Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
ahojte.... 😉
@leninka75 ..kukám na tie fotky....ved ty si stále rovnaká....nestarneš??? 😕 😉 ....fuj, u nás lialo od rána...a neviem, či ešte leje...sa mi nič nechce.... 😝 😝 😝 😝
@jacka dobre som popchopila, že ho vyhodil zo školky???? 😕 ...... my máme rezne od nedele....sú v páci v chladničke...najskor boli v trojobale, dneska sa mi nechce , tak asi len na prírodno a ešte ostanú aj na zajtra....možno v cestíčku?????...ešte šťastie že mi mäso možeme každý den...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tatík má obed v robote, takže nám nejako ostalo...... 😕 😕 😕 😕
@jacka ...vínko bolo dobré...sa mi lepšie spalo..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...ej veru..láska...aj ked moja polovička sa sťažuje, že už to nie je to, čo to bývalo.....čím to asi je??? ......žeby tým, že sa nám pravidelne sťahujú deti do postele????? 😀 😀 😀 😀 😀
...sakra....dala som Simča na chvíllku do bežky, aby som mohla trošku pokoníkovať...a on je už vycapený na Niskovej posteli....
a už aj idem ...Peťko : mamáááá a to dokedy budeš akože pri tom počítači ? Krpčajs 😀 papa
@denisenko 😵 😵 😵 som to bola kuk................ja by som ho tak vystískala.....moje zlatinko 😵 😵 😵 😵 😵 ................ 🙂
😀 😀 aj my máme antikoncepciu v posteli 😀 😀 😀 ................ 😉 ......ale ved nám tam nepojdu večne 🙂 ...............ved vy vyzeráte taký spokojnučký 😵 😵 😵 😵 .....lásky z vás len tak žiari 😵 😵 .......................mna by s vínkom neopil 😀 😀 😀 😀 bolieva ma z neho hlava........ 😝 😀 😀 .........
@jacka ... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ... že aspon v niečom..... 😀 😀 😀 😀 teplota...ráno zas mal zvýšenú...ja už neviem.... 😠 😠 😠 😠 ...Denisko šiel do školičky, som mu sľúbila, že poobede pojdeme spolu do obchodu, niečo by si želal za vysvedčenie....tak som zvedavá.... 😀 ...dúfam, že nebude pršať..... 😠 ..včera som ho budila ráno do školy a prvé čo z neho vyletelo: ....daj mi pokoj...ja spím...... 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte...
Takže som dopadla tak, že sa to zase o týždeň odkladá...bábo musí dorásť, vraj pre jeho bezpečnosť.
Ale vybavila som si ešte raz odber na triple testy. tak som tam aj bola a zajtra okolo obeda si budem volať za výsledky.
Bolí ma hlava ako koňa. Idem si zdriemnuť, kým pôjdem po Vikiho.
@denisenko ...si zlatá, že stále som rovnaká 🙂 ...však riadna bosorka som tie nestarnú 😀 😀 😀 😀 ......Denisko zasa šplechol 😀 😀 ........čo si vybral v obchode? 😉 ...Simko je teda riadny šikovníček 😵 ......
@katka1819 ,......ty si drobca nedala do škôlky?
@jacka ..pekne odpísal tatina!!! 😀 😀 😀
@utka ....zasa sa to posunulo? ..škoda, už si to mohla mať za sebou......

@jacka .....si zlatá ďakujem!! 😵 ........všetko OK..bude to tým počasím, ja som chorá z toho čo je už dlho vonku ☹ ☹ ☹ .......idem sa trošku pohrať 😵 ...neskôr ešte prídem 😉