Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
tak toto je paráda......celý den je počasie na......kočku.....a teraz večer úplne v pohode...ešteže ideme všetci spať, lebo Simonko bol celý den ako to počasie a Denisko...ani nehovorím, šiel radšej k starkej..... 😠 inak by som ho vyhodila na dvor, Simča do kočíka a ušetrili by sme si kopu nervov..... 😔 😔 😔
všade tichúčko, detičky spinkajú....idem aj ja....pekné sníčky a dobrú noc 😵 😵 😵 😵
ahojte......
@denisenko poznám to ticho....krása 😵 😵 😵 ...akú ste mali noc?...............myslíš že je to dobré ked bude chodiť do dvoch škol?..... 😕 ...........................................................si myslíš že Maťko nestrčí do pusy ruky?..... 😠 😠 to ssa ešte toto popýtam .....dnes 😝
my sme tu mali kráááásnu búúúúúrku.....škoda že nebola cez den 🙂
dobré ránko.... 🙂
@jacka búrka???? u nás nebolo nič...a teraz vyliezlo slniečko a mna čaká dnes perný den...... 😝 😝 😝 😝 Denisko je v školke, všetci naranajkovaný, vlasy umyté, postele spratané.... 😀 😀 😀 noc....o 8-mej zaspal, ja o pol deviatej.... niečo po polnoci pocuckal, pokakal sa....potom okolo 2-hej zas pocuckal, po 4-tej zas a o pol šiestej sa zobudil, zrejme na to že tá plienka už vážne bola na prasknutie...... 😀 😀 😀 😀 😀
spýtaš sa na to? som zvedavá čo ti povedia.... 😔 dúfam, že nie to, že to bol nápad detí....... 🙄..aj Maťko ešte stále pchá pršteky do pusy? či to len moj je taký???? ..dve školy....externe... 😔
no, ide sa pokračovať v načatej práci....dnes už asi neprídem.... 😔 ale budem na vás myslieť 😵 😀
ahojte!!...... 🙂
@denisenko..čo máš na práci, že sa už neukážeš??? 😕
@jacka ..šikulka!! 😵 .....ako peťko?...
@utka..skoré uzdravenie!
@jacka ....ťaháš mu ich odsávačkou?.....včera bol nejaký čudný deň 😝 ......totálne prázdna hlava 😝 😝 ...všetky myšlienky uleteli..ale zato som bola pracovitá 🙂 ..upratala som špajzu a úplne som zlikvidovala zimné veci a vyložila letné...už to kašlem...tak budeme vrstviť oblečenie, ale tie hrubizné veci mi už idú na nervy 😠 😠 😝 😝 .........Lolka s nádchou celkom dobre, už to chytila aj Lilka, a tá je na tom tuším horšie než Lolka.......mňa začalo škriabať v krku, tak som pochválial muža, že nám dovliekol kvalitnú chorobu 😠 😠 😠 😝 😝 😝 😝........ráno sme mali zasa scénu kôli škôlke 😝 😝 😝..Lilka, aby som ju odhlásila lebo Alžbetka nepríde do konca týždňa a ona sa nebude mať s kým hrať....... 😝 😝 😝...už s ňou nevládzem bojovať, strašne to vyčerpáva 😝 😝 😝 😝.......Peťko sa teraz hrá?.....
@leninka75 ......hráme sa na zajačika........ 😉 .....ale zatial neodsávam..uvidím ako a a čo......
bol veru divný den.....a dnes asi pokračuje...... 😝 ..ale zato som si trošku poriadila..zajtra budem mať menej.....a ešte potrebujem odmraziť mrazák...nejak sa mi do toho nechce 😔
verím ti...a vobec nezávidím...a šla do školky? ☹ ☹ ☹
aj hrá aj ma tu obťažuje......hlavne ked som za pc.....pojdem mu dať skor najesť a spať..včera zaspal len o 9večer...ráno skoro buntošil....................vy ste na to ako zo spaním.....
@jacka ....kto je zajko?? 😉 ...o čo ide v hre na zajačika? 😉 ....fuuuj mrazák, brrrr 😝 ......sa nedivím, že sa ti do toho nechce 😔 ........aj my sme skoro hore, 5:48 😝 😝 😝 ......a to Lolka vždy zobudí aj Lilku..a tá je potom nervavá 😝 😝 .......o chvíľočku idem Lolku nakŕmiť a do hajan, dúfam, že aspoň na 2 hoďky......čaká ma vypratá práčka, schodište musím umyť a ak stihnem aj podlahy, zasa 😝 😝 😝 .........už my to ide krkom ten upratovací kolotoč 😝 😝 ....a stále mám pocit, že je všade jak po bombe 😝 😝 😝 ....aj chlapci si najradšej všetko navláčia do obyvko-kuchyne? 😝 😝
...jasan Liluša išla 😵 😵 ...musí, drzá je neskutočne, tak čo sa tu budem s ňou naťahovať 😅 😅 .........však nech si začne vážiť to čo má doma 🙂
Ahojte...
