Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
my sme v južnom tirolsku a školka je s jazykom nemeckým ale deti su tu také bilingválne aj talianske aj nemcky hovoriace 😀 no paráda, som rada že mylý blaboce po slovensky, aj to mu niekedy ani tatinko nerozumie, tak neviem, aj ked na ihrisku medzi detmi mu to nevadí, každý si vrieska po svojom 😀
deni,nebojkaj 🙂 .....presne tak ako píše jacka........deti sú šikovné 🙂
moja kámoška pracuje v anglicku a trojročného syna tam dala do školky.tiež sa bála ako to bude zvládať,keď vobec nevie jazyk,ale na malého sa angličtina nalepila ani sa nenazdala 🙂 ..............deti sa rýchlo učia 😵
a nechcem byť zvedavá 🙂..... .to je jackina práca 😀 😀 😀 😵 ..............ale,do Tirolska si sa vydala,alebo ste tam kvoli práci? 😉
ahoj denisenko!!! 🙂 ........ja s tým teda skúsenosť nemám, ale myslím si, že detičky sa rýchlo naučia.......moja lilka chodí do jasličiek, teraz je tam najstaršia, ostatné deti sú tak okolo 2 r. a veľmi zle rozprávajú, ale nemajú problém sa dohovoriť rukami nohami 😉........a kde v zahraničí žiješ??
ježišiu, tak tirolca by som nechcela ani zadarmo! nie, tatinko tu pracuje a my máme možnosť byť tu sním, aby sa náhodou nestalo, že sa vráti raz za dva mesiace a malý spýta že kto je ten ujo 😖
ale som rada že si aspon s niekym mžem pokecať, tu baby slovenky ešte povačšinou deti nemajú 😝
aha, tak nie som jediná zvedavá!!!!!! 😀 😀 ......deni beriem späť otázku, že kde žijete!!!!
no, jasné aspon na pol dna, ale ešte uvidíme, vyzerá to že kríza pomaly dosiahla aj sem, 😢 ale ved peniažky treba, však? najrasšej by som s ním ostala doma aspon do 6.ale on potrebuje deti a je jedináčik, zatiaľ 😉
ja mám tenkú všetečnú špagetku.........ale čertík to rozhodne nie je!!!...........skôr by som niekedy povedala, že diabol!!! 😀 😀 😀 😀
tak ten moj čertík sa práve zobudil, on chodí spať od desiatej do dvanástej, ked sa podarí a pýta polievku. ozaj máte ešte plienky?
vy dve bosorky...čo sa mi hrabete do práce...na otázky som tu ja 😀 😀 😀
deni tak potom šup na druhe 😉
no jasne, jacka všetkým praje druhé, aby nebola sama s aninkou čo nebudú stíhať kona!!! 😀 😀 😀 😀
no na druhé som sa ešte neodhodlala, aj ked niekedy ked vidím malé babatka tak mi je smutno, že ten moj už tak narástol 😢
ja dávam len na spinkanie aj to len "pre istotu", už asi mesiac a pol bola vždy suchá, tak to asi zruším úplne!!!
jacka 😀 😀 😀
deni aj ja mám doma špagetku 🙂 a plienky už nemáme 😵
idem chystať obed 😉
deni mi už na obed nespíme asi týžden ☹ ...škoda mi to chyba 😝
a plienky ..len na kakanie 😠
tak to ste tak ako my, tiež nosil len na spanie asi rok a už nemá ani tú, len ked sa mi zdá že večer viac pije, tak pre istotu 😀 😀 😀 ale minule tu bola strašná burka, celu noc lialo ako z krhly tak o polnoci prišiel za nami do postele že maminka ja som sa počural!zlatý 😀 😀 😀 ani ja som pre ten dážd nemohla spat, možno to kvapkanie malo taký efekt ako tečuca voda 😝
leni... 😀 😀 ..ved aj ty sa ku nám pridáš..dufam že čoskoro...ja som taká duša prajná 😉
a čertíkov máme doma všetky...a neviem kde sa vyberaju baterky 😀
jasné jacka, šak dohoda platí!!! 😉 😉 😉 .........
deni a kedy drobec ráno vstáva, keď tak skoro spinká?? 😨
aninka, dobru chuť aj my ideme. a nemám špagetku ale poriadneho valibuka s ohnivími vlasmi, ale nikto nevie po kom.a ked chodíme na prechádzky každý sa pýta či je to moje, ja som taká super štíhla nie moc vysoká a on je pomaly polka zo mna 😀 😀 😀 😀
no fuj, najlepší tam bol ten tuniak!!!.......dali tam listový šalát a škrípal mi pod zubami, tak ma hneď prešla chuť 😠 😠 😠

deni..neboj...by si sa čudovala..ake su detičky šikovne 😉
ani...tak ti bude veselo.... 😉 😉