icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

utka
12. mar 2013

Dobré ránko!
Dnes som vstávala o 6:30. Manžel šiel k lekárke, tak som musela Vikiho vypraviť a zaniesť do školy ja. Cestou som urobila nákup a mám veget...ešte síce musím povysávať a pozmývať podlahy a možno aj niečo navariť 😉.
Ráno sa Viki nevedel prebrať a zapotil: "Viktor versus driemoty. Zdá sa, že driemoty vyhrávajú" Zlato moje...

leninka75
12. mar 2013

@denisenko ..presne som aj ja myslela, že už pomaly vyvešiam vajíčka 🙂 .....asi sa do toho pustím cez víkend, keď má byť najväčšia kosa 😀 😀 😀 😀 ..urobíš niskovi ten rezeň? 😀

leninka75
12. mar 2013

@utka ..čo ti manžel ochorel?..........

utka
12. mar 2013

@leninka75 ale nie, len ho bolí hrudník, asi z chrbtice, tak šiel na RTG.

denisenko
12. mar 2013

@utka ..keby som vedela....pošlem aj tú moju skoliozu na RTG.... 😅 ...tieto výkyvy počasia mi vobec nerobia dobre.... 😝 😝 😝
@leninka75 rezen?...čo si...nemám rozmrazené mäso....tak mu len obalím sekanú, to tiež može jesť každý den...aj ked...nikto nevie, čo v tom je.... 😝 😝 😝 😝 😝 ...cez víkend má byť tak teplúúúúčko?.....hmmm...takže ešte nemám dať prať zimné bundy, že???? 😕

obšívanie...druhé kolo.....Deniskove rifle...všetky majú na lavom kolene predraté....totál nechápem, čo s nimi robí....ale včera roztrhal aj tepláky na futbale.... to už asi fakt pre neho len ten skafander..... 😝 😝 😝 😝

denisenko
12. mar 2013

@jacka videla som ťa..... 😉

jacka
12. mar 2013

@denisenko príd aj ku mne obšívať....včera sa Maťko zachytil na šušťákoch na bicykli........od kolena dolééé............to aby som sa nenudila 😝

jacka
12. mar 2013

@denisenko už ma nevidíš?............ 😀 😀 muž volal......som objendala novú múku a bude len poobede.....vraj nevedeli zohnať......že čo má ešte kúpiť......hlavne že zoznam v ruke... 😠

jacka
12. mar 2013

http://www.toprecepty.cz/recept/19183-jablkove-...
našla som toto....myslíte žeby to mohlo byť aj jedlé???...jablká s pudingom?? 😅 😅 😅

katka1819
12. mar 2013

@jacka moja mamina robí tiež jabĺčkový koláčik s vanilkovým pudingom je vynikajúci mňaaaam 😝 😀

jacka
12. mar 2013

@denisenko aj ja som ťa videla..... 😵 😵 už máš pošité 🙂

denisenko
12. mar 2013

@jacka ...vyzerá to dobre...urob..potom daj vedieť...ako chutilo... 😉 ...pozašívané...pošli tvoje....kým som vo "švungu"....a to tu bola ešte aj svokra na kávu..... 😅 😅 😅 😅 😅

jacka
12. mar 2013

@katka1819 ....fakt je dobrý?......potom ho musím vyskušať 🙂 🙂 ...dikes 😵

jacka
12. mar 2013

@denisenko chytáááááááááááááááj..........................................................mááááš..........
no aká si tu šikula....aj svokru si stihla 😵 😵

jacka
12. mar 2013

@denisenko vyskúšam na víkend.... 🙂 musím ho uložiť lebo ho už nenájdem 😀 😀

denisenko
12. mar 2013

@jacka ....ha ha...tiež tak ukladáš, že potom nevieš kam???....moja špecialita..... 😀 😀 😀 idem...Simčo mrnká a ešte nemám navarené...takže budeme musieť variť spolu..... 😀 😀 😀 😀 😀

denisenko
12. mar 2013

..a teraz mi došlo...dve kávičky za sebou ....super....len som zabudla raňajky..... 😕 😕 😕 😕 😕

jacka
12. mar 2013

@denisenko takže vieš o čom hovorím 😀 😀 😀 ..............neviem čoby museli vymyslieť aby som to našla hned 😀 😀 .......................čože ideš variť???............................budeš mat riadneho pomocníka 🙂 ..........................................fajn ranajky......čo bude na obed.......káva 😉 😉

jacka
12. mar 2013

@leninka75 rýýchlo........vidím ťa 😵 😵

jacka
12. mar 2013

@leninka75 rýchlo si zmizla... 🙂

denisenko
12. mar 2013

@jacka ..varíme...paradajkovú polievočku...len sa mi zdá, že Simonko ju neľúúúbi.... 😠 😠 😠 😠

jacka
12. mar 2013

@denisenko ani moj Peťulo ju nemusí.....................akú si rozdielny súrodenci že?....jeden to iný hento....a mama zblázni sa aby sa najedli 😝 😝

denisenko
12. mar 2013

@jacka no vidíš...presne toto som mala na mysli.... 😝 😝 😝 😝 ..a že: žena var..... 😝 😝 😝 😝

jacka
12. mar 2013

@denisenko poznáme.......dobré na nervy 😝 😝 😝 ...................

denisenko
12. mar 2013

@jacka ty čo varíš?...sa pochváľ.... 😅

denisenko
12. mar 2013

...žienky moje, toto vám musím napísať...dr.ne máááá....vonku spoza mrakov krásne vykukuje slniečko...a poletuje sneh.....to už tá zima ako vážne nikdy neskončí?????????????????????

pingu1
12. mar 2013

tak a mame to za sebou

leninka75
12. mar 2013

....kuuuuk 😉

jacka
12. mar 2013

@denisenko neboj ešte tento týžden vydržíme..............potom som objednala jar............... 😎 😎 😎 a peknú

@leninka75 ale moja..........čože vyváraš že si sme prišla len kuk....

utka
12. mar 2013

@pingu1 čo?
Ja idem robiť rizoto so zeleninkou a srdiečkami...