Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@denisenko áno presne tak.......ešte koláč a šalát si zabudla..... 😀 😀 😀 😀 .................ako sa má Simonko?..ozaj ako ho budete volať?.....Simko?....Simčo?.....Simi?.....či kadejako 🙂
a ty čo neoddychuješ?....ha....vraj žena po porode sa cíti akoby bežala 4Okm v kuse....takže...nohy na stol..alebo šup do postele 🙂
@jacka zákusky kúpil tatinko až až....a šalát ja nejem, Denisko tiež nie a ak bude mať tatinko chuť, pojde si pren k mame..... 😉 ...a vybavené..... 😀 voláme ho na všetky sposoby, ktoré si spomenula..... 😀 podla toho, čo robí.... 😀 a k tomu behu....ja som v tom prípade starý trenovaný maratonec, takže nejaký porod ma nemože rozhádzať...... 😀 😀 😀 😀 😀 ..čo si napiekla tým svojim?Denisko už vyoblieval a vyšibal polku príbuzenstva, taký bol spokojný..... 😀 😀 😀 😀
ahojte 😉
ale sa nám rozfúkalo 😠 my sme boli u mamky, teraz drobec spí a my oddychujeme 😵
krásne velkonočné sviatky Vám želám...... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@utka vyvonané????? skor vykúpané...... 😝 😝 😝 😝 😝
@jacka no...zabehli sme sa.....lenže do polnoci bývame hore....... 😝 😝 😝 😝 😝 😔 hm, dobrotku si im napiekla..... 🙂 🙂 🙂 ta maminina bezlepková torta vraj mala velký úspech.....musím jej povedať, nech mi napíše recept, pošlem ti...... 😉 Denisko šiel s tatinkom von na záhradku, tak som sa dostala aj tu, lebo inak to moc nejde.... 😠 😠 inak ...Simonko spí 4 hodiny, potom je 4-5 hodín hore, potom zas spí 4 hodiny a potom zas 5 hodín hore....no parááááááda 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@denisenko len pýtaj.....ja budem rada každému novému bezl. receptu 🙂 .....................to má maličký riadnu výdrž.....niekoho mi pripomína 😔 .......................si teda riadne užiješ?....a od pol noci spinká....... ☹ .....dúfam že sa mu to upraví 🤐
@utka ja som bola len tak decentne mokrá.........akurát som sa ráno prezliekala z pyžama ked sa na mna vrhli takže sa to dalo 😀 😀 😀 ......................Maťko vytešený ô..každého chcel polievať 😵
idem ešte pochystať veci zajtra do školky................pokupať ich a do hajan.....dnešný den mi ako rýchlo ubehol 😉 🙂
My sme sa boli poprechádzať s Vikim. Super bolo. Slniečko...Viki zajtra ešte nejde do škôlky a v stredu uvidím. Ja musím ísť zajtra na kožné. Povyahdzovali sa mi také červené fľaky po tele a hrozne to svrbí...Možno z jedla, len neviem z akého ☹...Mám to už vyše týždňa a je to stále horšie...
halo, halo... 🙂 drobček podriemkáva, chlapi šli vrtať studnu na záhradu, tak som si ukradla chvílku..... 😉 ale že 55 upozornení....to kto má stíhať...... 😕 😀
@utka na kožnom? to poteší......12 ludí...to je aj na dva dni...... 😠
@jacka včera sa stal zázrak....Simonka som učičíkala o 21-tej, potom sme šli spať....do 23.15.....pocuckal,a zalahol....do 3.40...potom zas pocuckal, dotlačil flaškou a spal do 5.55.....keby mu to chcelo ostať.... 😵 ale je to velký hladoš, líčka ma už ako syslík...aj ked mamina má málo mliečka,ale snaží sa, ťahá.......potom má za odmenu aj flašu....klasický chlap..... 😵 😵 😵 😵 Denisko je doma ešte celý týžden, vy ste v školke?
@leninka75 3 baby doma...vykúpané poriadne????? 😀 😀 😀 😀
@denisenko tých 12 ľudí stihol vybaviť za 1,5 hodiny 😉...
Boli sme aj u obvodnej s Vikim. Dostal pamycon, lebo má zaké hnusné sopliská. Ale dýchanie má čisté, tak mu mám dávať len to, čo som mu dávala, tie vitamíny + Tymiánový sirup, čo som mu včera uvarila. V piatok mám prísť zase, nech ho popočúva. Ja som si ešte predĺžila dovolenku do konca týždňa. Tak dúfam, že bude za tých pár dní fit!
ahojte!! ......vysvetlite mi, že prečo stále tak nenormálne duje 😠 😝
@denisenko..my sme vykúpané tak decentne 😀 😀 😀, ale povedala som, že tatino musí začať baby trénovať, teda minimálne Lilušu, Lolka sa rehlila, ale Lilka 😝...môj ujo zobral do poldecáka teplú vodu a to jej pomaličky vylial na tričko 🙂...ste mali vidieť ten hurónsky rev 😝 😝 😝 😝 😠 😠 😖 😖 😖......
@jacka...otrasný deň včera 😝....za celý deň raz pišťala jedna, potom druhá alebo be naraz..Lilka ak 10x nespadla tak ani raz, len som s adivila, že čo stále robí, či sa jej nohy zapletajú či čo...Lolka jak by dal..to isté...raz sa vystrela komplet celá ešte aj ruky natiahla dopredu 😀 jak superman.....a skončilo to s odretým nosom 😝 😝 😝 .....fakt hnusný deň včera 😝 .......dúfam, že dnes bude lepšie....... a ty ako? ..... tiež si moc nepokecala 😕
@denisenko ..ako ste spinkali?.....a ako bráškovia?? 🙂 ...ozaj dobre sme ťa zbalili do nemocky? 😀 ...nič ti nechýbalo??...iank som ti chcela, že na podporu tvorby mliečka je jedno homeo neviem presne ako sa to volá sú to malé biele guličky v takej zelenej tube...v lekárni by vedeli..mne to pomohlo keď došla laktačná kríza........

@denisenko nie nie...žiadne sviatkovanie 😀 😀 😀