icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

denisenko
1. jún 2012

@jacka čo robíš s tolkou bazou???? 😕 ...som práve nažehlila niečo Niskovi na deravé koleno na teplákoch...som dneska bola kúpiť nažehlovačky, lebo trhá to ako keby to mal v školke za úkol...... 😔 😔 😔

jacka
1. jún 2012

@denisenko deti piju celú zimu.......nám ani tie nažehlovačky dlho nevydržia.......figu to drží.....riadne šmejdy tie tepláky 😝

jacka
1. jún 2012

@denisenko len tak som zvedavá.................aj Simka každý druhý?.........a nechce sa mu kúpať?......

jacka
1. jún 2012

dobrú nocku..... 😵

jacka
2. jún 2012

ahojte............

prvááááá 😀 😀 😀 😀

jacka
2. jún 2012

druhá..........hurá víkend 😀 😀

jacka
2. jún 2012

a toto čo???......

Peťko sa mi vyválal v kaluži.....sme museli rýchlo domov.....celý mokrý.......už len veriť že nebude chorý...... 😉 ....muž doma nie je.......tak som šikovnica.....bublanina upečená.......rožteky do školky hotové...ešte lúpačky ........a potlapkám sa po pleci 😀 😀 😀

nenechávajte ma tu samú---................ 😉

denisenko
2. jún 2012

@jacka 😵 😵 😵 😵

denisenko
2. jún 2012

@jacka ..tlap,tlap, tlap...... 😀 😀 😀 😀 😀 ...po pleci????? 😕 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty si dneska aká akčná...... 🙂 my sme nakoniec ostali doma....usudili sme, že zrejme 5 muinút nám stačiť na presun z jedného vlaku do druhého stačiť nebude-.......s kočíkom, cez podchod a po schodoch..... 😔 😔 😔 😔 😔 ale škoda...... 😔 😔 😔

Simonko sa už kúpe rád, ale zatial mu to stačí, vždy po pár minútkach trošku fialovie..... 😀 😀 😀 😀

denisenko
2. jún 2012

@denisenko inak....akčná mamina..akčné deti...... 😀 😀 😀 😀 😀 ...aj ked zrovna tá voda-.... 😠 😠 😠 😠

denisenko
2. jún 2012

ha ha...si už posielam sama sebe...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

denisenko
2. jún 2012

.....mna dneska tak bolí hlava............ 😖 😖 😖 😖 😖 😖

jacka
2. jún 2012

@denisenko dakujem 😀 😀 ..........už nepojdete nikam?..............................žeby mal studenú vodičku?.......ešte že moj je už velký.....a kúpu sa spolu 🙂 😀 len potom tá spúšť........ale nevadí..............má kto poriadiť..... 😠 😉

no už muž je tu......akčnosť skončila

chcela som Peťka odfotiť ako vyzerá.......ale nedalo sa....včera bol oproti dnešku .......čistý.... 🙂 vreštal celý cestu že je mokrý 😀 😀 😀 😉

jacka
2. jún 2012

@denisenko aj mna....urobila som si kávu..........dúfam že zaberie.....čo idete robiť?

jacka
2. jún 2012

@denisenko čo ideš zajtra variť?..........ja som vybrala plnené mäso klobásou......moc na to nemám chuť 😝 ......

denisenko
2. jún 2012

@jacka no, hádam pomaly spať..... 😠 😠 😠 😠 😉 ...dnes...už len na nákup ... 😀 😀 😀 😀 strašne tam fučí..... ☹ .....takto musel byť poriadne mokrý, ked mu to vadilo..... 😀 😀 😀 ...to bola asi iná kaluž.... 😀 😀 😀 😀 ...veru, ešteže má kto po nich upratať...... 😠 😠 😠 ...vodičku máva teplú, ale ked sa nekúri, síce je teplo všade v byte, ale jemu to nestačí...... 😠 ..píšem ako madar....za chrbtom mám stále...mamíííííí, kde horííí? idem hasiť...mamí, kde mám dať tú vodnú bombu?...a podobne...a vpredu mi visí Simčo..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

denisenko
2. jún 2012

@jacka ..ešte neviem....polievka bude z dneška...fazuľová, mladý pán si nakázal..... 😀 😀 😀 😀 a druhé....neviem....mám tam pliecko, tak asi niečo z toho....... 😖 😖 😖 😖 😖

jacka
2. jún 2012

@denisenko zlaté máš detičky 😵 😵 😵 😵 kde horí....pošleme hasičov?..... 😀 😀 ....................čo ideš kupovať....len potraviny?.................ja v kúpelni kurim.......a teplo potom ide aj do spálni......aj ked dlho sa neudrží........veru chodte spinkať...........dlho dlho...........................................len keby si videla ako spalo.........tvárička špinavá...brucho ruky mokré......z topánok tiekla voda................

