icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

denisenko
2. máj 2013

pekné ránko.... 😉
@jacka romantika.... 😵 😵 😵 ...no comment..... 😀 😀 😀 ...sme obaja odpadli..... 😀 😀 😀 ...jablčková štrúdľa .....na ranajky....ani mi neostalo ochutnať......všetko zjedli, 3 chlapi doma..... 😀 😀 😀 😀

denisenko
2. máj 2013

..tak ja som navarila, vyvesila prádlo, upratala....a idem čakať na slniečko, a hor sa na záhradku...zas..... 😀 ...Petrík mi ide robiť foliovnik, tak budeme zase mať čo sadiť..... 😀 😀 😀 😀

katka1819
2. máj 2013

ahoooooj 😀

utka
2. máj 2013

U nás leje... a volala mi učiteľka, že Vikiho bolí žalúdok. Tak som bola po neho. Pred chvíľou som dovarila paprikášové zemiaky, doupratovala skriňu. Idem vyvesiť prádlo. Po obede si asi zdriemnem, ak mi to Viki dovolí, lebo som hore od 4:35.

utka
2. máj 2013

Ináč 29.4. sa narodilo prvé júlovčiatko. V 28.tt a malo 1260g ☹

utka
2. máj 2013

Baby, ktorá rada žehlíte? Potrebujem požehliť plienky 😝

denisenko
2. máj 2013

@utka aj u nás mrholí....boli sme aj na záhrade, ale s deckami sa tam nedá, ked poprćha....a práve sme riešili s Niskom domácu úlohu...normálne som musela vygoogliť, že čo je otvorená a uzavretá krivá čiara.... 😝 😝 😝 sa budeme učiť celý život... 😠 😠 😠 😠

utka
2. máj 2013

@denisenko nám vychádza slniečko...však konečne, po tej búrke!

utka
2. máj 2013

Vikiho včera doštípali komáre a má také velikánske hrče ☹.

jacka
2. máj 2013

tak u nás žiadne burky a dažde......super teplo až dusno.....behali v kraťasoch....som rada že bolo tak ako bolo..... 🙂
@denisenko normálne mám strach ho dať do školy......jááj ☹ ☹

nuž a prišla som do školky...........tam mi učka vraví že Maťko by chcel do školy prírody..........ale vraj pani kuchárky nevedia variť tak nemože.............ha ha ha...zasmiali sa zbrojnoši...........a o tom silno pochybujem žeby šiel na 4 dni bezomna 🙂 ..........................................len ten prístup sa mi nepáči..........alebo som divná už ja....alebo tá školka nie je normálna 😝 😝

jacka
2. máj 2013

@leninka75 a s tebou je čo???? 😕 😕 😕

utka
2. máj 2013

@jacka a myslíš, že by bez teba Maťko nevydržal? Aj ja mám zo školy v prírode blbý pocit...ale bude to OK

katka1819
2. máj 2013

ahooooooooooj neskorá večerná razia 😀 u nás od rána stále prší a búrka za búrkou ale iné šupy tie blesky ,som bola v Lidli sa vyvetrať 😉 a taký šupák sa spustil až mi ritku stískalo 😝

katka1819
2. máj 2013

nemá probléma 😀 😀 😀 môj malý motorkár 😉

jacka
3. máj 2013

ahojte..........

krásnu burku sme mali..... 😵 😵 😵
@utka neviem či by vydržal........ešte nebol bezomna nikde.........

katka1819
3. máj 2013

Ahoooooooooooj 😀 tak dnes slniečkovýýýýýýýýýýýýýýýý 😎 😎 😎

jacka
3. máj 2013

@katka1819 moc sa neteš 😀 😀 ........aby ťa neprekvapila burka 😉 😉

denisenko
3. máj 2013

Dobre ranko 😉 u nas po tých burkach nejde net ☹ tak len takto datlujem z mobilu 🙂

utka
3. máj 2013

Ahojteeee...
U nás nesvieti ☹. Ja budem cez víkend sama doma...už sa teším a zároveň aj neteším...
@jacka Viki bol tiež len u starkovcov bez nás. Takto ešte nie. Ale však snáď to vydržíme-všetci 😉.

katka1819
3. máj 2013

prd slniečkový 😖 prší...čiape... búrka ... 😅 😉 som inak zmokla keď sme išli zo školky... frajerka som si dáždniček nechala doma 😝

leninka75
3. máj 2013

ahojte!!!.....

jacka
3. máj 2013

@leninka75 čaf 😵 😵

jacka
3. máj 2013

😕 😕 😕 😕 😕

leninka75
3. máj 2013

@jacka .nestíham 😝 😝 😝

utka
3. máj 2013

@katka1819 narastieš 😉
Ja som musela ísť do Billy na červený melón 😉

denisenko
3. máj 2013

..hurá...už som na koni..... 😀 😀 😀 😀

jacka
3. máj 2013

@denisenko čože čože 😀 😀 😀 😀 😀

@leninka75 čo robíš?.... 😕
@utka máš chute... 😵 😵 😵 aspon je jedlý?...

a po burke vyšlo slnko 😎 😎 😎 😎

denisenko
3. máj 2013

@jacka ...bola som si resetnúť u svokry tú čiernu potvoru a už to ide..... 😀 😀 😀

utka
3. máj 2013

@jacka no ja melón môžem, či som tehu, či nie...takže to nie sú tehotenské chute 😉. Je celkom dobrý.

denisenko
3. máj 2013

@utka zachvílku bude melonová sezona... 😉 😉 😉 😉