Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😃 😃 😃

•
10. apr 2013@leninka75 kto?.... 😃 😃 😃 😃
1
....dievčatá včera na plavárni keby že tam nie som a niekto mi to rozpráva neuverím :-N :-N :-N ......tak hneď na začiatku Lilka neplakala x-) x-) x-) .....má tam už dve kamošky, tak ich hneď zorganizovala, každú si dala z jednej strany a ona bola šéfka 😃 .....a potom som nachápala :-N :-N ..trenér rozhodol, že ich bude hádzať do vody....ja som už štartovala, že tam budem musieť ísť lebo Lilka spustí hysterický rev...ale šok Lilina sa v pohode dala hodiť, vyplávala vyškerená a na druhýkrát sa dokonca predbehla 😃 😃 😃 😃.....a na koniec im za odmenu prisunuli ku bazénu šmýkalku...to som tiež čakala, že Lilina nepôjde a zasa prekvapila x-) x-) x-) x-)
@katka1819 pršííí???...u nás svieti slniečko už od rána.... =-) =-) =-) 😎 😎 😎 ...ved to, že to bude ešte horšie.... ]-( ]-( ]-( a najhoršie je, že ich to vobec netrápi, jediný kto má vyčitky som ja.....kde robím chybu???? =-) =-) =-)
@leninka75 tak super, že sa Lilka osmelila.... 😉 😉 😉 Denisko včera skákal do tej najhlbšej vody...ale mal jeden rukávnik.... 😃 😃 😃 😃
@leninka75 tak super, že sa Lilka osmelila.... 😉 😉 😉 Denisko včera skákal do tej najhlbšej vody...ale mal jeden rukávnik.... 😃 😃 😃 😃
@leninka75 rastie rastie,...............konečne prišla na to čo je dobré..............................neviem čo bolo ale vkuse plakal.........vzlykal.......potom sa celu noc držal za rúčku.............ale túto dobre spinkal.......tera zmi tu pomáha písať 😉
@denisenko poteším ťa.....ja som už prišla o rozum :-p
@denisenko poteším ťa.....ja som už prišla o rozum :-p
@leninka75 ...áno...neplavci majú rukávniky...alebo okolo pása.....také penové tehličky, alebo ako by som to nazvala..... 😉 ....mna už dneska porazí....ja fakt neviem prečo, ale ako nálhle je doma Petrík, Simon nechce spať...vrzúka tam už hodinu a nespí.....pritom je taký unavený, že ani nožičky nevládze ťahať za sebou...... |-| |-| |-| |-| |-|
Začni písať odpoveď...

Odošli