denisenko
2. jún 2012

@jacka a ešte čosi som chcela.... dneska som si náhodou vypočula jeden rozhovor..teda, to, čo povedal Denisko Simonkovi, ked si myslel, že to nepočujem, lebo som bola v kúpeľke.......že: Simonko, neboj sa, my na teba nezabudneme nikdy......a nedáme ťa k starkej na prázdniny, lebo ťa máme radi...... 😔 😔 😔 😔 😔 skoro som odpadla....po roku som sa dozvedela, že Denisko si myslel, že my sme ho zabudli u starkej v lete, lebo ho nemáme radi....... 😔 😔 😔 😔 😔 ..vedel, že tu ostane, ale my sme nevedeli,že on to berie takto...... 😔 😔 😔 😔 😔 😔..už som mu to vysvetlila, ale musel poriadne trpieť tých 6 týždnov....a človek si myslel, že to pre jeho dobro......a stal sa opak.....

denisenko
2. jún 2012

@jacka jáj, on spadol???? chudatko malé....... ☹

denisenko
2. jún 2012

@jacka ..nie, potraviny nie....idem do KIK-u......potrebujem Niskovi ešte jedny plavky, lebo už jedny zabudli aj s tatinkom na plavárni a síce má druhé, ale potrebujeme aj náhradné......takže tak....a ešte nejaké veci pre neho, rastie ako z vody...... 😀 😀 😀 😀 😀

denisenko
2. jún 2012

@jacka inak my nekúrime, aj teraz tu sedím v tričku na ramienka.....ale predsa je len rozdiel medzi teplom, ktoré sa len drží a teplom, ktoré ide priamo z radiátora...... 😠

denisenko
2. jún 2012

jáááj, Simčo spieva......od dnes bude spávať v postielke...nie v posteli....a zaspal mi na cicke, tak som ho len preniesla....a teraz sa prebral a zistil, že to nie je mamina posteľ.......pomoooooooc....ale ved ho to prejde..... 😅

jacka
2. jún 2012

@denisenko božinku......ja odpadnem..............aj my slzy vošli do očí....moje zlatíčko krásne..... ☹ 😢 😢 ........až mi ťažko ostalo.........to bolo pre neho veeelmi dlhých 6t..........juj ☹ .............a to mu bolo určite dobre........a on si myslel ......och......

kde spadol...nič mu nie je?.............

ja som KIK ešte nič poriadne nekupila len ponožky.......teda aspon tu vo Zv nič nemaju..... 😝 skor v tescu 😝 ....veru rastu rastu...........velmi rýchlo

ani mi nekurime aj ked je dnu.......no povedzme ....20st.....naobliekaný ..........ale asi večer budeme musieť....nechcu papuče a potom sú ako žaby 😠

jacka
2. jún 2012

@denisenko myslíš že ho to prejde?......ja som si oboch takto naučila.......a Peťko ešte stále príde v noci......a Maťko ráno skáče s postele rovno ku mne......

denisenko
2. jún 2012

@jacka ....neprešlo..... 😀 😀 😀 vyhrabal si ručičky z perinky.....to nezaspí nikdy....... 😖 😖 😖 ale Denisko už spí.... 🙂 tak už len jeden a ...možem ísť aj ja.....vystrieť kosti..... 🙂 🙂 🙂 🙂

denisenko
2. jún 2012

@jacka a len tak pre info....u nás tu v tomto drevennom ekologickom Tescu nemajú ani to, čo normálne kúoiš trebárs v jednote....čiže nič..... 😝 😝 😝 😝 😝 😝

denisenko
2. jún 2012

jáj, idem si objednať klokanku...ked bude pekne, nech nemusím všade len s kočíkom.....a po skúsenostiach s cumlom a kresielkom na hranie sa už len budem modliť, aby klokanka prešla....... 😅 😅 😅 😅 😅

denisenko
2. jún 2012

dobrú noc..... 😵 😵 😵 😵

jacka
2. jún 2012

@denisenko ja mám susedu čo robí v tescu...tá mi dáva info........asi preto...inak doteraz som tam ani ja nič nekupila....akurát tam maju kopec ružových vecí 😝 ........................................................neviem či ti klokanka pomože......moj tam nechcel....byť........ale každé je iné.... 😉

len sa pekne vyspinkajte....... 😵 😵 😵 ...moj je už vyspinkaný...... 😝