Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@utka obed nebol presolený? 😉 ..................tak si celá rada......že zas nepojdeš von.......mna by porazilo.....to si už kolko doma?..............to som aj ja zvedavá potom sa ozvi.............
presne toto som čítala......vela deťom nezabral.....
vytrepala som ich von.......tam si pekne maluju.....pojdem za nimi 😎 😎
No Viki je chorý už druhý týždeň. Mal laryngitídu. Hnusný plechový kašel prešiel do vlhkého a od vtedy kašle...zase...
@utka ach ten hnusný kašel neprestáva ☹ ten spiropent sme brali spolu s calciovým...pomohol,tak dúfam,že aj vám už definitívne pomôže...bola si s ním na alergológii?...mňa s juniorom posielajú,kedže mával tie laryngitídy,tak z neho bude alergik.....ale zatiaľ nemá žiadne problémy,ani kožné,takže to neriešim......aj dnes mi kožná vysvetlovala,že filipko má síce zvýšené hodnoty na mrkvu a citrón,ale našťastie iba minimálne zvýšené....ale proste z tých testov a výsledkov vychádza,že bude alergik vo vyššom veku na pel,trávu...tak ako ja ☹
@jacka junior začal spávať aj cez noc ako 2ročný u mojich rodičov,svokrovcov,sestry...nemal s tým žiadny problém...doteraz si zaužívali s mojím ocinom tieto ich chlapské piatky 🙂 ...vždy niečo vymyslia a podniknú 🙂 ...filipko spal u sestry ako 10mesačný-išli sme na ples a tiež prespáva u mojich rodičov,keď potrebujeme niekam ísť....u svokrovcov ešte nenocoval,tam ho moc nechcem dať 😉 ....nikdy nespia obidvaja naraz u niekoho,vždy ich rozdelíme a zadelíme 😀
Hurááááá...vieme viazať šnurky. Už len "R" a môžeme ísť do školy 😉...
@utka chodil tam raz za 3týždne a vždy s mužom,ja som tam nebola. iba viem,že sa pozerali do zrkadla a zdvíhala mu jazýček paličkou,veľa sa s ním rozprávala...aj nám dávala domáce úlohy,ale pravdupovediac sme to s ním moc netrénovali,ona vravela,že je šikovný,že to nebude dlho trvať...prišlo to zrazu,nečakane...bol raz u našich a z ničoho nič začal pekne čisto hovoriť R a bolo to 🙂 a tiež sme ho neustále opravovali keď hovoril zle R,jemu to vadilo,že ho stále opravujeme,tak sa snažil 🙂
teda nechcem byť pesimistka.............ale ked mi Peťko spí ráno do 7h.....na obed potiahne skoro dve........a večer zaspal do pol hodky.................radšej nejdem na to ani myslieť 😔 😔
pekný víkendík.....................asi budeme len doma......
deni predsa si tu....čo nespinkáš? 🙂

idem pre juniora do škôlky a vymeniť deti k rodičom...fifka beriem domov a juniora nechávam tam 😉 zatiaľ papa