icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

zyko
25. máj 2012

@leninka75 áno veľmi sa mi páči Lilka a Lolka 🙂

zyko
25. máj 2012

...kočeny idem....čakám návštevu...príde moja sesternica-taká podarená stará dievka... 🙂 ...nemá muža ani deti,ešte ani jedno rande nemala v živote...má 37rokov...chodí po celej rodine a navštevuje detičky 🙂 ...ale večer vás kuknem 😵

utka
25. máj 2012

@zyko takže si žiješ život ako z filmu...

jacka
25. máj 2012

aj ja by som chcela.... 😵 😵 😵 😵 😉

@utka Viki je s tatinkom::......čo idu robiť cez víkend 😉

ja som dnes taká unavená...ledva žijem.....a ten koláč ma dorazil...... 😢 .....som mohla urobiť rovno puding s jablkami..... 😢 😢

utka
25. máj 2012

@jacka nieee, Viki je so mnou doma. Tatinko má stretávku zo strednej školy...Celý víkend. Niekde na Kováčovej na chate. A nechcela som Vikiho posielať, keď tam nebude on. Bojím sa, aby tam zase neochorel...vieš, tam môže všetko...

jacka
25. máj 2012

@utka dobre si spravila........teraz ho len dopovať vitamínmi......aby neochorel...........takže budete domka.......bude vám dlho

utka
25. máj 2012

@jacka nooo, veru...každý deň vypije 2 litre čaju z čerstvého zázvoru a ešte mu tam dám aj jeden sáčok rakytníkového čaju...B-komplex papá, acidophilus...

zyko
25. máj 2012

@utka z filmu? to ma nikdy nenapadlo...to nie

zyko
25. máj 2012

@leninka
@utka
@jacka
.... baby úprimná otázka pre vás všetky...niečo sa vám na mne nezdá,nesedí??? budem rada za úprimné odpovede

utka
25. máj 2012

@zyko mne sedí všetko, len sa mi to zdá také pre mňa nepredstavieľné byť so všetkým tak spokojná...

zyko
25. máj 2012

@utka keby si ma poznala osobne a o niečo dlhšie,bolo by ti to jasnejšie...je to takto cez obrazovku na prd 😖

zyko
25. máj 2012

@utka síce som tu krátko,ale nemám z vás pocit,že ste nešťastné,nespokojné...jediné,čo máte viac menej spoločné,že detičky vám častejšie chorľavejú...keby som mala deti choré nie som tak šťastná a spokojná

utka
25. máj 2012

@zyko ja nehovorím, že som nešťastná...ale nemám to až také dokonalé, ako ty píšeš...Možno to naozaj bude tým, že mám malého stále chorého ☹. A to je pre mamu to najhoršie ☹. No čo sa týka financií, tiež to nie je ružové... S manželom si rozumieme, aj keď sa častokrát pochytíme aj kvôli maličkosti. Sme manželia 9-ty rok a predtým sme spolu 10 rokov chodili... A obidvaja túžime po rodinnom doma, čo je pre nás a našu situáciu dosť nereálne. A ešte k tomu moje zdravotné problémy...takže nie je to nešťastie, len je to nespokojnosť vo veľa veciach. preto sa mi zdá tvoj na pohľad bezstarostný život až nereálny.

utka
25. máj 2012

@zyko ale neber to v zlom... 🙂

zyko
25. máj 2012

@utka plne ťa chápem..a uznávam,že som sa asi narodila pod šťastnou hviezdou...ale tiež to nebolo vždy také jednoduché..stretli a stretávame sa so závisťou a neprajnosťou od okolia...máme už len skutočne úzky okruh ľudí,ktorí sú s nami radi...ja som veľmi spoločenská...keď sa na piesku,v parku hocikde zoznámim s nejakou mamičkou,tak zväčša počúvam samé sťažnosti na mužov,financie...atď.....a ja som už radšej ticho,lebo málokto to vie prehrýznuť,že mám spokojný život...

jacka
25. máj 2012

@zyko úprimne...nič.......ved sa ani poriadne nepoznáme........a nás ber z rezervou..... 🙂 🙂 ......teda aspon mna........... 😵 😵 ............ 😉 ..........

zyko
25. máj 2012

@utka neberiem to v zlom 🙂 som rada,že o tom hovoríme.cítila som napätie

zyko
25. máj 2012

@jacka hej nepoznáme sa,ale to napätie som cítila....prečo s rezervou? to by som nerada

utka
25. máj 2012

@zyko vieš, my si tu pofrfleme, posťažujeme sa, ale samozrejme sa aj o radosti podelíme, všakže @jacka... ???

jacka
25. máj 2012

@zyko ty si to tak krásne napísala........aj za mna.........s tým že moje detičky budu choré celý život........... ☹ ...aj ked niekdy mám depky s toho......a poriadne.......ako dnes ....koláčom....neviem čo im zajtra dám ☹ ☹ ...................nejdem si kaziť večer aj tak som mimo..... 😝

zyko
25. máj 2012

@utka 🙂 a ja sa tu s vami tak dobre cítim...teším sa na vás už ráno...všetky štyri ste mi moc sympatické...ale pofrflem a posťažujem sa aj ja tu určite 😉

jacka
25. máj 2012

@zyko žiadne napätie.....len sranda........... 🙂 🙂 🙂 ........teda .....ale neber to tak že si ju robíme s teba........... 🙂 🙂 ........čosi......si tu nová....dávno ku nám nik neprišiel..... 🙂 🙂 🙂 ..............................vobec nie......možno len trošku závidím(v dobrom...nič v zlom... 🙂 ).........to zdravie detičiek.........a tak 😉

jacka
25. máj 2012

@utka yes yes yes 🙂 🙂 🙂

zyko
25. máj 2012

@jacka mrzí ma to...ale majú tu najlepšiu maminku na svete...a to kopu zdravých detí nemá

jacka
25. máj 2012

@zyko ...................dostali od nás pekné dedičstvo 😝 ..........................ale čo už...aj horšie choroby sú....oni maju zdravú chorobu 🙂 🙂

jacka
25. máj 2012

@utka kde si zdrhla..... 😀 😀 😀

zyko
25. máj 2012

baby keby ste ma poznali pred cca 4rokmi,tak to som bola kôpka nešťastia...z juniorovej opakujúcej sa laryngitídy...záchvatov,volania 112,nemocnice....a tiež z jeho nekonečnej energie...bol neposlušný,čo chytil pokazil,zničil....ale vtedy som net nemala,ani mi nechýbal...

zyko
25. máj 2012

@jacka mi hovor...moji dostali do vienka od nás alergiu...budú na liekoch celý život 😝

zyko
25. máj 2012

dobrú noc baby a krásny víkend s najbližšími 🙂

utka
25. máj 2012

@jacka tu som...bola som Vikiho uložiť...
@zyko tak teda vieš, o čom hovoríme...