Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😃 😃 😃
..dievčatá trošken vám objasním ako nám pribudla katka 😉 .....našla ma tu a vraj sme boli v rovnakom čase v PB v pôrodnici, ale ja si ju nejako nepamätám |-| |-| |-| ...ale nevadí!!...som rada, že tu máme novú krv 😉 ......trošku sme kecali cez IP a ja som vás vychválila, že aké ste super kamošky x-) ...čo aj naozaj ste!!! x-) x-) ...tak som katke narobila chute, aby sa pridala 😉..........
@utka nemysli na to....ved aj siwi mala zlé výsledky a má zdarvé bábo........isto to bol omyl....... 🙂 mysli pozitívne lebo si to privoláš 😉 ...............ty chceš ísť na amnio?....😞
@leninka75 tu som moja.........boli sme vonku......potom som ich šupla do vane trošku zohriať.....večera a tak dookola..poznáš 🙂 ..............dnes katka ani nekukla.....asi sa jej nezdáme =-) 😉
ale ani deni tu dnes nekukuk =-) =-) =-) :-N :-N
@leninka75 tu som moja.........boli sme vonku......potom som ich šupla do vane trošku zohriať.....večera a tak dookola..poznáš 🙂 ..............dnes katka ani nekukla.....asi sa jej nezdáme =-) 😉
ale ani deni tu dnes nekukuk =-) =-) =-) :-N :-N
Začni písať odpoveď...

Odošli
Dobrú noc.