Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
ahojte
@utka viki bude mat určite radost z izbičky 😉
@jacka
@leninka75
@denisenko no realita plná povinností pre všetkých 😉 😝.....a tie papučky by zaujímali aj mna 😀 tiež rozmýšlam, že aké kúpiť...ale asi tie klasické kúpime...dnes ich ideme kúpit a aj cvičky ...ostatné veci už máme kúpené dávnejšie...potom hodím foto tašky
Matko je od konca júla bez plienky 😵 😵 😵 😵 😵 😵 taaaaak sa teším, som ani nečakala, že to tak zvládne...cez obed má nikedy suchú, nie vzdy a a večer má a ráno je plnááá 😵 .....včera sme boli u mamky a bol tam aj sesterkin ročný syn, matulo sa zas predviedol a vytahal ho za vlasy 😝 😝 😖 to dieťa bolo také kludné, len ten moj matulo ako z lesa vypustený 😝
paráda uhlie dnes nedorazí.....a pochybuje že aj balík............. 😠 😠 😠 .......... 😝
@leninka75 @jacka mamky, niektorá sa pýtala, ako dopadol koberec...tak žiadna sláva, dneska som vyťahovala Simča spod postele..... 😝 😝 😝 😝 ..idem baliť,kým je chvílka ticha..... niekto tu 2 hodiny ručal..... 😔 😔 😔 😔 😔 nevykakal sa a teraz len plače 😔 😔 😔 😔
@letty86 vy ste si tiež tie nákupy nechali na poslednú chvílku???, ja som sa tešila, že asi nakúpim v sobotu, ak náhodou cestujeme zajtra....ale asi eeeee...je sviatok..... 😝
@utka preplnená??, ...ja tiež mám hlavu v smútku...pobalila som Niskovi hračky, čo mal tu...ale akože kam mu ich doma dám...asi zas dokúpim skrinu.... 😝
@jacka uhlie nedošlo???? aspon nemusíš spratovať.... 😀 😀 😀 😀 nám má zajtra prísť drevo, tak som zvedavá.... 🙄
@jacka domov ideme..mali sme v pláne skoro ráno v sobotu, ale ak bude zajtra celý den pršať a chlapi nebudú kvoli daždu robiť, tak pojdeme už zajtra... 🙂 ..ešte nemám papučky do školy ...a tu som nekupovala nič, lebo síce potrebujem pre Deniska väčšie veci, ale s nimi dvomi po obchodoch...a moj oblúbený Oviesse Kids je aj v žiline v Mirrage, tak nakúpim tam.... 😉
@denisenko tešíš sa domkov?.....a už ostane všetci doma?...........................vy ste už riadne nachystaný dom školy....... 🙂 ........
nie nedošlo.....aspon nebudem poobede nič robiť........ 😀 😀 😀 😀 ...............stačí že som ten obrovský bazén sprchovala sama.......som ruky necitila......ani som netušila aký je ťažký.... 😠 .........
presne........nestíham za nimi....a nieto ešte fotiť......Maťko si flekovaním zodrel umu a urobil prásk....tak beží na kolobežke......ale nehrozí žeby som ho chytila.....
robím buchty na pare....dúfam že budu dobré... 😉
deti mužovi rozobrali auto.......takže ked príde večer domov....ostanem spať s deťmi...😀
@denisenko aj tu by sa zišiel dážd ☹
rozobrali....vyhodili sedačky......svoje......vyhodili všetko z kufra.....včetne kolesa........predné sedačky sklopili......a aj zadné.......čo je najhoršie............a to som si ani nevšimla...........Peťko prešiel okolo auta skalkou....si to ráno muž všimol tak máme pekný den
@jacka ...oooooo...to máte veselo..... 😔 ...muž asi skákal dva metre od radosti, že? 😝 😝 ....prší non stop už od včera večera.....pošlem ti všetko....chytáááj.... 😉 .....ja momentálne ešte nepociťujem pondelok.....mám iné starosti 😔 😔 😔 😔 Simonka zapieklo, tak je veselo.... 😔 😔 😔 😔 😔
@utka a šla si do prvej triedy??? 😀 😀 😀
Awojky kočulky ako sa tu mate?V pondelok idem na morfologicky ultrazvuk som velmy zvedava 🙂)ako bude vizerat drobček 🙂

@utka krásna izba... 😉