Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka čo čo som platila? 😕 strihanie????....2,60 😝 ......zas ide tá búrka...sa to tu nejako točí.....chytáááj kúsok... 😉 😉 😉 😉 😉 ....no vnútri máme teplo, lebo sme pod strechou a doobeda sa nám tu vyhreje cez velké balkonové okná...už začíname uvažovať nad klímou..... 😖 😖 😖 😖 celý den tu sedím v tielku a kraťasoch..... 😉 .. Maťko je už ok? 😕
@denisenko a v lete sa tam upečiete....teda ak tam budete.......a s tu školou ste rozhodnutý do oboch?.....prečo tam už rovno neostanete?........................................že v tielku......tu máme dlhé rukávy a papuče....ktoré nechcú 😝 ..............Maťko je už o.k......klop klop..........už len nádchu má...ale aj tá je pomaličky na ústupe........a nevie sa dočkať kedy pojde zas do školky.....už ráta dni....opica

@jacka ..zatial spinká pri mne, je to jednoduchšie...také prerušované spanie nič moc, ale lepšie ako keby ešte k tomu aj hodinu plakal, že??? 😅 😅 😅 😅 ...cez den by som si mohla s ním pospať, lenže ja to vždy využijem na robotu, čo treba spraviť..takže upracem, nakúpim, požehlím ...a tak dááááále...... 😔 inak večer zalahne okolo siedmej, potom sa budí už len na papanie...vééélmi často..... 😔 a ráno po piatej je už vyspatý...a o siedmej spinká...tak dve, tri hodinky, potom dve hodinky hore, potom zas pospí zo dve hodinky, potom dve hodinky hore....ked ma dobrý den...ale stalo sa už asi 3 krát, že mal zlý den a to takmer celý den nespal....ale zas v noci sa zobudil len 2-3 krát....asi takto si mi žijeme..... 😨 nič moc, ale mohlo to byť aj horšie..... 😀 😀 😀 😀 😀