icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

zyko
24. máj 2012

@denisenko u nás si predškoláci cez obed kreslia alebo niečo robia z tých prac. zošitov,ale junior si ešte pospí s ostatnými menšími

zyko
24. máj 2012

@utka 🙂 no super dobré správy...a po tvojej včerajšej odfotenenj návnade sa mi už chladí melónik...mňam mňam 🙂

utka
24. máj 2012

Mne hovorila minule kamoška, že aj u nás v škôlke sú nejaké problémy. Hlavne v našej triede. Učiteľky si vraj nejako nerozumejú, tak ich chcú rozdeliť. Sú tam dve. Jedna mladšia, ktorá to asi chce mať pod palcom. Je šikovná. A druhá staršia, tá je taká popletené, ale nie je zlá. A tej sa to asi nepáči. Viki má radšej tú mladšiu...Vraj ich chceli nejako pomiešať s učiteľkami z druháckej triedy. Tak rodičia druhákov spísali petíciu, lebo oni s tým nesúhlasia. Ale keď že Viki sa tam pôjde už asi len rozlúčiť, tak my to neriešime...
@denisenko ja som tiež rozmýšľala, či Viki tieto jeho choroby nemá tiež psychického pôvodu. Jemu sa tiež do škôlky nejko moc nechcelo chodiť. Dúfam, že v škole to bude iné.
@zyko len si daj melónik. Aj ja tu mám taký veľký...cca 5kg. U nás v potravinách mali akciu po 0,45€. Som zvedavá, aký bude. Mňam. To bude večera 😀

jacka
24. máj 2012

@denisenko vyrušuje ...ako moj Maťko 😀 😀 😀 😀 ...........ten ten vidí postel v škole......tak vraj hroza 😀 😀 😀

jacka
24. máj 2012

@utka SP nemá chybu.............trošku zaspali..................som rada že Vikimu pojde mandla von....už len ench vydrž zdravý....takže už do školky ani nepojde,že?

utka
24. máj 2012

@jacka ja sa budem modliť, nech vydrží...už bude doma...

jacka
24. máj 2012

@utka aj v Maťkovej školke si nesadli učky.......a to si predstav že jedna mi to aj povedala.....tak to už musí byť vážne 😝 .........................

jacka
24. máj 2012

@utka budem držať palce....kto k nemu príde?

jacka
24. máj 2012

@denisenko tú psycho budeme potrebovať potom dve 😝 😀 😀

jacka
24. máj 2012

@denisenko
@zyko ..prečo boli....hádam ešte stále sme 😀 😀 😀 😀 ............ja som stále skromučká a dobručká 😀 😀 😀

jacka
24. máj 2012

a tu fučí a zatiahlo sa....... 😝 😝 mohlo by trošku sprchnuť

zyko...........prestal kašlať........tak som mu to nedala........a ako nedostal svoju dávku tak hned začal 😝 ...ja koza som mu to nemala dávať 😝..............ešteže som ho nevyhodila.....

zyko
24. máj 2012

@jacka je dôležité brať sirupy aspoň týždeň...a prestať dávať až keď je aspoň 2dni viditeľné zlepšenie....oskar vycapený na celej oblohe,ale slušne tu pofukuje...do večera určite spŕchne

zyko
24. máj 2012

@jacka áno sme sme 😀 😀 rodičia mi sem tam povedia,že sú spokojní ako ma dobre vychovali,akí sú na mňa hrdí....dobre to padne...aj ja chalanov už teraz nezabúdam nikdy pochváliť...je to veľmi motivujúce 🙂

utka
24. máj 2012

@jacka ďakujeeem... Ja som ešte doma. Idem v utorok na kontrolu, tak ma ešte určite nechá do konca týždňa. A do nemocky ideme už potom v nedeľu. A od pondelka mám ešte týždeň dovolenku. A potom asi príde svokra na týždeň. No potom ak bude môcť pôjde ešte na posledné dva týždne do škôlky...

jacka
24. máj 2012

@zyko ved ja som mu to včera nedala....a zajtra bude týžden čo ho tým svinstvom napchávam 😝 ..............aj tie atb.....kázali po 1 a 1/2 tbl.každých 12 a nevychádza mi to...pol mi ostáva......nechápem 😝 😝

jacka
24. máj 2012

@utka ja by som ho nedáva do školky.......ale ked ti ho nebude mať kto strážiť...........nám to velmi neodporučali aby šiel

zyko
24. máj 2012

prežívam melónový orgazmus... 😀 😀 😀

jacka
24. máj 2012

@zyko možme len závidieť 😀 😀 😀

utka
24. máj 2012

@jacka však sa musí ísť rozlúčiť...21.6. majú rozlúčku. Uvidíme ako bude na tom zdravotne...To už bude vyše 2. týždňov po...

utka
24. máj 2012

@zyko no idem načať aj ja, mňaaaam...

jacka
24. máj 2012

@utka mne dr. vravela že aspon mesiac......ale bolo mu to u........kedže boli prázdniny

@utka provokuješ aj ty?.....hádam cinknem mužovi nech sa aj mne niečo ujde 😀 😀 😀

jacka
24. máj 2012

to je zas hic vonku........... 😝 ..idem dať najesť detičkám.......a pojdeme na vypekať 🙂

zyko
24. máj 2012

@jacka ani dnes si mu ho nedala? alebo ďalej pokračuješ a nebral ho iba včera?
@utka 1/4 padla za obeť...bol sladučký...poctivý slovenský 🙂 ...fu ale teraz fučím,čo dýchať nevládzem....takže u vás 21.6. majú rozlúčku,to ma potešilo,lebo mi 23.6.odchádzame k moru a myslela som,že sa junior už nerozlúči s deťmi...ale takto ešte mám nádej,že by to urobili skorej...dnes zistím v škôlke a poprípade poprosím či by skorej neurobili rozlúčku...no uvidíme

jacka
24. máj 2012

@zyko už ráno som mu ho dala.......a zas prestal..... 😝

utka
24. máj 2012

@jacka no však uvidíme...možno ho dám len na tú rozlúčku...ale s kým bude, to neviem 😕 ..
Neprovokujem, ale je fajný...
@zyko mňam...my ľúbime všetci traja...A kam idete k moru?

jacka
24. máj 2012

@utka ved to je ešte daleko 😉 .......hlavne aby mu ich vybrali 😉

jacka
24. máj 2012

@utka vieš že tu bude tretie tesco?....... 😀 😀 😀 .........a tú europu čo tu stavajú.....jááááj

utka
24. máj 2012

@jacka a kde bude Tesco? No Europa? Aspoň bude konečne kino...

utka
24. máj 2012

@jacka ich? Ju... nosná je len jedna 😉

zyko
24. máj 2012

@jacka v pondelok ho zober k doktorke,dovtedy mu ten sirup dávaj...a nech ho poriadne vyšetrí...tretie tesco? dosť... u nás dve...aj tak tam nerada chodím...mám rada kaufland a sem-tam lidl 🙂