Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ...aj tu sa zamračilo 😠 ...len nech nezačne pršať 😝 ..........chlapci si trošku užili dedka? 🙂 ......ako Peťko ešte kašle?.....toto mi na deni nesedí, toľká absencia 😀 😀 😀 ..........Lolka dostane okrúhlu karamenlovú tortu a bude na nej Hallo Kitty 😵 😵...dnes idem po ňu ....dala som urobiť kamoške s takým sušeným plátom dnu 😵 ...ja takú neviem 😔 ..........ešte musíme dnes s lilkou skočiť aj do knižnice predĺžiť knižky........
@leninka75 nie kašle......len má ešte vodové soplíky........to bude mať ešte tri týždne.....a potom znovu 😝 ........................to neviem aká je tortička....ako ste oslávili?..........potom daj fotočky 🙂 ,.,.,,,,,,,,,,,,,aká bola.... 😵 😵 ...............vy chodíte do knižnice?....to je tam u vás?......... 😕
deni a utka...........asi dostanu Ačko..... 😀 😀 😀
dobrúúúú......
ahojte.....
pekný víkendík.... 🙂 🙂
ahojte!!.... 🙂 🙂
@jacka.....veru sople sú nekonečný príbeh ☹ ☹ ☹........vieš aká bola lolka zlatá!!! 😵 😵 😵 ...strašne sa tešila!!!...a dnes ráno chcela oslavovať znova 😀 😀 .....musí počkať do zajtra na babky a dedkov 😉 ........v tej torte je stredný plát taký sušený z bielkov podobný ako na laskonky a je to strašne fajn v torte 😵 😵 😵 ..hej Lilku som prihlásila do knižnice lebo doma už máme všetko aj 2x prečítané a to máme kopec knižiek ešte aj po mne a po mužovi 🙂 ...máme v dedine, tak prečo nevyužiť 😉 ..
stráááááááááášne výýýýýýýýborný koláč................odporúčam..... menej cukru 😵 😵 ............a dierky nech nerobia detičky 😉
@leninka75 ahoj............. 🙂 ......................sa máte ked tam máte knižnicu 😉 ...................aj dáš fotočky tortičky?......aj z oslavy?.............................dnes v pláne?.......nooo kedže sem tu bez otca......tak nič......idem ešte vyriadiť............poobede pojdem na prechádzku.............a už je tma a večera 😉 ...................a vy?
@jacka ..veľmi sa tešila 😵 ...a keby si videla čo jej Lilka povyrábala??!!! 😵 ......nakreslila jej obrázok kde sme boli my 4 + pes 😵 ...a potom jej ešte vyrobila takú jesennú knižku, kde pokreslila a nalepila tekvice, šarkanov a popísala písmenká čo už pozná zo školy 😵 😵 😵 😵 ......zlaté boli obe!!! 😵 😵 😵 😵
..ideme von .... 😉
@leninka75 krásna tortička....aj mu ju ukážeš prekrojenú?...ako chutila?................plnku do zemiakov???....nepoznám ☹ 😅 ...........................my sa teraz chystáme von..........aj ked je hnus zas.......dobre že malo byť 😎 😎 😎 ......... 😝
http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/...
špeci pre teba.............. 😵 😵 .....je fakt dobrý....... 😉
neviem čo idem zajtra kuchtiť 😝 😝
ahojte...idem na kukuk... 🙂 tatinko s Deniskom šli zaviesť motorku k mechanikovi, tak som si ukradla trošku času... 🙂
..dakujeme za Deniska..... 🙂 ..my sme boli u našich, taká príjemná zmena aj ked...niekto to až tak fajn nezvládol..... 😠 Simonko.... ☹ a mne pomaličky už druhý den odchádzajú hlasivky....asi tiež štrajkujú.... 😀 😀 😀 😀
@denisenko ahoj....tak Simonko štrajkoval??? ☹ ....tomu je najlepšie doma....vo svojej postielke,že?.......tak to nesmieš rozprávať....iba písať 😉 ....čo si dávaš?......Deniksovi sa páčilo?.......ste ja nejak rýchlo vrátili..............motorka opravená?........vieš čo....ja ťa obdivujem.....muž motorkár....kamionista......nuž dobrá kombinácia na stratu zvyškov nervov....... ☹ ☹ ☹ ☹

@jacka ..no už to tak vyzerá, že máme intínmu chvíľku vo dojici na koníku 😀 😀 😀......len my poobede pôjdeme na cintoríny a potom budeme oslavovať Lolku 😵 😵..blbá kombinácia, ale čo už ...........vy čo plánujete?......len prechádzka??.....