icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

utka
15. mar 2013

Ahojte...
Ja som nemohla v noci spať kv§li vetrisku...nezávidím susedovcom na 12.poschodí...O chvíľu tam idem na kávičku.
Dnes ideme k našim, tak som zvedavá na tú cestu 😝

denisenko
15. mar 2013

@leninka75 ...chlapi a logika....to nejde dokopy..... 😝 😝 😀 😀 😀 😀

denisenko
15. mar 2013

@jacka ...nechci vedieť ako to počuť u nás...v podkroví....že @leninka75 😖 😖 😖 😖 😖

leninka75
15. mar 2013

@utka ....tak nech ti kafčo chutí 🙂..piješ normálnu, či caro?..ozaj a dokedy plánuješ takto cestovať ? ..rozmýšľala si nad tým? 😕

leninka75
15. mar 2013

@denisenko ..veru, veru 😖 ...veľakrát mám pocit, že to vetrisko už už vtrhne do miestnosti 😝 .....ale musím povedať, že moje baby si na to nejako zvykli 😀 ......skôr mne to nerobí dobre 😔

aninka29
15. mar 2013

@denisenko joj veru hrozne to vyzerá........ani cestu nevidieť smer mesto........ 😝 však nevadí 🙂
@leninka75 nemaródi 😵 ..od utorka chodí do školy..........a volala mi učitelka,že je úplne prekvapená zo Simonky,že tak dlho nebola v škole.a nič nemusela dobiehať.......a že to všetko zvládla super,aj ked toho bolo vela 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tak som pyšná,najpyšnejšia 😵 ........

leninka75
15. mar 2013

@aninka29 .....ty pyšnica pyšná 😀 ........koľko lietaš nad zemou? 😉 ....ale je to fajn počuť takú pochvalu 😵 😵 😵 😵 ..koľko vlastne bola Simka doma?

aninka29
15. mar 2013

@leninka75 tri týždne

leninka75
15. mar 2013

@aninka29 ..to fakt??!!!! 😨 😨 😨 😨 ..fuha, dosť.......tak potom je šikulka 😵 😵 😵

leninka75
15. mar 2013

...šúľance hotové, ideme si čítať 🙂 🙂 🙂

leninka75
15. mar 2013

..toto je časť Lilkinej práce na dnes do družiny..... 🙂

denisenko
15. mar 2013

@leninka75 ...šikulka...a krásne píše.... 😉

jacka
15. mar 2013

@leninka75 krááásne píše............. 😵 ....................zlatino.......ja som robila tiež šúlance ale predvčerom ......Peťko nechcel...... 😝
@denisenko daj aj ty .....ako Denisko píše......čo ma asi tak čaká 😵 😵

jacka
15. mar 2013

@aninka29 to bola pekne dlho doma.......ste to super zvládli 😵 😵

denisenko
15. mar 2013

@jacka ...radšej nie... 😀 😀 😀 ale tak....nie je to krááásne, ale dobre a čitateľné...to stačí.... 😅 bože moj, Pištík piští celý den....susedia si už asi myslia, že ho tu krájam za živa...tak ale celý den ho na rukách mať nemožem..... 😔 😔 😔 😔 😔 😔

aninka29
15. mar 2013

@leninka75 krásne píše Lilka 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 nádherné písmo 😵 😵 😵 😵 😵fakt,klobúk dole ...................Simonka škrabe ako kocúrík.......... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...ale tak ako deni píše..hlavne,že sa to dá prečítať 😀

jacka
15. mar 2013

@denisenko ale radšej daj........len ja si to kuknem 😉 😉

nám tu už tri krát vypli zas elektrinu.......už len čakám kedy nastálo 😠 😠
@aninka29 ved daj aj ty........či máš pravdu 😀 😀 😉 😉

aninka29
15. mar 2013

@jacka mám určite.......... 😀 😀 😀 😀 😀 ..ona je po mamke...lavačečka 😀 😀 ...krasopis nebude nikdy..........aaale najdôležitejšie....že píše bez chýb 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ....................na to som háklivá 😀

denisenko
15. mar 2013

..mamky a viete čo je naj???.....že fučí, des...a ja idem jazdiť...proste vždy mám na počasie "šťastie"...... 😝 😝 😝 ...dúfam, že nezaparkujem niekde, kde nechcem..... 😀 😀 😀 😀 😀

leninka75
15. mar 2013

....no vidíte moje pekné a učka jej furt nejaké písmenká podčiarkuje, že škaredé ☹ ☹ ☹ ..ale zasa keď si dá Lilka záležať tak je to ozajstný krasopis 😉

leninka75
15. mar 2013

@jacka ..ja som išla robiť makové, ale zistila som, že mak je horký 😝 ..tak som opražila strúhanku s cukrom 😀

leninka75
15. mar 2013

@denisenko ..tak už aspoň viem, že ideš jazdiť 🙂..som sa minule pýtala a ty ništ 😒.......a čo tie dvere, zamykáte sa?

denisenko
15. mar 2013

@leninka75 aj som ti chcela odpovedať...a nejako mi to niekam vypadlo... 😠 😠 😠 😒 ...dvere...nie, nezamykáme...ale Petrík vraj namontuje nejaký alarm, či čo...ked nebudú zavreté, tak bude pípať...alebo čosi podobné....

denisenko
15. mar 2013

@leninka75 ...podčiarkuje???..tak Niskovi by popísala celý zošit.... 😠 😠 😠 😠 ...krásne to má napísané.... 😉 😉 😉 jej odkáž, že sme ju pochválili..... 😉 😉 😉 😉

leninka75
15. mar 2013

@denisenko ...zaujímalo ma to..my tiež nezamykáme, ale máme známych čo tiež takto bývajú a tí sa zamykajú......odkážem 😀 😀 😀 ..som zvedavá čo povie 😀 😀 😀 ...kedy ideš jazdiť?.....Simko bude pri babke?.

utka
15. mar 2013

@leninka75 ja pijem kávu bez kofeinu, už roky rokúce. No nerozmýšľala som nad tým, že do kedy budem cestovať? Prečo? Pri Viktorkovi sme tiež často chodili...

denisenko
15. mar 2013

@leninka75 ...fúúú...idem pomaly...nechce sa mi...mám šál...rukavice, čiapku...no...hotový snehuláááák...... 😀 😀 😀

utka
15. mar 2013

@denisenko ja pôjdem tak o pol druhej...

aninka29
15. mar 2013

@leninka75 naša Simke neškrtá......sa zmierila s tým,že lepšie to nebude 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

letty86
15. mar 2013

ahojte 😉
vikuska ma atb 😖 , matko nie, ale mám ich vybrať, ak by sa pohoršilo cez víkend, tak mám dať aj jemu
vikuska tiez pekne píše...musím ju pochváliť 😵 😵 😀