Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
ha ja akože nočná razia 😀 som prišla akurát z koncertíku a som ešte plná energie 😵 tak, že kuk sem...
@leninka75 ani si nevieš predstaviť ako dobre mi bolo na chvíľku vypadnúť z domu a odreagovať sa 😉 no koncertík bol v Apollo music club....a bolo supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer 😀 😀 😀 neskôr dám aj fotos kukos 🙂 🙂 🙂 🙂
dobré rááánko 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ..........krásny víkendik prajem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 .......dovi,dopo 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte......
ja my prajeme krááááááááásny 😎 😎 😎 slnečný víkedník 😎 😎 😎 .................tak krásne je vonku...............moje lásočky rozkopávaju sneh....... 😀 😀 ...........keby ste ich videli .........mokrý a zablatený.... 😵 😵 😵 ................ale hlavne spokojný 😀 😀
Ahojte...
My sme si dnes všetci traja pospali do pol desiatej... Chlapi šli na Králiky, tak som zvedavá, čo povedia...
Tak pekný víkendík...
ahojte... 😉 ..ja som dneska za oneskorenca.... 😀 😀 😀 😀 ...sme boli všetci v žiline...ja som jazdila, super mi to dneska šlo, konečne je moje staré rozhegané auto zase säť....a tatinko s detičkami boli v Auparku v detskom kútiku.....potom všetci spolu na nákupy a šup domkov..... 😉 ....Petrík ide šiel do práce až o pol druhej, takže mi to fajn bodlo..... 😉
@jacka ...ešte máte veľa snehu???...my stále dosť....u našich už bola hotová jar a tu...jak z afriky do antarktídy...asi tak som sa cítila..... 😔 😔 😔 😔 ...a ešte som chcela...na tie vaše učky sa ja už nevyjadrujem...aj by som sa chcela...ale nemááááám slov..... 😝 😝 😝 😝
@aninka29 ako ??...podľa tých smajlíkov usudzujem že už sa máte lepšie.... 😵
@katka1819 hehe...že polnočná prepadovka..... 😀 😀 😀 😀 my sme vstávali až 2.15.....tak sme sa minuli...... 😀 😀 😀 kedy budú fotos?????
@utka ja ti závidím to spanie...fakt...v dobrom...len si to uži, kým sa ešte dá.... 😉
ááá @leninka75 ani kuk dnes? a @letty86 ??? ty vždy kukneš len jedným očkom???? 😕
Takže Viki sa vrátil hladný a unavený...ale vraj super. Bol hodinu v lyž. škole a zajtra zase...ale zajtra asi pôjdem aj ja s nimi trochu pochytať bronz.
@jacka myslíš, že sa na nom potom vyvršia??.....tak hádam až také kravy to nebudú...... 😕 😕 😕 ....my sme boli dneska vonku s bicyklom....ale starým, Denisko sa bál vytiahnuť ten, čo mu doniesol Ježiško..... 😀 😀 😀 ...jedno je isté...spadol aj na tom malom.... 😀 😀 😀 😀 ...musí machrovať,,,sa mu šmyklo na kamienkoch a šup..celá dlan krvavá..... 😝 😝 😝 😝
@utka bronz?...nezabudni na dobrý krém...aby si sa na konci zimy ešte nešúpala..... 😅
@denisenko mamina robila v jasličkách........tak vravela že bude.... ☹ ...ale na to prídem že nebude chcieť chodiť.......potom bude peklo.....len len prikúrim 😀 😀 😀 .....................
@utka no vidíš......dobrý nápad...........vraj na Královej už nejde vlek.... 😝 ......tak ak bude pkene tak hádam pojdem zajtra na boby... 😉
ahojte
u nás už sneh odkráčal kamsi...dnes slniečko svietilo, ale také zubáté...matulo vytiahol motorku, ale taký nemotorný bol 😀 tak neviem...žeby čižmičkami 😅
@denisenko včera som si vás iba prečítala a "olajkovala".....bola som taká rozrušená po tom pohrebe.....stalo sa to, čo som očakávala, ale aj tak mi to nepridalo na nálade....ale odplakané už mám ...a ideme dalej...zivotom....

@denisenko noo len či sa aj ukážeš.... 😀 😀