Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😃 😃 😃

•
13. máj 2013@utka fajný zubár asi ako tá zubárka detí ]-( ]-( ]-(
0
@denisenko malý napiekol teda akurát mne na nervy poriadne ....na tajnáša stolček si pritiahol a pojme ho do špajzičky na múku 😃 a to som ešte dobre obišla bol tam aj cukor práškový otvorený a cestovinky tiež otvorené balenie...tak stihol len tú múku :-N
@jacka to čo máš tu nafotené za super bomba najnovšie kolekcie handier od Mikloška 😃 😃 😃
@utka tak zub teda vytrápil...aj ja som takto behala v tehu ešte s Peťkom ,tiež mi strašne doktorka liečila zub a stále ma len bolel no hrúza až som musela isť na poho a tam mi ho hneď vykmásli,že ten už mal ísť dávno von ...len čo peniaze doktorka ťahala odo mňa :-p
@jacka to čo máš tu nafotené za super bomba najnovšie kolekcie handier od Mikloška 😃 😃 😃
@utka tak zub teda vytrápil...aj ja som takto behala v tehu ešte s Peťkom ,tiež mi strašne doktorka liečila zub a stále ma len bolel no hrúza až som musela isť na poho a tam mi ho hneď vykmásli,že ten už mal ísť dávno von ...len čo peniaze doktorka ťahala odo mňa :-p
@leninka75 ......dakujem x-) ........................nie nie je....ešte je doma.....stále spolíkuje.....uvidím možno zajtra 🙂 .............počúvať tam tu dr. že dávam choré dieťa do školky......nepotrebujem...teraz som v klude 🙂 ...........................tak ja ti pošlem všetko......chééééš 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
@leninka75 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 .....................aspon budu mať osoh.... 😃 😃 😃 .............................nie nie akurát sa chystáme....... 🙂 ........................lenže ja potrebujem potvrdenie že je chorý......aby bol tak dlho doma..... ]-( ]-( ................................................................vraj jej je to už malé ]-( ]-( ]-( .................čo som ja slon ]-( ]-( 😃 😃 😃 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli