniažkových výslužiek a chlapom samoška veľa vodky..alebo hrušky,alebo hocičoho 😀 😵 😵 😵 😵
ahojte 😉
aj ja vam prajem kráááásne velkonočné sviatky v kruhu rodinky, pekne si ich užite 😵 😵 😵 😵
.....idem na tie marlenkovské pláty..držte palce....
ahojte.....
@leninka75 ako sa ti pieklo?....... 🙂 .......aj ja mávam také stavy.........hlavne ked sú neznesitelné 😝 ......my sme boli na nákupe.......tam sme nahali majlant......ale čo aj to treba..... 😉 ..stále neviem čo mám navariť na obed .......ale ved hladom neumrieme............................a ja neviem čo mi je stále by som spala....a spala..........včera sme tu mali búrky.....asi tri...aj s krúopami......nešiel ani prúd..... 😝
no čavte, čavte jacka, utka 🙂
@jacka ..vieš ako sa mi pieklo??? ..na p..d 😠 😠 😖 😖 ......hnusné cesto, furt sa trhalo 😝 😝 😝 ........o tých búrkach u vás som veru počula v telke, som si hneď na teba spomenula.......a čo ste nakupovali??....potraviny??.....my sme mali rybky, však je pôst....
no nič lúčim sa..prajem krásne sviatky, veľa vodičky, aby sme bolo celý rok zdravé......šibačom veľa vajíčok 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ...eurá neprajem lebo to sa mi nepáči 😉 ......paaaaaaaaaa
Viki si už visibal 40€,ja to celkom aj uznávam...aspoň mu za to kúpime niečo rozumné,čo bude ako školák potrebovať...On aj tak vezme cokiny a prasule dá vždy nám...

@leninka75 nevieš čo je s deni???......
@leninka75 krása..... poteší 😠 😠 😠 .............aj si mu niečo povedala....ja už by som asi vybuchla 😝 ........................nie nemaju prázdniny 🙂 .....chcela by som pre neho prišla ako pre posledného........ale nehrozí.... 😉 .......................žijú...
@aninka29 pekne ☹