icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

utka
15. jún 2009

ivella, tak držíme prsty 😉!!!
Tehuľky, dobrú nôcku 😀

utka
15. jún 2009

aninka, ktorý film máš na mysli?

siwike25
autor
15. jún 2009

utka predsa slnce ,seno a ....... 😀 😀

leninka75
15. jún 2009

babule, to bol absťák, čooooooo??????????? 😀 😀 😀 😀 ..............my sme si s utkou trošku kecli na mame!!! 😉 .......

jacka
16. jún 2009

dobre ránko...... 🙂

leninka75
16. jún 2009

Ránečko!!!.........to čo??? 😕 .......včera posledná, dnes prvá!!!!........hm, hm, hm 😀 😀 😀 .......ahoj jacka!!!!...............babule, aj u vás tak leje!!!!??? 😠 😠 😠 .......moja lilka bola včera jak kominár!!!!.....stále sa váľala po tráve, tak keď sme prišli dnu, okamžite som ju švacla do vane!!! 🙂 ......aj u vás je toľko lesných jahôd??.......chodíme si ich s lilkou napichovať na trávu a stráááášne sa jej to potom páči ojedať!!! 😉

jacka
16. jún 2009

leni ahoj 😉

si bud istá..celý den nebyt na koni 😀 😀

u nás tu krásne prší....vonku tma......a v posteli bolo tak fajne 😀

leninka75
16. jún 2009

jacka, zasa tesnotka!!!........

jacka
16. jún 2009

veru musím si švihnut..inak zajtra budem druhá 😉

leninka75
16. jún 2009

dnes by som brala tak celý deň nič nerobiť len byť v posteli 🙂 .............rozmýšľam, ale ešte som si nikdy taký deň neurobila.........a ty jacka, mala si nikedy taký deň?? 😉

jacka
16. jún 2009

leni...v poslednej dobe by som taky den brala každy den...len nič nerobit a vylihovať v posteli...aj dnes som ako lekvár...takto už mávam navaren..a teraz ešte stále neviem čo idem 😝

leninka75
16. jún 2009

keď ťa nič nenapadne, tak cestoviny to istia!!!!!!!! 😀 😀

aninka29
16. jún 2009

dobré ránko 🙂
máme pod mrakom 😝 ale zatial neprší 😉
ja som tiež dnes ako lekvár 😀 😀
idem chystať raňajky

jacka
16. jún 2009

leni....čitaš mi na dialku myšlienky??:...musím si dávat bacha na teba 😉 ....spravím špagety....a hotovo.

aninka....no vitaj 😉 ...čo ideš ty varit 😕 😉 .................aj by som vám poslala dážd....ale už ked si ako lekvár tak nie je treba 😀

leninka75
16. jún 2009

ahoj aninka, naša lilka dostala korčulky na meninky, takže ešte moc na nich nebehá, ale naučí sa!!! 🙂

oliinka
16. jún 2009

😉 😉 konečne sme hore,ale tak sa mi nechce.vonku je škaredo......čo budete variť?

aninka29
16. jún 2009

ja idem robkať plnené šampiňony 🙂 ........ale neviem kedy sa do toho pustím ,ešte stále sme v pyžame 😝

jacka
16. jún 2009

aha dalšia v klube..oliinka 😉

ani..vraj v pyžame...ako vám je dobre 😉 😀 ...ja keby som bola v pyžame..tak sa šupenm ešte pod perinu 😀

mne muž povedal žeby sme Matkovi kupil na narodoky detsky stan 😕 😕

aninka29
16. jún 2009

jacka to je dobrý nápad 🙂 ...Maťko bude mať super bunker vonku aj vo vnútri 😉
a keď je reč o tých stanoch........neviete mi mamky poradiť kde zoženiem to také tienidlo pre deti k vode,je to taký polstan,alebo iglu alebo ako to mám nazvať 😕 .....všade majú len celé stany 😒 .........nikde nikde nemajú............ale pri vode to má skoro každý

jacka
16. jún 2009

ani myslíš že je to dobrý nápad zo stanom????......no ja neviem 😉

my máme nad bazenom slnečník.... 😉 zatial stačí...ale ked budeme mat obrovský bazen...tak to bude potom sranda 😀 😀

jacka
16. jún 2009

ideme si pre mliečko .....ale nebudeme dlho ked tak soplíkuje a slniečko je niekde v... 😀

idem ...........pridem..... 😉

aninka29
16. jún 2009

jacka ja si myslím, že je 🙂 .........Simonka má ten stanový domček a vyhrá sa v ňom 🙂 narve si tam všetky haraburdiská a hrajká sa 🙂

aninka29
16. jún 2009

jacka choď a priď 😵

leninka75
16. jún 2009

ani, je to plážová mušľa a je to super vec, vlani sme to mali v BG a teraz to máme rozložené na dvore 🙂 , kúpili sme to vlani v lidli, ale možno by sa to dalo kúpiť v športovom obchode alebo v obchoďáku, tam pri kempingových veciach, alebo pri záhradných veciach!! 😉 ..........jacka, tak to je dobrý tip ten detský stan!!!.......lilka to dostala vlani a teraz keď ho dáme von, dáme jej tam deku, vankúše a neviem o nej!!!!... a majú to aj v jasličkách a decká to majú radi!!!
ahoj oli!!! 🙂 🙂 🙂

leninka75
16. jún 2009

jacka, to kde chodíš pre mlieko??? 😨 .........také kravičkové domáce??? 😉

aninka29
16. jún 2009

leni,minulý rok to mali v každom hračkárstve ako naschvál a teraz som to našla až v jednom šporťáku,ale cena taká, že som odpadla 😠 a ešte k tomu strašne škaredá hnusná bordová farba 😠
ja som chcela takú peknú detskú tú mušľu 😢 .........zajtra ideme do los Maďarskos,tak možno tam kúpim a ak nie,tak niekomu ukradnem na pláži 😀

leninka75
16. jún 2009

potom aninka chyť brucho a dobre utekaj!!! 😀 😀 😀 😀 😀 ........a zubále už OK???.......čo ti robili na tej pohotovosti???.........a včera si nazaspinkala na slnko, seno???? 🙂

ivanecka321
16. jún 2009

ahojte dievcata 😀
idem vas len na chvilu kuknut a padame von

ivanecka321
16. jún 2009

konecne sa ukazuje slniecko, lebo od rana bolo zamracene, tak pojdeme kym zas nezajde

ivanecka321
16. jún 2009

tak sa tu majte krasne a ja sa zas ukazem,.... mozno este dnes, ak prideme skor, ako nasi pubertaci 😀