Ja som dnes tiež upetovala, kúpelku a wecko...
@leninka75 aj ja by som mala zimné veci zbaliť a letné vybaliť. Asi to stihnem teraz cez PN-ku.
Neviem akú polievku mám zajtra variť. Druhé bude ešte zeleninové rizoto.
Rezančekovej je vrak "mladý pán" už prjedený. Teraz sme mali zemiakovú kyslú, predtým paradajkovú, predtým brokoličkovú...Dajte tip...
ahojte.... 😉 tak Simonko prežil celé poobedie len so starkou....všetko bolo dobre až na to, že do neho napchala dve dávky mlieka naraz...no čo už..... 😠 😠 😠 my s Deniskom sme boli na úrade a ten bordel,ani nebudem hovoriť.....musím zdokladovať od DEeniskoveho narodenia každý krok, kde som bola, čo robila, aj moj muž...a všetko mať uradne podložené....byrokrati.-..... 😝 😝 😝 ....nemám už slov..... 😔 ..vraj kedže sa pohybujem v rámci EU musím hlásiť každú jednu zmenu.....som zvedavá, či to tak robia všetci...horšie ako sledovanie ŠTB 😝
jediná pozitívna vec dnešného dna...doviezli nám sedačku, ujo bol taký zlatý, že ju aj zložil....a je úúúplne v poriadku.... 🙂 🙂 🙂 🙂 a zajtra bude balkon...huráááááá .... 😀 a už je teplo a svieti slniečko..... 😵 😵 😵 😵 😵
musím si nejako vylepšiť náladu, aspon takto, ked už si panáka dať nemožem..... 😝 😀 😀 😀
@jacka tak ako ste dopadli v školke? 😕
@leninka75...mladá slečna je hysterka????, 😀 😀 😀 😀 😀
@utka....to poznám...vždy ked je pekne , tak je Nisko chorý...sa nám detská vždy smeje, že v ordinácii ani nohy..len my si dovolíme ochorieť vtedy, ked všetky deti sú radšej vonku..... 😢 😢 😢 😢 😢
ahooooooooooojte!! 😎 😵 😵 ..tak neskoro a prvá???!!! 😕 😕 😅 😅 😅 😅
....my už máme za sebou prvú prechádzku..boli sme s Lilušou v škôlke a asi hodinu sme sa túlali po dedine...tak je nádherne 😵 😵 😵.......dúfam, že to nepokazí vietor
@utka...tie zimné veci!!!..nekonečná odysea!! 😝....už som mala krásne čiapky opraté a odložené...trošku fúklo a slečinka ich zasa začala vyťahovať 😝 😝 😝.......asi to musím dať pod zámok 😀 .......škoda, že nemôžeš von ☹......aspoň na balkón choď nachytať trošku slniečka 😎........u nás je to s rezančekovou tak, že keď ju v nedeľu neuvarím, tak slečna, že prečo nemáme rezankovú ???,...a keď ju uvarím, tak slečinka, že zasa rezankovááááááááááá 😖 .....no a potom , že var 😝 😝 😝...........my máme dnes rajčinovú, ale to si spomínala, že ste mali...tak potom ešte cesnakovú, fazuľovú, šošovicovú.......alebo ja robievam mexickú.....možno by vikimu chutila.......ide tam biela a červená fazuľa, kukurica, trošku pretlaku, kečupu, bazalka, koreniny podľa chuti.........
@denisenko .....veru hysterka a poriadna 😝 😝 😠 😠 😠 .....do večera ešte mala asi 4 záchvaty 😠 😠 😠 😝 😝 😝 ...a to som už bola ako sopka pred výbuchom 😝 😝 😝 .........sa vytešuješ za sedačky 😵 😵 😵 ...celkom rýchlo to opravili.......balkón bude drevený či kovový?...........vybavuješ euráče a preto ťa tak týrajú s papiermi?..... ☹ 😠 😠 😠 .........zvládneš im dodať všetko čo chcú?.....
@jacka..čo bolo včera v škôlke?.... 😉
@leninka75 zajačik......to je že ako robí...zmraští noštek a vyfúkne....len nie vždy ........................ako bolo do večera? žiaden hysák 🙂
@denisenko v školke?...možem sa ísť sťažovať na lampáreň-........ 😝 .......boli zbierať odpadky len s jednou učkou a druhá ich videla ked šla do práce hned ich hnala dnu a drhy si ruky antibakt. mysdlo...minuli vraj celé........ale aj tak sa bojí že niečo chytia.........ved pod nechtami si určite nevyčistili.....jááááj

@jacka v prvom ročníku chaos asi nie...abeceda je rovnaká.....aj 1+1..... 🙂 to vaši malí zbierali odpadky??? 😕 no mna by asi fakt piclo, hlavne ked si predstavím, že Denisko má stále prsty v ústach....blééééé 😝 😝 😝 😝