Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ha ha...snaž sa...aj ja som sa prekvapila...človek vytiahne päty k doktorke a tu ...debatný krúžok...... 😵 😵 😵 😵 😵
@leninka75...ta a ty de si????? 😀 😀 😀
@zyko ....veru privydala som sa...vraj k lepšiemu vzduchu.... 😀 😀 😀 😀 😀
no, žienky moje, radšej ani nečítajte...tfuj,tfuj,tfuj...tie bacily sa fakt šíria aj cez bezdrotový net...... 😝 😝 😝 boli sme u doktorky....kým sme tam došli, Denisko dostal 40-tku teplotu, plakal po ceste, že ho bolia nohy, čakali sme v čakárni, bolo dosť detí, tak mi tam zaspal na lavičke...... 🤐 🤐 🤐 🤐 takže zas sa nám vrátil ten zápal dutín, steká to do hrdla, zápal hrdla, ušká sú na tom rovnako......akože nechápem z čoho sa mu to stále vracia.....a to bol dva týždne v školke.....uvažujem, že kedže sa blíži koniec školského roka, už ho tam asi ani nedám.....ved je tam dva týždne a potom mesiac doma.....a tie účty z lekárne...ani nehovorím.....rovnako ako "stravné" 😝 😝 😝 😝
dostali sme Amoksiklav a Pamycon a ledva sme sa doteperili domov, lebo som ho kúsok musela niesť na rukách...už naozaj nevládal...hlavne že do obeda vyzeral, akoby mu vobec nič nebolo a v priebehu pol hodiny sa úplne zložil....... 😔 😔 😔 😔 😔
som sa rozpísala...ale aspon som sa vyžalovala...... 😅 Simonko spí u starkej, tak ja idem dorobiť poriadky v skrinich, možno ten náš tatinko príde o čosi skor, kedže jedno miminko a marod je na mna už naozaj privela..... 😔
práve dnes prišiel papier,že ho prijali do školy,tak sa tešíme...ale neboj,je výhoda,že máš iba jeho a nie ďalšie menšie deti,takže to určite zvládnete 🙂
...beriem môjho krpca, kamošku s jej krpcom (rovnako starým ako je môj-spoznali sme sa v pôrodnici na izbe,dokonca máme obidve rovnako starých i starších synov 🙂 no iná haluz a bývame blízko seba)...a smer obchodné centrum...my kávička a deti detský kútik...večer k vám nakuknem 🙂
nešla som nikde tak som stále tu............. 😉
ja neviem...tu býva jedno dievčatko a má larygitýdu stále a vkuse......ale to bude asi indy vindi...................
@zyko škoda že sa kianhe nedaju poslať.............celkom by som bola aj rada keby to schytali.......najlepšie teraz.....a dáš aj fotočky svojej rodinky?:.........a ešte som niečo chcela......len si neviem spomenuť...... 😔
@denisenko vieš že bolo a je stále mokro....ale najviac sa mu páči v blatu......variť polievočky pre havina......neboj nič...aj vás to čaká..................................ty si mala 18 ročná kiahne....??.......ako si to znášala?..........................................čo ma nepoznáš...len tak sa hocikedy zdujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...ale vitaj v klube zvedavých... 😀 😀 😀 dakujem 😀 😀 😀 ......
@utka ako je Vikimu?....ty si bola na odberoch?......
@jacka Teraz spapal polievočku, mal teplotu 38...pozerá rozprávky a ležká...Ja som bola na odberoch. Ale nemám ani mykoplazmy, ani chlapmýdia ani čierny kašel. Takže v stredu idem na krčné a potom možno aj na pľúcne. Len neviem, ako to zvládnem s chorým Vikim, lebo manžel ide v stredu na služobku a príde až v piatok večer.
@denisenko bože...takže zase ATB ☹. Veru, nechaj ho už doma. Ja keby som bola doma, tak ho určite už nedám do škôlky...Teraz to bude určite aspoň dva týždne ☹. Potom možno pôjde na týždeň do škôlky. Potom mu urobím týždeň prázdniny, aby neochorel pred tou mandľou...No a potom sa ešte asi pôjde rozlúčiť v ten posldený týždeň...
@zyko no ako ti je dobre...tak si to uži...
prijali nás do školky........teraz neviem či sa tešiť....alebo čo.........hádam mu tam bude dobre.že?
muž mi vraví že doobedu možem ísť vykladať od tesca 😠 😠 😠 😝 ......a to že bude hladný...... 😠 😠

@zyko neviem...len viem, že už chcem, aby to bolo za nami. A ide tvoj synček do školy? Ja sa bojím, že ako to budeme doháňať v škole, ak bude bývať tak často chorý ☹...