Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😃 😃 😃

•
3. apr 2013...tak idem aj ja do hajan...tretie dieťa došlo domkov..... 😃 😃 😃 dobrú nocku... x-)
3
ránečko!!...... 🙂
@utka.......ako zub?..nebolel v noci?.....nejdeš na sladkú vodu, či????? =-) =-) =-) =-)
@utka.......ako zub?..nebolel v noci?.....nejdeš na sladkú vodu, či????? =-) =-) =-) =-)
..tak hlásenie o včerajšku......Lilka mal "mokré" očká už na recepcii plavárne...naplno spustila prezlečená do palviek v šatni 😞 ......ale išla 🙂 ......okamžite si zasa privlastnila jednu inštruktorku..proste ju lapla za ruku a už nepustila 😃 😃 ..ostatné deti mali smolu, kto je šikovný ten má 😃 😃 😃 😃 ...inštruktorka čosi do nej nahustila, tak sa upokojila a o cca 10 min mi už vyškerená kývala z bazéna......s ponáraním sa už celkom kamoší 🙂 ......a včera skúšali skákať, tak to sa sama bála,a le keď jej inštruktor podal ruku, skočila 😉 .....však čoby nie keď je to fešákovi do náručia 😃 😃 😃 😃 😃 😃 ........
@jacka ..pred chvíľkou som bola za blondýnečku :-N :-N :-N :-N .....od tej včerajšej poruchy sme mali žltý obraz bez zvuku, tak som volala na poruchy a ujo, že aby som pozatláčala skarty......... 😃 😃 😃 ...a čo myslíš opravilo sa to?? 😃 😃 ........ešteže ma nevidel, som sa hanbila jak pes |-| |-| :-N :-N :-N
Začni písať odpoveď...

Odošli