icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
26. nov 2012

@denisenko aj ja som chcela mať len chlapov..... 😀 😀 😀

jacka
26. nov 2012

to aby som nezabudla tak som to musela takto rozpísať 😝 😝

denisenko
26. nov 2012

@jacka ...tí naši sú dohodnutí tuším aj s tým čajom.....tiež do neho napchám pohár...max. dva pod všelijakými hrozbami.... 😠 😠 😠 ...dávam mu taký hrubý vankúš..z našej starej sedačky, vzadu slúžili vankúše ako opierka...chápeš?píšem ako tatarko..... 😀 😀 😀 ..tak ten a na to jeho normálny a spí....pokým sa z toho nezošuchne, tak je všetko ok..... 😀 😀 😀

jacka
26. nov 2012

@denisenko ved presne......zíde dole.......a kolko krát som ho videla otočeného nohy na vankuši...... 😝 .....aspon to pomáha ked mu navýšiš hlavu?.....................hrozby....vyhrážky.......furt za volačo ☹ 😠 😝 .....................

utka
26. nov 2012

Ahojte...dočítam vás neskôr. Na hematológii pohoda. Doštičky sa zdvihli na 72tis. tak sa tešíííím. Poobede idem k obvodnej. Potom sa ozvem a nepíšte veľa 😉

jacka
26. nov 2012

@utka dobrá správa.........u obvodnej sa držkaj.........

idem s nimi nachvilu von...........však mudra povedala že možeme........ 😅 😉

denisenko
26. nov 2012

@jacka ..no presne tak, ako píšeš... 😀 😀 😀 😀 ...aj my sme boli vonku, ale tam už o 2-hej popoludní tma...sakra...si pripadám ako za polárnym kruhom..... 😠 😠 😠 😠
@utka ....super správička.... 😉

jacka
26. nov 2012

@denisenko aj tu tma......ešte aj ZAS padá niečo z neba.......... 😠 😠 😠 to ani koniec sveta nemusí prísť 😀 😀 😀 😉 .............................................tento týžden by som sa chcela pustiť do medovníčkov........uvidím či sa dokopem..... 😝

letty86
26. nov 2012

@jacka nie, nedávam to pri iných ťažkostiach...neviem, ako vaše mudry, ale tá moja vkuse rovnaké lieky dáva....a ten mucosolvan junior, hádam ho aj vyrába 😅 😅 , stále nám ho "dáva"......ale minule, že aká zmena, dala nám solmucol...a musím povedať, že nám rýchlo zabral...nabudúce na vlhký kašeľ už ani pre vikuš nič iné neberiem
@denisenko ja som si myslela, že kopec detí bude vonku, ale neviem, kde sa všetky skryli, ked sme vyšli von my

utka
26. nov 2012

Takže mám od dnes PN. A vychádzky mám od 10:00 do 12:00 a od 14:00 do 16:00. Nič moc, lebo hudobná je do 17-tej, tak len dúfať, že nik nepríde!

jacka
26. nov 2012

@letty86 že vyrába 😀 😀 😀 ...............ja som nebola spokojná s mucosolvanom....... 😝 ..............a vy ste zdravučký?...či som čosi prehliadla?.... 😅

@utka ved inak ani vychádzky nedávaju..... 😉

utka
26. nov 2012

@jacka mne by vyhovovalo od 15-tej do 17-tej, ale tak dávajú v lete

denisenko
26. nov 2012

@utka tak blahoželám k PN.... 🙂 aj moja mamina má tak vychádzky...aj v lete mala tak.... 😒
@jacka mucosolvan ani u nás neprešiel... 😠

utka
26. nov 2012

@denisenko díky...aj keď neviem, či je to na blahoželanie 😝

denisenko
26. nov 2012

@utka ....to v dobrom....že nakoniec sa našla MUDr. čo to potvrdila.... 🙂

utka
26. nov 2012

@denisenko ja vieeeem...

