Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
ojojoj akú zimu na noc hlásia......... 😕 😕 😕 😕
Tak zajtra na mňa myslite...idem na UZV.
ahojte!!!.....celkom sympatický mrázik 🙂
@denisenko..jaaaj korejská kuchyňa to je iné kafe 😵 😵..chutná a dokonca vieš o nej 2x, keď papáš a keď ide von 😀 😀 😀 ...môj muž tiež nie je prieberčivý, ale veľakrát už prišiel, že to čo im dali na tanier v slovenskej kuchyni je des 😠 😠 😝 😝
@jacka ..kvapalina vymenená? 🙂
@utka..myslíme,a sme zvedavé!!! 🙂 😉
....čo s vami?? 😨 😨 😨 .....to akože sa mám ísť fakt pustiť do kuchyne? 😝
Ahojte...
Na UZV dobre...mimi má 11,1mm. Podľa MS som 8+1tt, podľa UZV 7+2tt. Už mám aj tehu knižku a aj foto 😉
ahojte.....
@utka jééj, super.... 🙂 gratulujem.... 😉
@leninka75 už upratuješ???..aj ja pojdem...sa vyventilovať...dneska mám totál den BLBEC......radšej bez komentára.... 😖 😖 😖 😖 😖 ..pýtala som sa v lekárni na to koloidne striebro, u nás majú ale pollitrové balenie..... 😕 😕 😕 dá sa to kúpiť aj v menšom???
ahojte
@jacka detičky neboli na zabíjačke...nerobili sme ju priamo u svokry, svokra nechová svinky....kúpili sme prasiatko vo vedlajšej dedine, potom sme ho odviezli do dalšej vedlajšej dediny 😀 kde je masiar a ten to prasiatko spracoval, manžel si už išiel po rozporcovanú svinku....a u svokrušky sa potom robili jaterničky, klobáska, tlačenka
viki v škole dobre, ale je najaká precitlivená 😔 😔 😔 celý víkend preplakala...ešte aj v pondelok.....v škole jej kamoska povedala, že mozno bude mat strojček na zuby, tak si potom aj vikus začala namýšľať, že aj ona....a že sa boji....moja mama už bola z nej hotová ☹ ☹ lebo ešte nikdy taká nebola....všetko nejak vážne berie 😖 asi gény nepustia 😠 😠 ..tak som z toho taká rozhodená, lebo všetci jej vravíme, že nemá krivé a teraz pred mesiacom sme boli u zubára a všetko o.k...ešte aj včera, ked sme došli na tanečnú...zrazu sa oblieka a place, lebo si na to spomenula
Ahojte...
Potrebujem poradiť. Od včera ma bolí v ústach vľavo dole, akoby mi rástol zub múdrosti. Ale je to aj bolesť akoby sa mi tam robila afta. Ale najhoršie je, že ma to hrozne bolí aj od vonku dole pod sánkou. Mám tam takú hrču. Už ma z toho bolí aj ľavá strana hrdla. neviem, čo mám robiť, kam s tým ísť??? 😢

@denisenko 😀 😀 😀 😀 ......................dobre si to vystihla.....páčiš sa mi 🙂 🙂 🙂 🙂 ....................... 😀 😀 😀 😀