icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
22. feb 2013

máme tu asi 20cm nového snehu.....chceš 😵 🙂

denisenko
22. feb 2013

@jacka 😢 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...ružovofialová????...nooooo..... 😀 😀 😀 😀

denisenko
22. feb 2013

@jacka ...nehaj si...nám ešte sneží....ráno ti poviem, že či chcem..... 😀 😀 😀 😀

jacka
22. feb 2013

@denisenko možno tá farba bude jeho ...."zelená"........... 😀 😀 😀 ................................no čo však premaluješ...ni 😀 😀 😀 ......

jacka
22. feb 2013

@denisenko...ako ťa poznám nebudeš chcieť 🙂 😀 😀 ..................

denisenko
22. feb 2013

@jacka ....a dobre ma poznáš...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
22. feb 2013

@denisenko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ....................však už pekných pár rokov 😀 😀 😀 ............... 😀 😀 😀 😀 ale ak budete mať niečo na viac.....tak je odomna 😀 😀 😀

denisenko
22. feb 2013

@jacka .... 😀 😀 😀 hej???......tak ja potom s tebou nebudem kamarátiť, aby si vedela........ 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
22. feb 2013

@denisenko 😀 😀 😀 vieš čo radšej sa somnou nerozprávaj ...........jednu minutu........................ 😀 😀 ...................alebo ....hod mi lopatkou nazad sniežik 😀 😀

denisenko
22. feb 2013

@jacka ....chytáj....hádžem ti ho spiatky..... 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
22. feb 2013

@denisenko počkáj až ráno.................. 😀 😀

jacka
22. feb 2013

@denisenko čo idete zajtra robiť? 🙂

jacka
22. feb 2013

@denisenko som kuk Maťkovi šk. tašky...............mám v tom chaos 😀 😀 😀 😀

denisenko
22. feb 2013

@jacka .....tak ja počkám...potom ti rovno pošlem kamion...nie lopatku snehu...... 😀 😀 😀 😀 ...zajtra....to čo každý iný den....zas nič..... 😀 😀 😀 😀

denisenko
22. feb 2013

@jacka aj si si nejakú vyhliadla?

jacka
22. feb 2013

@denisenko ok.....beriem..... 😀 😀 😀 .....

jacka
22. feb 2013

@denisenko vieš čo kuk som topgal...................tri priehrady.....dve..........s perančíkom bez........a ja neviem čo všetko....som to zavrela... 😝

denisenko
22. feb 2013

@jacka ...si dobre urobila.... 🙂 ...Denisko si vyberal podľa farby a bolo....len ja som chcela, aby bola dobrá, tak som mu dala na výber len od Topgalu...dala som si poradiť od sestry...a ked si nakoniec vybral, tak sme odskúšali, ako mu sedí, zaplatili a bolo....a viac radšej neriešim.... 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
22. feb 2013

@denisenko asi to aj aj tak urobím......čo ti sestra poradila?........................to predávaju aj v normálnych obchodoch topgal ........nie len cez net?

jacka
22. feb 2013

@denisenko kedy ste ju kupovali?ešte mám čas,že 😉

denisenko
22. feb 2013

@jacka ja som kupovala v normálnom kamennom...jasné, v každom dobrom obchode s taškami ich majú....mne sa dokonca podarilo aj lacnejšie,úplnou náhodou, lebo to bol model z roka predtým, alebo čo.... 🙂 a nevšimla som si, žeby mu to vadilo....príde domov zo školy, šmarí ju o zem a hotovo...... 😀 😀 😀

denisenko
22. feb 2013

@jacka ...ale neboj....ešte máš čas...ked náhodou pojdeš niekedy okolo obchodu, kukni....také "náhody" väčšinou stoja za to..... 😉

jacka
22. feb 2013

@denisenko 😀 😀 akurát som to aj ja mužovi vravela...............príde trepne u o zem...a končí má máno 😀 😀 😀 ...................fajn ste natrafili...... 😵 😵 .....

jacka
22. feb 2013

@denisenko náhodu ja okolo obchodu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...................to mi nejak nesedí 😀 😀 😀 .............. 😀 😀 .......................tak hádam takú na takú náhodu natrafím 🙂 🙂

denisenko
22. feb 2013

@jacka ....vidíš....ani my sme neboli lepší.... 😀 😀 😀 ..idem...pomaličky...Petrík príde až okolo polnoci...tak si urobím svoj peliešok na gauči a ...dobrúúúúú nocku.... 😉

jacka
22. feb 2013

@denisenko ja ti neviem či mám čas.........................ja aj na vlak chodím o 10 min skor 😀 😀 😀 a včera bolo neskoro 😀 😀

denisenko
22. feb 2013

@jacka ..možem ja za to že náhoda je "sviňa"???? 😀 😀 😀

jacka
22. feb 2013

@denisenko ak sa dobre vyspinkaj........vyhrej gaučík............... 🙂 ..................dobrú noc 🙂 🙂

jacka
22. feb 2013

@denisenko jasné že možeš 😀 😀 😀 😀 😀 ...........

denisenko
22. feb 2013

@jacka zhasínam....dobrúúú... 😵