leninka75
27. nov 2012

ránečko!! 🙂

@utka.....múdre tie tvoje doštičky!!...len nech im to vydrží!!! 🙂 🙂 🙂.......ja neviem, ale radšej by som sa nespoliehala na to, že po 17-tej nikto nepríde 😔...doba je sviňa 😝 😝 😝

@jacka..jeeej u vás to už bude rozvoniavať koláčikmi 😵 😵 😵 😵 😵.....ja chcem v nedeľu urobiť medovníkový stromček 🙂....a tým začína moje pečenie 🙂

@denisenko..ako Nisko u strakých? 🙂

@letty86 ..som sa pobavila na tom mucosolvane 😀 😀 😀 ..mne ho tiež mamina priniesla pre baby, ale ja ho nejako moc nemusím, radšej mám solmucol 🙂

jacka
27. nov 2012

ahojte....

@leninka75 😠 😠 😉 ...ty čo tu?:.......................to ako robíš ten domček?...máš formičky?:...

leninka75
27. nov 2012

@jacka ..neškareď sa na mňa 😝 🙂 🙂 😉 😉

leninka75
27. nov 2012

@jacka .....stromček!.... robím stromček 😉 ....nie domček 😉 ......to sú rôzne veľké hviezdičky, oddelené od seba malými krúžkami a pekne na sebe naskladané........minulý rok bola v tescu akcia a celú sadu formičiek a ja rada také veci 😵 ..tak som si kúpila...ako sa máte?

leninka75
27. nov 2012

@jacka ...a čo ja tu???....no píšem si s tebou 😀 😀 😵 😵 ......Lolka nás zobudila o 6:22, tak už máme hlboký deň 🙂

denisenko
27. nov 2012

dobré ránko... 🙂 ..no my sme vstávali o 5.30... 😝 😝 😝 😝 ....Matýsek se posrál...... 😀 😀 😀 😀 ..a dnes bude dlhý den...idem do žiliny...na jazdu a tak mi to vyšlo, že tam strávim pol dna...tak sa hned aj lúčim..... 🙂 🙂

leninka75
27. nov 2012

@denisenko .......zasa poklady v plienke?!! 🙂 ...tak si uži jazdu!! 🙂 ...a kde bude drobec?

jacka
27. nov 2012

@denisenko ved to je len dobre ked má poklady.... 😵 😀 😉 .......................ešte sa nelúč aj ja chcem vedieť u koho ostane SImonko.... 🙂 ....u starkej??? 😉

@leninka75 neškaredím sa 🙂 🙂 😉 😉 😵 ..................................vidíš ani čítať neviem........ale v hlave som mala domček......a neviem ako ho z hlavy von 😉 .........................túto noc len dva krát.........muž len krúti hlavou že ako je možné že je zdravý ked v noci drhne.....vraj taký dr. je aj on 😝

jacka
27. nov 2012

aký bola včera dobrý......taký protivný sú dnes..... 😝 😝

leninka75
27. nov 2012

@jacka ..neboj ešte sa doučíš čítanie 😀 😀 😀 ...........ty chceš robiť domček?......aj zasa grckal?.....tvoj muž je druhý cinege z paneláku ..... 😀 😀 😀 😀.......ale zasa má pravdu, je to na porazenie, že zdravý a tak strašne drhne ☹

leninka75
27. nov 2012

@jacka ..ja som obe strčila do vane a nasypala som im tam guličky 🙂 🙂 🙂 ....a asi idem popri nich upratovať kúpelku 😝

jacka
27. nov 2012

@leninka75 no dik 😀 😀 😀 .....tak možno o rok.... 😀 😀 .................dačo by som chcela.....len neviem čo.....a hlavne nemám formu..... 😝 .........................................veru na šlak......celý den nič...a v noci to príde....

jacka
27. nov 2012

@leninka75 ved by sa pozabíjali..... 😝 😀 😉 .....................neviem čo skor od radosti či žehliť alebo ísť robiť cesto.........ked sa mi nechce nič... 😝

leninka75
27. nov 2012

@jacka ..tak a už sa dohrali 😝 ..tresli sa hlavami, takže už sú von a ja môžem na kúpelku zabudnúť 😝 😝 😝