Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
Objednala som sa ešte do Gyn Fiv-u k nejakému odborníkovi, čo robí amniocentézu na konzultáciu pred amnio a UZV. Idem tam síce až v utorok poobede, ale ešte mi môže aj potvrdiť, že amnio netreba. Alebo si zaplatím a pôjem na ňu k nemu...uvidíme.
..neuveríte, ale aspoň chvíľočku mám božský kľud 😵 .....baby sa rozhodli, že idú otravovať babku 😀 ...a ja idem rýchlo umyť spálňu 😝
tá denisenkova fotka mi niečo zlé pripomína....brrr ☹ ☹ 😔 😔
@denisenko tak sa rýchlo vyliečte nech ste už domka......potom daj vedieť čo a ako?...ako doma a tak....
@letty86 dakujem ....... 😵 😵 😵 budem potrebovať každu dobrú radu.....a tá taška nie je ťažká?....
@leninka75 to asi všetky využívame prázdny dom na riadenie.....smiutné ☹
@utka tak držím palčeky aby ste už boli konečne fit..... 🙂 🙂
@utka ....pri Maťkovi som mala zlé výsledky......ked som sa to dozvedala tak som nedokázala ani bruško pohladkať.....ale ......na druhý den som vo vnutri cítila že drobec je určite zdravý.........a vobec som na to nemyslela.......aj ked som šla na dlašie vyšetrenie tak som šla s kludom 😵 😵 😵 😵
ahojte!! ...strašná poľadovica je u nás 😝 .....jeden autobus už aj skončil v priekope ☹
@jacka..ty si čo včera robila, keď si už potom nekukla?..... 😉...zošity by deti mali dostávať v škole...ak ti môžem poradiť zbytočne toho veľa nenakupuj...uvidíš ako bude Maťko chodiť zo školy, že ten má také pero, ten taký peračník, pero so zmyzíkom a pero s gumou atď 😝 😝.....postupne dokúpiš 😉
@utka .....musíš to zvládnuť!!!!..nepoddávať sa tomu!!......
@katka1819 .....to budeme riadna partička na chudnutie!!! 😀 😀 😀........nedá sa ti tu viac nakuknúť?... 😉
@leninka75 skor sa mi jedná o zošity .....lebo som kecala z jednou mamičkou....tá vravela že ten balík čo dáva škola nevyužili všetky..........tak preto..................tak to sa fakt teším toto nechcem ....tamto nechcem....on má také ...ja chcem tiež........ 😠 😠 😠 ......ved ešte je zatial čas.......ale náhodou mi zmiznete.....kto mi poradí 😉
robím palacinky.....takže ak budem robiť krik tak viete prečo 😀 😀 😀
@jacka ...to ako vie, že nevyužili všetky?.....im dali celý balík na začiatku roka domov? ......ja ti môžem povedať ako je to riešené u nás.....pri zápise sme zaplatili 20 eur..v tom sú všetky zošity a knihy čo potrebujú..ja som domov kúpila 3 malé zošity na cvičenie písania.......také obyčajné so širšími riadkami......čo sme potom ešte kupovali, tak to boli potreby na výtvarnú (vodovky, temperky, štetce, mastné pastelky, vysúvacie pastelky, pohárik navodu,paletu, lepidlo, nožnice, zásterku, obrus) a potom sme ešte kupovali úbor na telocvik, botasky na von a cvičky do telocvične......
@jacka ..aj vám to tak rachotí keď sa sunie dolu?? 😝 😀 ...vieš čo otrasná zima 😝......nemám rada takéto niečo medzi...keď má byť zima tak nech je a nie toto 😝 😝.....zajtra máme ísť zasa s lilkou lyžovať asi tam musím cinknúť, že ako to tam vyzerá..nie že je tam ľad decko sa mi doláme 😝

@letty86 ...tvoju terajšiu váhu by som brala 🙂 ......ja potrebujem dať 20 kg dolu..ide to strašne pomaly ☹.....potrebovala by som niekam zatvoriť a aby mi niekto podával cez okienko jedlo, žiadne sladkosti a vypustili by ma štíhlu 😀 😀 😀 😀
...tiež tu robia zbytočný cirkus okolo fotiek 😝 😝 😝 😝